Stiri despre dune

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO VIDEO A nins în Deşertul Sahara. Dunele de nisip, acoperite cu zăpadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO A nins în Deşertul Sahara. Dunele de nisip, acoperite cu zăpadă

  Zilele acestea Deşertul Sahara a devenit un peisaj de basm, după ce dunele sale au fost acoperite de un strat de zăpadă. Ninsoarea a început să cadă în dimineaţa zilei de duminică, lângă oraşul algerian Ain Sefra, în nordul deşertului. La sfârşitul zilei, neaua a început să se topească.

 • Joi, „Adevărul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joi, „Adevărul" vine cu „Dune“

  Într-un viitor indepărtat, omenirea a făcut progrese uriașe și a reușit să populeze mai multe planete, pe care le-a pus sub ascultatea unor Case Nobile subordonate, la randul lor, unui guvernator universal, Imparatul Shaddam al IV-lea.

 • „Safari” în ariile protejate ecologic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Safari” în ariile protejate ecologic

  Parcul dendrologic din Carei, dunele de nisip de la Foieni, mlaștina Vermeș și Lunca Turului sunt cele mai importante destinații pentru „ecoturismul” de weekend. Vizitarea zonelor protejate ecologic din județ este o variantă ieftină de petrecere a timpului liber, oferind peisaje unice și întâlniri cu specii rare de plante și păsări.

 • FOTO Uriaşele dune de nisip de pe Marte se deplasează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Uriaşele dune de nisip de pe Marte se deplasează

  Deşi s-a crezut multă vreme că ar fi statice, oamenii de ştiinţă au descoperit că dunele gigant de nisip de pe planeta Marte se deplasează. E drept că viteza este foarte mică. Anunţul a fost făcut public după ce specialiştii NASA au analizat imaginile transmise de sonda americană Mars Reconnaissance Orbiter (MRO).

 • Al doilea volum „Dune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Al doilea volum „Dune",distribuit cu „Adevărul"

  Al doilea roman din seria „Dune", „Muad'Dib", de Frank Herbert, este distribuit cu „Adevărul", la preţul de 10,99 lei. „Musd'Dib", a fost publicat prima dată în 1969.

 • Comploturi în casa Atreides
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comploturi în casa Atreides

  Al doilea roman din seria „Dune“, intitulat „Muad’Dib“, de Frank Herbert, va fi distribuit mâine, cu „Adevărul“. În partea a doua a seriei „Dune”, Paul Muad’Dib Atreides stăpâneşte universul ca Împărat, dar conform destinului pe care îl poate prevedea, nimic nu va împiedica declanşarea unui nou război.

Modifică Setările