Stiri despre edgar allan poe

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cu de toate....
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu de toate....

  Totul începe în sala de consiliu, rece, elegantă, a unei mari corporaţii. În jurul mesei se află patru coordonatori de proiecte, tineri, purtând îmbrăcăminte standard, unisex. Costum de culoare închisă, cămaşă albă, cravată. Oameni pentru care viaţa personală nu mai are nici cea mai mică importanţă. Ori dacă are, orice incidenţă a ei în îndeplinirea sarcinilor este cu desăvârşire exclusă.

 • Misteriosul personaj care a cinstit memoria lui Edgar Allan Poe timp de peste şase decenii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Misteriosul personaj care a cinstit memoria lui Edgar Allan Poe timp de peste şase decenii

  Vineri se împlinesc 209 ani de la naşterea scriitorului american Edgar Allan Poe. Acesta a murit pe 7 octombrie 1849, pe când avea 40 de ani. Începând cu 1949, pe 19 ianuarie, data la care se năştea Poe în 1809, un personaj misterios i-a vizitat mormântul anual, timp de 61 de ani, închinând un pahar în cinstea poetului.

 • Zece scriitori celebri care au
suferit de tulburări psihice: „Am experimentat invadarea minţii mele de către o
minte raţională transcendentală“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece scriitori celebri care au suferit de tulburări psihice: „Am experimentat invadarea minţii mele de către o minte raţională transcendentală“

  Scriitorii îşi folosesc imaginaţia pentru a pune pe hârtie poveşti cu care ajung să atragă mii de cititori. Procesul de scriere poate fi dificil pentru unii dintre scriitori, astfel că nu au fost puţini cei care au sfârşit prin a-şi pierde minţile. În cele ce urmează vă vom prezenta 10 dintre cei mai mari scriitori cu dereglări mintale.

 • Nebunii la putere sau Dreptatea lui Poe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nebunii la putere sau Dreptatea lui Poe

  APARENŢE Cu thrillerul „Eliza Graves“, inspirat din opera lui Edgar Allan Poe, regizorul Brad Anderson realizează un film captivant de la început până la sfârşit, cu câţiva mari actori în rolurile principale. Tema centrală este cea a definiţiei nebuniei: cum se poate stabili cine trebuie să stea în spatele gratiilor şi cine în libertate?

 • Mormântul lui Poe, fără vizitatorul misterios
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mormântul lui Poe, fără vizitatorul misterios

  Pentru a doua oară după 60 de ani, admiratorul secret n-a mai apărut la mormântul „maestrului macabrului“, la ceas aniversar. Fanii şi curioşii l-au aşteptat în ger, la mormântul lui Edgar Allan Poe din Baltimore, în noaptea de 20 ianuarie, dar necunoscutul n-a mai venit nici anul acesta.

 • Premierele săptămânii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premierele săptămânii

  "Adevărul magazin de duminică" vă prezintă premierele săptămânii

Modifică Setările