Stiri despre eduard florea

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum va deveni Oradea cel mai smart şi cel mai sigur oraş din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum va deveni Oradea cel mai smart şi cel mai sigur oraş din România

  Oradea ar putea deveni primul oraş Smart din România. Conceptul de oraş inteligent presupune ca instituţile publice – şcoli, spitale, plata taxelor, transport, siguranţă sau iluminat public, să fie interconectate pe o platformă de internet. În acest fel, locuitorii oraşului vor scăpa de drumuri inutile de la o instituţie la alta şi vor putea să facă multe operaţiuni online, de la plata parcării sau a impozitelor până la programări la medic.

 • Formula de calcul a lui Mircea Matei scumpeşte gigacaloria la Oradea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Formula de calcul a lui Mircea Matei scumpeşte gigacaloria la Oradea

  Consilierii locali au decis, ieri, în unanimitate, scumpirea gigacaloriei de la 266 de lei la 274 de lei. Această majorare vine ca urmare a propunerii formulate în iarnă de către orădeanul Mircea Matei, directorul Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice.

 • Consilierii locali dau azi votul care împarte banii pentru Oradea, în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consilierii locali dau azi votul care împarte banii pentru Oradea, în 2010

  Consilierii locali votează astăzi modalitatea de împărţire a celor 620 de milioane de lei, din bugetul oraşului.Peste 800.000 de lei vor finanţa realizarea unei piramide de sticlă amplasată în curtea Primăriei Oradea, iar 65.000 de lei vor fi investiţi într-un sistem de vot electronic, pentru consilierii locali.

 • Aproximativ jumătate din bugetul Oradei pentru anul 2010 va fi cheltuit pe investiții
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aproximativ jumătate din bugetul Oradei pentru anul 2010 va fi cheltuit pe investiții

  Este pentru prima dată, în ultimii ani, când în bugetul orașului cifra cheltuielilor de investiții este în creștere, apropiindu-se de cele operaționale, de funcționare. Viceprimarul Biro Rozalia și  directorul economic Eduard Florea au prezentat astăzi proiectul de buget al municipiului Oradea pentru anul 2010, proiect care urmează să fie supus dezbaterii publice, la data de 2 martie.

Modifică Setările