Stiri despre earth hour

  60 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ora Pământului, marcată la muzeu: Poveşti despre Dunăre şi lacuri dispărute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ora Pământului, marcată la muzeu: Poveşti despre Dunăre şi lacuri dispărute

  Călărăşenii se alătură sâmbătă, 30 martie, celei mai mari mişcări voluntare de mediu care va reuni încă o dată milioane de oameni din întreaga lume care-şi arăta angajamentul faţă de Planetă. Ora Pământului 2019 este un moment-cheie pentru oameni, companii, autorităţi să îşi folosească puterea pentru a face schimbări la nivel personal, dar şi la nivel global, încât să protejeze natura de care depinde bunăstarea şi dezvoltarea umanităţii.

 • Ora Pământului (Earth Hour): Stingem lumina pe 30 martie, la 20.30
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ora Pământului (Earth Hour): Stingem lumina pe 30 martie, la 20.30

  Ora Pământului, cea mai mare mişcare voluntară de mediu, va reuni încă o dată milioane de oameni din întreaga lume care-şi arăta angajamentul faţă de Planetă. Ora Pământului 2019 este un moment-cheie pentru oameni, companii, autorităţi să îşi folosească puterea pentru a face schimbări la nivel personal, dar şi la nivel global, încât să protejeze natura de care depinde bunăstarea şi dezvoltarea umanităţii.

 • VIDEO Copii şi adulţi au stins luminile, în România, pentru a sărbători
Ora Pământului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Copii şi adulţi au stins luminile, în România, pentru a sărbători Ora Pământului

  România şi alte 180 de ţări au petrecut o oră în întuneric, între 20.30 şi 21.30, pentru a marca Ora Pământului. Anul acesta, 25 de oraşe din ţară, printre ele Bucureşti, Arad şi Iaşi, au organizat activităţi cu această ocazie. Iar mai multe instituţii, inclusiv Palatul Cotroceni şi Palatul Victoria, s-au alăturat acestei mişcări.

 • De Earth Hour 2018 se stinge lumina în 7.000 de oraşe din 180 de ţări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De Earth Hour 2018 se stinge lumina în 7.000 de oraşe din 180 de ţări

  Sâmbătă, oameni din peste 7.000 de oraşe din 180 de ţări vor stinge simbolic lumina şi vor aprinde conversaţia despre biodiversitate, participând la cea mai mare mişcare voluntară de mediu din toate timpurile, Ora Pământului (Earth Hour). "Earth Hour" este sărbătorit pe 24 martie, când cei care doresc să participe trebuie să stingă lumina, timp de o oră, începând cu ora locală 20.30.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Dăruieşte naturii energia ta! " Ora Pământului, cea mai mare mişcare de mediu, sărbătorită pe 25 martie

  La 10 ani de la prima ediţie Earth Hour, ce a avut loc la Sydney, cea mai mare mişcare de mediu din istorie, iniţiată de WWF, este gata să unească din nou milioane de oameni din întreaga lume. Intervalul orar rămâne acelaşi, 20.30 – 21.30, timp în care oameni şi construcţii emblematice vor stinge lumina, gest-simbol în lupta împotriva schimbărilor climatice.

 • Braşovul stinge
luminile de Ziua Pământului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşovul stinge luminile de Ziua Pământului

  Braşovul se alătură, şi în acest an, celor peste 7.000 de oraşe din întreaga lume care vor participa la Earth Hour - cel mai mare eveniment internaţional care atrage atenţia asupra schimbărilor climatice, prin oprirea luminilor timp de o oră.

 • Cum va fi sărbătorită Earth Hour la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum va fi sărbătorită Earth Hour la Braşov

  Municipiul Braşov se alătură, şi în acest an, celor peste 7.000 de oraşe din întreaga lume care vor participa la Earth Hour – cel mai mare eveniment internaţional care atrage atenţia asupra schimbărilor climatice, prin oprirea luminilor timp de o oră.

 • Când va avea loc Ora Pământului în 2016
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când va avea loc Ora Pământului în 2016

  Ora Pământului, cea mai mare mişcare voluntară de mediu din toate timpurile, va avea loc pe 19 martie, la ora locală 20.30. Atunci, pentru a 8-a oară consecutiv, WWF-România încurajează indivizi şi organizaţii, companii, instituţii publice şi centre culturale din toată ţara să stingă lumina timp de o oră.

