Stiri despre drojdie de bere

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mască pentru revigorarea părului cu drojdie de bere. Cum o poţi prepara acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mască pentru revigorarea părului cu drojdie de bere. Cum o poţi prepara acasă

  Recunoscută pentru beneficiile sale asupra organismului, drojdia de bere are efecte terapeutice nu doar în uzul intern, ci şi în cel extern. Vitaminele B şi minerale care se găsesc în drojdia de bere pot corecta dezechilibrele nutritionale de la nivelul pielii, înclusiv cea a capului. Specialiştii o recomandă pentru întărirea şi împiedicarea căderii părului, dar şi pentru prevenirea apariţiei firelor albe.

 • Trucuri simple să combaţi pilozitatea excesivă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri simple să combaţi pilozitatea excesivă

  Deşi există numeroase metode cosmetice moderne prin care se poate îndepărta părul inestetic de pe corp, în unele cazuri nu este chiar atât de simplu. În momentul în care anumite medicamente sau tratamente hormonale favorizează pilozitatea, este bine să apelezi la un specialist.

 • Iată de ce să consumi drojdie de bere dimineaţa!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iată de ce să consumi drojdie de bere dimineaţa!

  Drojdia de bere poate fi găsită sub formă de capsule, lichidă sau sub formă de pulbere. Ultima opţiune fiind cea mai recomandată. Nu fi surprinsă când am să îţi spun că drojdia de bere este, în realitate, un tip de ciupercă. Cunoscută încă din antichitate, este incredibil de benefică pentru sănătatea organismului.

 • Efectele vindecătoare ale drojdiei de bere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Efectele vindecătoare ale drojdiei de bere

  În compoziţia drojdiei de bere se găsesc aminoacizi, lipide, glucide, săruri minerale, vitaminele D, E şi toate din complexul B, potasiu, fier, calciu, magneziu şi fosfor. Aceste substanţe joacă un rol esenţial în menţinerea sănătăţii.

 • De ce lecitina este indispensabilă creierului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce lecitina este indispensabilă creierului

  Acţionează ca un tonic asupra stării de spirit şi îmbunătăţeşte capacităţile intelectuale. În acelaşi timp, lecitina previne declinul memoriei care apare odată cu vârsta. Află ce alte beneficii mai aduce organismului.

 • Care sunt beneficiile unei cure cu drojdie de bere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt beneficiile unei cure cu drojdie de bere

  Una dintre cele mai bune surse naturale de vitamine din complexul B, drojdia de bere este un aliat redutabil în lupta împotriva bolilor. Ea combate afecţiunile inimii, depresia şi anemia, având şi remarcabile proprietăţi antiîmbătrânire.

Modifică Setările