Stiri despre dureri musculare

  29 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gripa şi virozele pândesc la colţul şcolilor. Cum ne ferim de infecţii respiratorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gripa şi virozele pândesc la colţul şcolilor. Cum ne ferim de infecţii respiratorii

  Reînceperea cursurilor va duce la o creştere şi mai puternică a numărului de viroze respiratorii. Totodată, gripa a făcut doar ieri două victime: un bărbat din Prahova cu boli preexistente şi nevaccinat şi-a pierdut viaţa, la fel şi un bebeluş de 10 luni, din Ilfov. Cum ne ferim de infecţii respiratorii.

 • Şapte lucruri care
dăunează sănătăţii coloanei vertebrale. Cum să le eviţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şapte lucruri care dăunează sănătăţii coloanei vertebrale. Cum să le eviţi

  Statisticile arată că mai mult de 80% din oameni au, la un moment în viaţă, probleme cu spatele. Mulţi cred că durerile de spate indică probleme serioase de sănătate, dar nu întotdeauna acest lucru este valabil. De cele mai multe ori, durerile de spate sunt rezultatul unor obiceiuri nesănătoase sau al unui stil de viaţă nesănătos.

 • Ce avea pe mână
Kovesi în poza în care apare alături de Dragnea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce avea pe mână Kovesi în poza în care apare alături de Dragnea

  Victor Ponta a publicat o nouă poză în care Liviu Dragnea apare alături de alte persoane, printre care şi fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi.  Aceasta poartă pe mână un dispozitiv medical care a stârnit curiozitate pe reţelele sociale. Fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop, întrebat la Digi24 cum explică apropierea şefului PSD de cei pe care îi numeşte „statul paralel“, s-a arătat intrigat, mai degrabă, de ce avea Kovesi pe mână.

 • Cu cireşe negre îţi reduci colesterolul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu cireşe negre îţi reduci colesterolul

  Chiar dacă cireşele amare sunt un pic mai mici decât cele roşii şi au un gust un pic acrişor, acestea conţin peste 70% apă, complexul vitaminic B, mai ales B1, B2 şi B6, dar şi o cantitate mare de vitamine.

 • Răceală sau
gripă? Semnele pot fi uşor confundate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răceală sau gripă? Semnele pot fi uşor confundate

  În România, numărul persoanelor care au murit din pricina gripei a ajuns la 57, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică. Atât răcelile, vât şi gripele sunt produse de virusuri, iar simptomele afecţiunilor pot fi uşor confundate.

 • Uleiul care combate durerile musculare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uleiul care combate durerile musculare

  Folosit pentru proprietăţile sale medicinale, uleiul de castor poate fi de ajutor pentru tratarea mai multor tipuri de afecţiuni, de la durerile gastro-intestinale până la acnee.

 • Ce să mănânci
înainte, în timpul şi după efectuarea exerciţiilor fizice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci înainte, în timpul şi după efectuarea exerciţiilor fizice

  Specialiştii ştiu de multă vreme că alimentele şi băuturile pe care le consumăm atunci când facem sport ne influenţează rezultatele. Prin urmare, ce recomandă aceştia? Carbohidraţi înainte de a ne apuca şi proteine provenite din carne slabă, după. Şi nu uităm de hidratare.

 • Plantele din care
ne facem scut împotriva răcelilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plantele din care ne facem scut împotriva răcelilor

  Răcelile sunt cauzate de virusuri, nu de frigul propriu-zis din sezonul rece. Este dovedit însă că scăderea temperaturii locale pe mucoasele respiratorii scade şi rezistenţa la îmbolnăvire la nivelul acestor porţi de intrare a microbilor: mucoasa faringelui şi cea endonazală. Plantele imunostimulatoare, cele dezinfectante, uleiurile, produsele stupului sunt aliaţi de nădejde care ajută imunizarea naturală a organismului.

 • Eliberează-te de dureri, fără medicamente!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eliberează-te de dureri, fără medicamente!

  Calmantele nu ar trebui să fie prima metodă de a alunga durerile. Terapiile blânde pot combate şi ele durerile de intensitate medie, cum sunt cele de cap, musculare sau menstruale.

 • Ce mâncăruri nu sunt indicate în anumite boli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mâncăruri nu sunt indicate în anumite boli

  Ştiai că simptomele unor afecţiuni, indiferent dacă sunt cronice sau acute, pot fi agravate şi de alimentele pe care le consumi? De aceea, este important să le eviţi pe cele care îţi fac rău, în funcţie de boala de care suferi.

