Stiri despre duelul viorilor

  25 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Duelul viorilor, patru seri cu săli pline la Alba Iulia, Oradea, Cluj şi Bistriţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duelul viorilor, patru seri cu săli pline la Alba Iulia, Oradea, Cluj şi Bistriţa

  Turneul Duelul viorilor - „colecţia de primăvară” 2019, a ajuns la final, după ce a entuziasmat spectatorii din Alba Iulia, Oradea, Cluj Napoca şi Bistriţa. Violoniştii Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru şi pianistul Horia Mihail au încheiat cu succes cea de-a noua ediţie a turneului, desfăşurată între 31 martie şi 3 aprilie.

 • Duelul Viorilor. Stradivarius versus Guarneri, în patru oraşe din ţară, cu violoniştii Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru  VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duelul Viorilor. Stradivarius versus Guarneri, în patru oraşe din ţară, cu violoniştii Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru  VIDEO

  După ce violonistul Liviu Prunaru a avut rolul de solist al celebrei orchestre Royal Concertgebouw Amsterdam, în ultima seară a festivalului George Enescu, când a interpretat „Caprice Roumain pentru vioară şi orchestră” de marele compozitor român, între 27 septembrie şi 1 octombrie, acesta va cânta împreună cu violonistul Gabriel Croitoru în turneul „Duelul viorilor”.

 • „Duelul Viorilor“, o defilare muzicală de succes în Statele Unite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Duelul Viorilor“, o defilare muzicală de succes în Statele Unite

  “Duelul Viorilor Stradivarius versus Guarneri”, un proiect Radio România, s-a auzit cu prilejul Zilei Naţionale a României în două prestigioase săli de concert: la Carnegie Hall (Weill Recital Hall), din New York, pe 2 decembrie şi la Kennedy Center for the Performing Arts (Family Theater), din Washington, DC, pe 5 decembrie.

 • Duelul Viorilor ajunge la Carnegie Hall şi
 la Kennedy Center for the Performing Arts, cu prilejul Zilei Naţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duelul Viorilor ajunge la Carnegie Hall şi la Kennedy Center for the Performing Arts, cu prilejul Zilei Naţionale

  După şase ediţii de mare succes pe scenele din România şi Europa, Turneul “Duelul Viorilor Stradivarius versus Guarneri” (un proiect Radio România) va fi prezentat în două prestigioase săli de concert: la Carnegie Hall (Weill Recital Hall), din New York, în 2 decembrie, de la ora 20:00, şi la Kennedy Center for the Performing Arts (Family Theater), din Washington, DC, în 5 decembrie, de la ora 18:00.

 • Peste 1000 de spectatori au privit Duelul Vioriilor la Sala Radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 1000 de spectatori au privit Duelul Vioriilor la Sala Radio

  Turneul Internaţional „Duelul Viorilor” continuă în ţară cu concerte de succes. După un concert spectaculos la Bucureşti urmează concertele din Deva, Turda şi Alba Iulia. Gabriel Croitoru, Liviu Prunaru şi Horia Mihail vor cânta şi la New York.

 • Duelul Viorilor, Stradivarius vs Guarneri, la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duelul Viorilor, Stradivarius vs Guarneri, la Braşov

  Ajuns la mijlocul celei de-a cincea ediţii, Turneul Internaţional „Duelul Viorilor”, organizat de Centrul Cultural Media, ce are loc în perioada 22 septembrie – 4 octombrie 2015, se dovedeşte a fi, şi de această dată, un real succes. La Braşov, spectacolul va avea loc la Sala Patria, în data de 2 octombrie, de la ora 19.00.

 • „Duelul
viorilor” ajunge şi la Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Duelul viorilor” ajunge şi la Chişinău

  Imediat după sfârşitul Festivalului „George Enescu”, evenimentul muzical al toamnei care a oferit melomanilor prilejul de a asista la o paradă a marilor orchestre şi marilor solişti ai lumii, pe 22 septembrie, începe un alt eveniment important Turneul Internaţional „Duelul viorilor”, care se va desfăşura între 22 septembrie şi 4 octombrie şi va ajunge şi la Chişinău.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Duelul viorilor" intră în runda a doua

  După o primă rundă de succes a celei de-a patra ediţii a Turneului Naţional ”Delul Viorilor”, Liviu Prunaru (Stradivarius) şi Gabriel Croitoru (Guarneri) şi pianistul Horia Mihail încep o a doua rundă, care îi va duce în mai multe oraşe din ţară, în perioada 10-19 decembrie 2014.

 • Reţeta succesului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţeta succesului

  De obicei, după finalul unei ediţii din festivalul Enescu, mai ales de când a fost extinsă la aproape o lună, organizatorii stagiunilor curente lăsau o perioadă de respiro până la gongul inaugural, pentru ca publicul să depăşească oboseala şi supra-saturaţia maratonului în care avalanşa de ansambluri, solişti, dirijori constituia o tentaţie.

 • Turneu versus Festival?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turneu versus Festival?

  Se ṣtie că, atunci când te bucuri de prea mult din orice, după un timp nu-i mai simṭi savoarea.  Lucrul pare să fie adevărat, de la porṭia de miere, până la dragoste. Avem nevoie, în orice placere, de contraste sau măcar de mici contrarietăṭi.

 • Duelul viorilor debutează la
Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duelul viorilor debutează la Braşov

  Luni, 23 septembrie 2013, la ora 20.30, la Complexul Militar,  violoniştii Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru, arbitraţi de pianistul Horia Mihail vă invită la concert.

 • Duel între viorile Stradivarius şi Guarneri, astă-seară, la Sala Radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duel între viorile Stradivarius şi Guarneri, astă-seară, la Sala Radio

  În programul Festivalului „Viori de colecţie“, care are loc la Sala Radio în perioada 8-12 aprilie, a apărut o modificare de ultim moment: recitalul de marţi, 9 aprilie, cu violonistul Gabriel Croitoru şi pianistul Valentin Gheorghiu va fi înlocuit de întâlnirea a două viori de colecţie: Guarneri şi Stradivarius, mânuite de Gabriel Croitoru, respectiv Liviu Prunaru.

 • „Duelul viorilor” continuă la Sibiu, Timişoara şi Cluj-Napoca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Duelul viorilor” continuă la Sibiu, Timişoara şi Cluj-Napoca

  Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru vor continua "lupta" pe scenele din România, "arbitraţi" de pianistul Horia Mihail, în a II-a ediţie a turneului "Duelul viorilor". Cei trei vor concerta la Sibiu, Timişoara şi Cluj-Napoca, pe 22, 23 şi respectiv 25 septembrie, de la ora 19.00, după ce au bifat scenele din Galaţi, Iaşi. Bacău, Piteşti, Bucureşti şi Ploieşti.

 • Stradivarius şi Guarneri se confruntă în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stradivarius şi Guarneri se confruntă în România

  Până pe 25 septembrie, se va desfăşura cea de-a doua ediţie a turneului naţional „Duelul viorilor“, la care participă muzicienii Liviu Prunaru, Gabriel Croitoru şi Horia Mihail.

 • Se deschide stagiunea la Filarmonică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se deschide stagiunea la Filarmonică

  Mâine se deschide cea de-a 134-a stagiune de concerte a Filarmonicii Braşov. Cele mai multe dintre concerte se vor desfăşura joia, la Casa Armatei.

Modifică Setările