Stiri despre durere de cap

  55 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele mai noi
tratamente şi terapii împotriva migrenelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai noi tratamente şi terapii împotriva migrenelor

  Deşi nu este cea mai frecventă formă de cefalee, migrena este prima cauză de dizabilitate la persoane cu vârsta sub 50 de ani, reprezentând pe lângă o dramă personală, o problemă cu implicaţii majore sociale şi economice.

 • Mituri despre aspirină. Cât de inofensivă este această banală pastilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mituri despre aspirină. Cât de inofensivă este această banală pastilă

  Aspirina se numără printre cele mai ieftine medicamente. Obişnuim să o luăm atunci când avem dureri de cap, musculare sau febră. Este ea atât de inofensivă pe cât pare? În ultimii ani, miturile despre aspirină au început să fie demontate rând pe rând. Care sunt aceste mituri despre aspirină şi care este realitatea?

 • Calmante naturale care alungă durerea de cap. Ce conţine teiul, cea mai populară plantă medicinală, cât se fierbe ceaiul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Calmante naturale care alungă durerea de cap. Ce conţine teiul, cea mai populară plantă medicinală, cât se fierbe ceaiul

  Înainte să apelăm la clasicele medicamente, remediile naturale ne ajută să scăpăm de durerile insuportabile. Cauzate de numerosi factori, printre care se numără: stresul, oboseala fizică şi oculară, deficienţele de magneziu, deshidratarea, răceala sau gripa, un stil de viaţă haotic, abuzul de alcool şi tutun, hipertensiunea, alergiile, zgomotul excesiv, variaţiile presiunii atmosferice, durerile de cap cedează şi cu un banal ceai.

 • Durerile de cap: care sunt cele mai frecvente cauze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Durerile de cap: care sunt cele mai frecvente cauze

  Nici nu te-ai trezit bine şi deja ai o durere de cap puternică? Nu doar alimentaţia, ci şi unele obiceiuri de peste zi pot favoriza apariţia acestor neplăceri. Iată care sunt cele mai întâlnite cauze!

 • Ce trebuie să ştii dacă iei medicamente contra durerilor de cap
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să ştii dacă iei medicamente contra durerilor de cap

  Când durerea de cap devine chinuitoare, iei primul analgezic la care te gândeşti sau pe care îl ai la îndemână. Totuşi, este nevoie să iei în calcul anumite aspecte înainte de a face gest fără a cere sfatul unui medic.

 • Lucruri pe care nu le ştii despre migrenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucruri pe care nu le ştii despre migrenă

  Migrena este o afecţiune neurologică, care poate cauza o serie de simptome care sunt caracterizate de intensitatea şi puterea durerii de cap. Potrivit mai multor studii, femeilor sunt mult mai predispuse la migrenă decât bărbaţii.

 • De ce te doare capul frecvent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce te doare capul frecvent

  Stilul de viaţă foarte activ şi stresul din fiecare zi sunt însoţite de durere de cap. Dacă şi tu te confrunţi frecvent cu durere de cap şi nu îţi dai seama care este motivul real din spatele ei, iată care sunt posibilele cauze care ar provoca-o.

 • Factori declanşatori
ai migrenei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factori declanşatori ai migrenei

  Migrenele sunt dureri de cap severe care ne pot incapacita pe durata mai multor ore sau chiar zile dacă nu sunt tratate.

 • Top 5 coji de legume şi fructe vindecătoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 5 coji de legume şi fructe vindecătoare

  Cojile de legume şi fructe sunt aruncate, deşi ar putea fi folosite ca remedii pentru o serie largă de afecţiuni, dacă sunt spălate bine şi ţinute o vreme în apă cu bicarbonat. Cele de ceapă sunt ideale pentru vopsirea ouălor de Paşte, dar şi pentru tratarea unor afecţiuni diverse.

 • Ce boli ale organelor interne sunt semnalate de durerea de coloană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli ale organelor interne sunt semnalate de durerea de coloană

  Cea mai importantă parte a scheletului osos, coloana vertebrală se află într-o legătură constantă cu starea organelor interne. Astfel, anumite dureri resimţite la nivelul coloanei pot fi semnale ale dificultăţilor funcţionale a anumitor organe.

 • Ce boli poţi trata cu hrean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli poţi trata cu hrean

  Deşi este evitat de anumite persoane, hreanul reprezintă o veritabilă sursă de sănătate. Dacă l-ai examina mai amănunţit ai afla că hreanul are proprietăţi antibiotice puternice, expectorante, bronhodilatatoare, antibacteriene, antiinflamatoare, afrodiziace, antiparazitare şi antianemice.

 • Alimente indicate când te doare capul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente indicate când te doare capul

  Orice durere este un disconfort atât la nivel mental cât şi fizic, mai ales celebrele migrene. Dacă ai şi tu această problemă, apelează cu încredere la remediile naturale!