 • Remedii naturiste pentru
durerile musculare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturiste pentru durerile musculare

  Durerile musculare sunt cauzate în principal de suprasolicitare fizică şi leziuni în timpul activităţilor sportive. Dar şi virozele, în special gripa determină dureri de muşchi. Pe de altă parte, senzaţia de dureri în tot corpul este provocată de fibromialgie, o afecţiune asociată cu oboseala cronică. Ca soluţii terapeutice puteţi încerca o serie de remedii naturiste pentru durerile musculare.

 • Cum ţii sub control colesterolul mărit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ţii sub control colesterolul mărit

  Potrivit unui studiu recent, trei sferturi de oameni care suferă un atac de cord au nivelul colesterolului crescut. Cercetarea arată că medicamentele care sunt prescrise pentru scăderea colesterolului pot avea efecte secundare neplăcute, inclusiv dureri musculare, creşterea ţesutului adipos abdominal şi apariţia diabetului zaharat.

 • Ce boli alungă nucşoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli alungă nucşoara

  Dă parfum sărbătorilor  - dar aduce şi beneficii organismului. Află ce boli poţi să ţii departe folosind nucşoară.

 • INFOGRAFIE Cum „atacă” Ebola
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Cum „atacă” Ebola

  Ebola continuă răspândirea ei terifiantă în Africa de Vest, cu un număr total de cazuri de 1.201, dintre care 672 mortale, raportate la 23 iulie, potrivit ultimului bilanţ prezentat de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

 • Adevărul Live: Boala timpului liber sau de ce ne îmbolnăvim în vacanţă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Boala timpului liber sau de ce ne îmbolnăvim în vacanţă?

  După un an în care ne-am străduit să respectăm termene-limită, să ducem la capăt proiecte şi să ne îndeplinim toate sarcinile profesionale, aşteptăm vacanţa ca pe o recompensă. Timp în care să ne odihnim, să ne relaxăm şi să ne încărcăm bateriile pentru perioada următoare. Uneori, însă, planurile ne sunt date peste cap şi organismul reacţionează altfel decât ne aşteptam.

 • Pepenele roşu este bun împotriva febrei musculare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pepenele roşu este bun împotriva febrei musculare

  Cele mai bune idei pentru a lupta împotriva febrei musculare vin de la atleţi, cei care suferă cel mai mult de pe urma acesteia. Creativitatea lor în combaterea acestor dureri nu are margini, sugerând chiar şi sucul de la murături. Însă, de multe ori, studiile le dau dreptate: cel mai bine funcţionează remediile făcute în casă. Sucul de pepene roşu poate fi cea mai gustoasă soluţie împotriva durerilor de muşchi.

 • Te deranjează articulaţiile? Ai dureri musculare intense?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Te deranjează articulaţiile? Ai dureri musculare intense?

  Un sistem articular sănătos este garantul unei vieţi echilibrate.  Prin sprijinul şi mobilitatea pe care le oferă organismului nostru, articulaţiile trebuie îngrijite şi ntărite, deoarece acestea sunt esenţiale pentru desfăşurarea unei vieţi normale.

 • De ce este bine să mâncăm ciocolată neagră iarna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este bine să mâncăm ciocolată neagră iarna

  Desigur, ciocolata neagră este un desert care aduce beneficii sănătăţii noastre indiferent de anotimp. Dar în sezonul rece sunt mai frecvente infecţiile respiratorii însoţite de tuse, iar ciocolata cu 70% cacao s-a dovedit unul dintre cele mai bune remedii în acest caz.

 • Care sunt cauzele durerilor musculare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt cauzele durerilor musculare

  Afecţiunea, cunoscută şi sub numele de mialgie, poate să apară doar la anumiţi muşchi sau poate cuprinde tot corpul. Infecţiile cu virusuri şi leziunile produse de traumatisme sau de folosirea până la epuizare a unor grupe de muşchi sunt cele mai frecvente motive ale suferinţelor musculare.

 • Când sunt indicate curele cu oţet aromatic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când sunt indicate curele cu oţet aromatic

  În caz de oboseală, insomnie, depresie, viroză respiratorie sau chiar de reumatism, curele sau frecţiile cu oţet aromatic preparat din plante ne revigorează şi ne ajută să ne menţinem în formă.

Modifică Setările