Stiri despre ecologica

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Casa verde: cât ne costă şi de ce trebuie să ţinem cont. Explicaţiile specialistului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Casa verde: cât ne costă şi de ce trebuie să ţinem cont. Explicaţiile specialistului

  Sănătatea, costurile lunare la utilităţi şi valoarea financiară în timp a locuinţei sunt câteva lucruri la care românii nici nu se gândesc înainte să-şi facă o casă. O spune preşedintele Consiliului Român al Clădirilor Verzi, Dorin Beu. Acesta explică ce înseamnă o clădire verde şi de ce aceasta este o opţiune în 2017.

 • Inventatorul-elev sponsorizat de profesori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inventatorul-elev sponsorizat de profesori

  Liceanului Costel Cherciu i-au împlinit visele dascălii de fizică de la Colegiul Mihai Eminescu: i-au cumpărat piesele cu care să îşi realizeze invenţiile. Cel mai recent proiect al său, casa ecologică şi complet automatizată, a fost premiat la Salonul Naţional de Inventică cu medalia de bronz.

 • Parcare ecologică lângă Spitalul de Urgenţă Constanţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parcare ecologică lângă Spitalul de Urgenţă Constanţa

  Constructorii ridică lângă Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa o parcare cu patru nivele şi o capacitate de 265 de locuri. Utilajele au intrat în funcţiune ieri. Constructorii au 17 luni să definitiveze proiectul, în valoare de peste 16 milioane de lei

 • Economie la cheltuielile de întreţinere: case din „bolţari ecologici”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Economie la cheltuielile de întreţinere: case din „bolţari ecologici”

  Alternativa construirii unei case "pasive", creată din "bolţari ecologici" din spumă poliuretanică, este prezentată în cadrul Târgului "Eco Logica", cel mai mare târg de energie regenerabilă şi construcţii ecologice din Transilvania. Evenimentul a debutat azi, în parcarea Cora Hipermarket.

 • Căpriţa ecologică din Tulcea, vedetă naţională!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căpriţa ecologică din Tulcea, vedetă naţională!

  Judeţul nostru este campion naţional în ceea ce priveşte agricultura ecologică. După cum spune şefa Direcţiei Agricole, Tulcea se află pe un loc întâi detaşat faţă de restul judeţelor, cu o suprafaţă de 26.000 de hectare în care se face agricultură ecologică.

 • Rampa ecologică, poveste fără sfârşit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rampa ecologică, poveste fără sfârşit

  Inaugurarea gropii europene de gunoi ar fi trebuit să aibă loc la finele lunii mai, dar a fost amânată pentru la toamnă. Reprezentanţii de la Mediu şi cei ai Primăriei se bat în declaraţii contradictorii cu privire la data deschiderii rampei ecologice.

 • Bucureşti: Casa ECO îi sperie pe locuitorii Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Casa ECO îi sperie pe locuitorii Capitalei

  Construcţia mobilă de 20 de metri pătraţi costă 30.000 de euro şi a fost lansată, în premieră, la o expoziţie de tehnici de mediu din Bucureşti, dar cumpărătorii nu s-au grăbit să şi-o achiziţioneze .

 • O nouă colecţie de haine reciclate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă colecţie de haine reciclate

  Tesco, celebrul lanţ de supermarketuri, colaborează cu firma From Somewhere, care produce îmbrăcăminte ecologică. Linia de haine este creată într-o fabrică prietenoasă cu mediul şi va fi comercializată exclusiv online.

Modifică Setările