Stiri despre dragos galgotiu

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Teatru
online. Un spectacol ca un mare sentiment
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatru online. Un spectacol ca un mare sentiment

  Nu mai ţin minte în ce an, dar oricum într-un moment destul de indepărtat de data premierei, am avut ocazia sa văd spectacolul cu ‘’Portretul lui Dorian Gray", realizat de Dragoş Galgoţiu la Teatrul Odeon. Era cu prilejul unei ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

 • INTERVIU FNT Regizorul Dragoş Galgoţiu: „Festivalul Naţional de Teatru ar trebui privit ca un  uriaş spectacol, un theatrum mundi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU FNT Regizorul Dragoş Galgoţiu: „Festivalul Naţional de Teatru ar trebui privit ca un  uriaş spectacol, un theatrum mundi“

  În a doua zi a Festivalului Naţional de Teatru (FNT), sâmbătă, 19 octombrie, foaierul şi holul Sălii Studio a Teatrului Odeon devin spaţiul organic al expoziţiei dedicate artei şi vieţii unui artist complex şi plin de elaborate viziuni: regizorul Dragoş Galgoţiu. Tot în FNT, Dragoş Galgoţiu a dramatizat spectacolul "Nevermore" după Edgar Allan Poe, care va fi reprezentat pe 23 şi 24 octombrie, de la ora 19.00, la Teatrul Mic.

 • Hamlet - o lume umbrită de fantoma morţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hamlet - o lume umbrită de fantoma morţii

  Precum în multe alte montări anterioare, acţiunea din spectacolul cu piesa „Hamlet“ regizat de Dragoş Galgoţiu, spectacol de puţină vreme intrat în repertoriul curent al Teatrului „Odeon“, se petrece într-un teritoriu numit generic, convenţional, Danemarca. De aici, socot, şi „imprecizia“ deliberată a costumelor create de Lia Manţoc, costume pe alocuri niţeluş bizare.

 • INTERVIU
Dragoş Galgoţiu, regizor: „Nu am vrut să-l ieftinesc pe Kafka“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Dragoş Galgoţiu, regizor: „Nu am vrut să-l ieftinesc pe Kafka“ VIDEO

  AMBIŢIE Reputatul regizor de teatru Dragoş Galgoţiu se ia din nou la trântă cu clasicii, punând în scenă, la Teatrul Odeon, spectacolul „Kafka. 5 vise“. El spune că i-ar fi fost uşor să-i dea o coloratură contemporană, referindu-se la recentele „arestări“, dar nu a vrut să facă asta.

 • Jurnal de
premiere bucureştene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de premiere bucureştene

  Însemnările mele de azi sunt prilejuite de câteva spectacole produse de Teatrele bucureştene. De Teatrul Metropolis, de Teatrul Odeon şi Teatrul de Comedie. Montate de regizori aparţinând unor generaţii diferite - Mariana Cămărăşan, Dragoş Galgoţiu şi, respectiv, Radu Iacoban. Vom vedea mai jos şi cu ce rezultate.

 • Recomandări din ziua a VIII-a a Festivalului Naţional de Teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recomandări din ziua a VIII-a a Festivalului Naţional de Teatru

  Creaţiile a opt regizori vor putea fi văzute în cea de-a opta seară a Festivalului Naţional de Teatru: Alexandru Dabija, Dragoş Galgoţiu, Radu Jude, Peter Kerek, Horaţiu Mălăele, Ana Mărgineanu, Dominique Serrand şi Nicolae Constantin Tănase, cu spectacole invitate din Cluj, Timişoara si Bucureşti. O carte despre Liviu Ciulei va fi lansată, azi, în festival.

 • ,,Dolce Vita”, în premieră la Teatrul de Operetă şi Musical ,,Ion Dacian”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ,,Dolce Vita”, în premieră la Teatrul de Operetă şi Musical ,,Ion Dacian”

  Opereta, musicalul şi muzica pop, cabaretul şi teatrul-dans dezvăluie ceea ce au unic în cadrul spectacolului ,,Dolce Vita”, în regia lui Dragoş Galgoţiu, a cărui premieră oficială va avea loc sâmbătă, 20 iunie, ora 20.00, la Teatrul de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.

 • CRONICĂ DE TEATRU: Hitlermachine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRONICĂ DE TEATRU: Hitlermachine

  PREMIERĂ Într-un spectacol care duce mai departe ideea că se face teatru de calitate în Bucureşti, actorul Ionel Mihăilescu arată că nu-i este deloc greu să fie extraordinar.

Modifică Setările