Stiri despre drive

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Canibalism, mode şi timp VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Canibalism, mode şi timp VIDEO

  DERIVĂ Prin noile sale filme, inclusiv „Demonul de neon“, regizorul danez Nicolas Winding Refn îşi doreşte să fie al doilea David Lynch, dar nu reuşeşte decât să producă unul dintre cele mai proaste filme ale deceniului. Prostia are, însă, aici dimensiuni grandioase.

 • Ce înseamnă roaming-ul naţional între RCS&RDS şi Vodafone, marea surpriză de pe piaţa de telefonie din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce înseamnă roaming-ul naţional între RCS&RDS şi Vodafone, marea surpriză de pe piaţa de telefonie din România

  RCS&RDS şi Vodafone au un parteneriat esenţial pentru clienţii primului operator. Cele două companii pornesc roaming-ul naţional, iar asta înseamnă că utilizatorii RCS&RDS pot folosi reţeaua Vodafone. Astăzi, compania a detaliat ce înseamnă acest roaming naţional, dar a lansat şi un serviciu nou pentru clienţii săi, unul care să rivalizeze cu Google Drive, Dropbox sau OneDrive de la Microsoft.

 • Cum va arăta Facebook în 2022. Va mai exista reţeaua peste zece ani?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum va arăta Facebook în 2022. Va mai exista reţeaua peste zece ani?

  Facebook de peste zece ani nu va mai exista, dar asta se traduce în două scenarii. În primul caz, Facebook va dispărea complet şi va rămâne în istorie drept reţeaua care a ajuns la un miliard de utilizatori. Sau, scenariul mai plauzibil, reţeaua socială se va schimba, se va adapta cerinţelor şi va deveni un portal vital Internetului.

 • Drive In Cinema se redeschide în weekend
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drive In Cinema se redeschide în weekend

  Primul cinematograf Drive In Digital din ţară se redeschide în această sâmbătă, astfel cei care vor să vizioneze din maşină filme vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, între 10 şi 16 aprilie.

 • Test-drive cu căruciorul la Baby Expo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test-drive cu căruciorul la Baby Expo

  Sute de persoane au vizitat astăzi Baby Expo, ediţia de primăvară, desfăşurată la Sala Polivalentă. Părinţii şi bunicii au venit însoţiţi de copii şi nepoţi pentru a cumpăra hăinuţe, jucării şi alte accesorii.

Modifică Setările