ecotrophelia - ultimele știri
Tinerele, studente în anul II la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi, au impresionat la cea mai importantă competiţie studenţească destinată creării de produse alimentare innovative din România, pe care au câştigat-o în acest an...
Prestigiosul concurs Ecotrophelia România 2019 şi-a desemnat aseară câştigătorii. Marele premiu merge şi anul acesta la o echipă din cadrul Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor Galaţi, respectiv „Hempire Team”, cu produsul Hemp Mini-Meal....
România (ASIAR) alături de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, organizează în perioada 29 - 31 mai 2019, ediţia a VIII-a a concursului naţional Ecotrophelia România 2019....
Vineri, 17 mai, începând cu ora 13,00, în cantina 2 a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor organizează concursul de creaţie culinară „La gastronomie internationale au Dunarea de Jos”....
Astăzi, în cadrul şedinţei ordinare, Consiliul Judeţean Galaţi a premiat echipa de studenţi şi profesori care şi-a adjudecat medalia de aur la prestigiosul concurs de inovaţie în domeniul alimentar Ecotrophelia Europe 2018....
Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, coordonate de profesorul Daniela Borda, şeful de lucrări Iulia Bleoancă şi doctorandul Florentina Bucur, au câştigat concursul cu Whoopie Ice, o îngheţată delicioasă pe bază de zer concentr...
În competiţia ce se va desfăşura în perioada 29-31 mai 2018 s-au înscris 16 echipe de studenţi, de la cursuri de licenţă şi master, din centrele universitare Galaţi, Bucureşti, Târgovişte, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Iaşi şi Miercurea Ciuc.
Trei studenţi ai Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi au creat alături de profesorii coordonatori un baton proteic cu un conţinut ridicat în antioxidanţi şi fibre, care ajută atât sistemul imunitar, cât şi peristaltismul....
Pe 22 mai 2017 a avut loc la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi faza locala a concursului de inovare în domeniul produselor alimentare dedicat studenţilor „Ecotrophelia”, competiţie ajunsă deja la a şasea ediţie.
Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi a devenit în ultimii ani un punct de atracţie pentru studenţii care doresc să-şi pună în practică ideile inovatoare în domeniul produselor alimentare....
Un grup de studenţi gălăţeni a creat o gamă de produse din carne, în care apa a fost înlocuită total cu zer dulce pasteurizat. Tinerii vor să valorifice astfel un subprodus din industria laptelui, zerul. În urma cercetărilor, studenţii au ajuns la co...
Studenţii Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi au uimit juriul din acest an de la Ecotrophelia cu o băutură energizantă, bazată pe zer şi suc de fructe. Wow Energy a luat însă doar argintul, juraţii acordând marele premiu realiza...