Stiri despre dvd

  214 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bucureşti: La Gaudeamus, Adevărul Holding aduce colecţii de excepţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: La Gaudeamus, Adevărul Holding aduce colecţii de excepţie

  Până duminică, la standul „Adevărul“ de la Romexpo găsiţi, printre altele, colecţiile „Pictori de geniu“, „Disney Clasic“ şi „Cartea de lux“. Casa de editură Adevărul este prezentă la târg cu toate titlurile apărute până acum în colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, 55 la număr, plus două în avans: „Procesul“ de Franz Kafka şi „Singur pe lume“ de Hector Malot.

 • Nu cumpăraţi DVD-urile piratate cu „Tom şi Jerry“!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu cumpăraţi DVD-urile piratate cu „Tom şi Jerry“!

  Copii ilegale ale DVD-urilor colecţiei de desene animate, distribuite de „Adevărul“, sunt comercializate la mai multe tonete. Ziarul „Adevărul“ scoate în evidenţă elementele distinctive care diferenţiază DVD-urile originale de cele piratate.

 • Al patrulea DVD „Tom şi Jerry“ se distribuie azi cu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Al patrulea DVD „Tom şi Jerry“ se distribuie azi cu "Adevărul"

  DVD-ul poate fi achiziţionat împreună cu ziarul „Adevărul“ la preţul de 12,99 lei. Noul volum se bazează pe întâlnirile dintre îndrăgitele personaje şi unele noi, care se aliază cu şoricelul Jerry şi îl enervează pe motanul Tom.

 • Lansări DVD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lansări DVD

  Tom şi Jerry reprezintă una dintre legendele care au amuzat şi inspirat multe generaţii de copii. Între anii 1940-1958, episoadele cu ei au fost produse de Metro-Goldwyn Mayer.

Modifică Setările