Stiri despre dumitru tinu

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Probabil cel mai eficient comunicator, în spaţiul universitar, până mai ieri...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Probabil cel mai eficient comunicator, în spaţiul universitar, până mai ieri...

  Cu mai multe săptămâni în urmă l-am sunat la telefon, pe Mentorul meu. Mi-a răspuns cu acea voce inconfundabilă, cu care domina prin puţinele cuvinte rostite, limpezi, fără echivoc, semn al unei minţi extrem de ordonate, obişnuită să anticipeze mult, în timp, ceea ce era mai important în comunicarea cu semeni la care ţinea. Urma să ne vedem după sesiunea obişnuită de examene, de la debutul acestui an. A venit pandemia şi timpul s-a dilatat...

 • INTERVIU Cristian Tudor Popescu, unealtă în războiul Iliescu - Roman. „Eram virgin din punct de vedere politic”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Cristian Tudor Popescu, unealtă în războiul Iliescu - Roman. „Eram virgin din punct de vedere politic”

  Continuăm serialul „Adevărul 125 de ani” cu un interviu în care Cristian Tudor Popescu, omul care a marcat istoria postdecembristă a ziarului, vorbeşte despre cum a ajuns la „Adevărul”, despre desprinderea de stilul „scânteist” şi despre relaţia sa cu Dumitru Tinu. CTP recunoaşte că, la începutul carierei de ziarist, a făcut, fără să-şi dea seama, jocuri politice. Mai târziu, când a realizat, „n-a fost o senzaţie prea plăcută”.

 • Moartea lui Dumitru Tinu şi scindarea redacţiei „Adevărul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moartea lui Dumitru Tinu şi scindarea redacţiei „Adevărul“

  La 1 ianuarie 2003, directorul şi acţionarul majoritar al ziarului moare într-un accident de circulaţie. Redacţia intră în conflict cu moştenitorii acestuia, iar doi ani mai târziu, cea mai mare parte a echipei conduse de Cristian Tudor Popescu pleacă de la „Adevărul“ pentru a înfiinţa un alt ziar.

 • La oglindă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La oglindă

  Mi se pare firesc ca orice aniversare să nu presupună doar vesele, exuberante deschideri de sticle de şampanie şi cuvenite urări de la mulţi ani, ci şi pauze de respiraţie, de reflecţie, necesare momente de evaluare.

 • Bastarzi-moştenitori după moartea unor taţi celebri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bastarzi-moştenitori după moartea unor taţi celebri

  Cazul presupusului fiu nelegitim al regizorului Sergiu Nicolaescu nu este singular. Şi Andrei Iucinu, fiul lui Dumitru Tinu, şi Andreea Bîrlea, fiica poetului Adrian Păunescu, ambii copii născuţi în afara căsătoriei, au cerut în instanţă şi au obţinut recunoaşterea paternităţii după decesul taţilor biologici.

 • Blestemul familiei Tinu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blestemul familiei Tinu

  Andrei Tinu, fiul jurnalistului Dumitru Tinu, decedat, în 2003, într-un groaznic accident rutier, a trecut pe lângă moarte în urmă cu două săptămâni, când a fost muşcat de o viperă. Mama lui Andrei, Emilia Iucinu, se confruntă şi ea cu o grea boală: cancer de col uterin.

Modifică Setările