Stiri despre econimie

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INTERVIU Ambasadorul statului Qatar despre relaţiile româno-qatareze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Ambasadorul statului Qatar despre relaţiile româno-qatareze

  Excelenţa sa, ambasadorul statului Qatar în România, Abdulla Nasser A. Alhemaidi, a avut amabilitatea de a ne răspunde la câteva întrebări despre relaţiile statului său cu România, cum vede dezvoltarea relaţiilor româno-qatareze şi care sunt în opinia domniei sale principalele direcţii de dezvoltare.

 • Micul stat mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Micul stat mare

  Să tragem linie, dar s-o rupem pe undeva, ca să se scurgă rezultatul neplăcut şi neliniştitor. În ciuda declaraţiilor oficiale şi a "avântului" economic, România se îndepărtează de plutonul european. Sloganul ALDE, România, a şaptea putere europeană, e o poantă mai degrabă crudă şi cinică. A cui o fi vina?

 • Gâlceavă statistică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gâlceavă statistică

  De fiecare dată când statistica zice că trăim bine, îmi supraveghez buzunarele. Mâna cea lungă a statului e acolo, hrăpăreaţă.

 • Prea puţini lideri dedicaţi binelui public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prea puţini lideri dedicaţi binelui public

  După scandalul nominalizării de către Victor Ponta a candidaţilor pentru şefiei parchetelor din subordinea Ministerului Public, s-a văzut, încă o dată, cât de bolnavă este societatea românească în ansamblul ei.

 • Revenirea economiei în 2010, condiţionată de programul de guvernare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revenirea economiei în 2010, condiţionată de programul de guvernare

  Revenirea economiei româneşti în anul 2010 este condiţionată de programul de guvernare, a explicat secretarul general al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), Cristian Pârvan. El consideră că ar trebui să pună accentul pe schemele de garantare, stimularea muncii, iar protecţia socială ar trebui să fie mai clar direcţionată.