 • Odă Orei Pământului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Odă Orei Pământului

  Mă plimbam pe străzile vechi ale unui orăşel polonez de pe lângă Katowice şi o tuse măgărească îmi chinuia pieptul. Cu trei ore înainte, în Varşovia, eram sănătos tun, ba chiar alergasem prin parc vreo câţiva kilometri. „Ard cărbunii…”, îmi spune amicul polonez. Toată Silezia e sub fumul negru al cărbunilor.

 • Titlul „Capitala Earth Hour” nu a venit la Bistriţa anul acesta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Titlul „Capitala Earth Hour” nu a venit la Bistriţa anul acesta

  În ciuda faptului că autorităţile locale au făcut eforturi însemnate pentru a readuce titlul „Capitala Earth Hour” din nou la Bistriţa, acesta a ajuns la Satu Mare. Organizatorii au hotărât să acorde titlul oraşului Satu Mare datorită diversităţii evenimentelor.

 • Sinaia stinge lumina pentru „Ora Pământului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sinaia stinge lumina pentru „Ora Pământului“

  Sinaia participă alături de alte oraşe din ţară la campania mondială  „Ora Pământului”, astfel că iluminatul public din staţiune va fi oprit sâmbătă seară în intervalul 20.30 – 21.30

 • Expoziţii de picturi, proiecţii de filme, lecţii de astronomie. Sătmărenii vor marele titlu de capitala Earth Hour 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expoziţii de picturi, proiecţii de filme, lecţii de astronomie. Sătmărenii vor marele titlu de capitala Earth Hour 2014

  Municipiul Satu Mare participă în acest an alături de alte oraşe din ţară la competiţia Earth Hour. Pentru a creşte şansele de a câştiga marele titlu, cele mai bune licee din oraş se implică cu un program vast de activităţi. Expoziţii de picturi, coafuri din deşeuri reciclabile, proiecţii de filme, lecţii de astronomie şi nu numai se vor organiza în perioada 27- 29 martie.

 • Ora Pământului va fi sărbătorită sâmbătă la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ora Pământului va fi sărbătorită sâmbătă la Braşov

  Braşovul se alătură şi în acest an celor aproape 5.000 de oraşe din întreaga lume care vor participa la Earth Hour - cel mai mare eveniment internaţional care atrage atenţia asupra schimbărilor climatice, prin oprirea luminilor timp de o oră.

 • Pe 29 martie, o oră de întuneric voluntar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe 29 martie, o oră de întuneric voluntar

  Agenţia pentru Protecţia Mediului Galaţi îi îndeamnă pe gălăţeni să arate că le pasă de natură şi să stingă luminile pentru o oră, între 20.30 şi 21.30.

 • FOTO Sute de botoşăneni au ieşit în stradă pentru Earth Hour. Aceştia au străbătut străzile oraşului cu pancarte şi au scandat mesaje ecologiste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Sute de botoşăneni au ieşit în stradă pentru Earth Hour. Aceştia au străbătut străzile oraşului cu pancarte şi au scandat mesaje ecologiste

  Municipiul Botoşani s-a înscris alături de încă 12 oraşe din România la concursul de protejare a mediului Earth Hour. Ca să fie siguri că vor câştiga titlul de capitală Earth Hour, botoşănenii s-au mobilizat şi au ieşit cu sutele pe străzile municipiului cu pancarte şi sloganuri ecologiste. Eart Hour cea mai mare manifestară voluntară de protecţie a mediului din istorie a fost programată pe 29 martie.

 • Bucureştiul se luptă pentru titlul de „Capitala Earth Hour“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureştiul se luptă pentru titlul de „Capitala Earth Hour“

  Bucureştiul se află printre cele 13 oraşe care s-au înscris anul acesta în Competiţia pentru Capitala Earth Hour organizată la nivel naţional de WWF-România, în cadrul campaniei anuale oficiale Earth Hour (Ora Pământului). Oraşele înscrise în competiţiei vor organiza luna aceasta mai multe evenimente care să atragă atenţia asupra problemelor de mediu existente, iar pe 29 martie va fi desemnat oraşul câştigător.

 • Puţină ecologie şi multă ipocrizie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puţină ecologie şi multă ipocrizie

  Mă număr printre cei care consideră respectul faţă de mediu un atribut al civilizaţiei. Avem responsabilitatea de a ne implica în protejarea naturii şi în aspectele care ţin de calitatea vieţii. Pe de altă parte, nu prea mă dau în vânt după ecologia „de duminică”, o reţetă cu aromă de marxism post-modern şi miros de ipocrizie.

Modifică Setările