Stiri despre durere cap

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Remedii împotriva durerilor de cap
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii împotriva durerilor de cap

  Din cauza unui stil de viată agitat şi mereu pe fugă, organismul este din ce în ce mai slăbit şi mai epuizat. Astfel, apar durerile de cap puternice, care încetinesc funcţionarea corectă a ogranismului, îngreunând aportul necesar de vitamine si nutrienţi.

 • Muşeţelul alungă migrenele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muşeţelul alungă migrenele

  Cunoscută în popor şi ca romaniţă, muşeţelul este una dintre cele mai folosite plante medicinale, cu proprietăţi antiinflamatorii, antispasmodice şi dezinfectante. Fie că faci un ceai din florile aromate, fie că prepari din ele o tinctură de leac, vei observa rapid efectele lor benefice.

 • Ce probleme pot să ascundă durerile de cap? Aflăm la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce probleme pot să ascundă durerile de cap? Aflăm la Adevărul Live

  Fie că e vorba de dureri care apar din senin, fie că sunt declanşate de activitatea fizică, de anumite alimente sau chiar de sex, durerile de cap se numără printre motivele cele mai frecvente pentru care luăm pastile sau ne prezentăm la medic. Neurologul Bianca Niţu vine la Adevărul Live să ne explice cum se diagnostichează corect durerile de cap.

 • Ce se întâmplă în corp când este deshidratat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se întâmplă în corp când este deshidratat

  Ştim că apa este esenţială pentru buna funcţionare a organismului, dar mulţi obişnuim să bem apă numai când ne este sete, nu-i aşa? Nu ar trebui să mai facem acest lucru, pentru că lipsa apei din corp ne poate face să cădem victima mai multor probleme.

 • Semne că eşti hipertensiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne că eşti hipertensiv

  Inima ta e cel mai important organ al corpului tău. Cea mai importantă funcţie a ei este să pompeze sânge încărcat cu oxigen către toate celelalte organe ale corpului. Când inima ta e bolnavă, poţi să observi că ai anumite simptome neplăcute, care trebuie neapărat să te facă să te duci la medic şi să-ţi analizezi în profunzime stilul de viaţă.

 • Ce să faci când te simţi obosită şi ameţită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să faci când te simţi obosită şi ameţită

  Dacă te doare capul, nu suporţi lumina, îţi pierzi echilibrul şi te simţi slăbită, înseamnă că eşti foarte obosită. Mulţi oameni se confruntă cu oboseală şi stări de ameţeală şi nu ştiu ce trebuie să facă, dar există câteva lucruri care te ajută să treci peste aceste simptome.

 • Cum se manifestă rezistenţa la cafeină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se manifestă rezistenţa la cafeină

  Rău cu rău dar mai rău fără rău. Ei, în fine, nu e chiar atât de rea cafeaua asta! Ba chiar, mulţi or fi cei care i-ar închina şi o stradă. Asta dacă nu cumva o exista deja Strada Cafelei. Ups! Stai, că există una în China şi una în Coreea de Sud, deci, rectific. E atât de iubită, încât au numit străzi după ea.

 • Simptome ale stresului pe care să nu le ignori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simptome ale stresului pe care să nu le ignori

  Stresul este unul dintre procesele naturale ale corpului. Când avem o afecţiune externă, stresul generează un răspuns de apărare, care poate fi fiziologic sau psihologic. Aceste răspunsuri te ajută să faci faţă oricăror situaţii din viaţă.

 • Tratează durerea de cap cu ulei esenţial de mentă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratează durerea de cap cu ulei esenţial de mentă

  Durerile de cap sunt foarte frecvente şi afectează un număr mare de oameni. Factorii care provoacă dureri de cap sunt stresul, oboseala, alergiile, modificările hormonale, deficienţele nutritive, constipaţia, indispoziţia, scăderea glicemiei şi consumul de alcool. Menta este un remediu bine cunoscut pentru durerile de cap, oferind o senzaţie de calmare şi răcorire!

 • Remedii rapide pentru dureri de cap
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii rapide pentru dureri de cap

  Durerile de cap, inclusiv migrenele, sunt extrem de comune. Din fericire, există numeroase leacuri din plante care le diminuează, iar avantajul este că le poţi prepara chiar la tine acasă.

 • Topul celor mai bune soluţii pentru durerile
de spate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai bune soluţii pentru durerile de spate

  Obişnuieşti să stai cu capul în palmă, în poziţia gânditorului? Lucrezi mult la birou? Nu poţi dormi decât pe burtă? Trebuie să ştii că toţi aceşti factori favorizează, la un moment dat, dureri insuportabile de spate. Şi nu sunt singurii. Am discutat cu fizioterapeutul Bogdan Goga despre trucuri pentru a le evita, dar şi despre cele mai bune tratamente care ne repun pe picioare.

 • INFOGRAFIE Cum „atacă” Ebola
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Cum „atacă” Ebola

  Ebola continuă răspândirea ei terifiantă în Africa de Vest, cu un număr total de cazuri de 1.201, dintre care 672 mortale, raportate la 23 iulie, potrivit ultimului bilanţ prezentat de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

 • 5 simptome care dau alarma
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 simptome care dau alarma

  Dacă de felul tău bravezi când te doare ceva, spunându-ţi că o orice durere pe care-o ignori dispare, află că nu ai o atitudine tocmai sănătoasă. Există o serie de simptome, pe care ar trebui să le iei în serios

 • Banii previn durerile mai bine decât aspirina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Banii previn durerile mai bine decât aspirina

  Cei care au numărat bani au simţit mai puţin disconfort la durere decât cei care nu au făcut acest lucru. Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetătorii de la Universitatea din Minnesota, anunţă cotidianul „The Daily Telegraph“.

Modifică Setările