Stiri despre dragos bucur

  109 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Actorul Dragoş Bucur, DJ la radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorul Dragoş Bucur, DJ la radio

  Sâmbătă, timp de două ore, actorul Dragoş Bucur va realiza emisiunea muzicală „StarList" de la Music FM.

 • Actorii români se duc spre Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorii români se duc spre Hollywood

  Succesul lui Dragoş Bucur în filmul „The Way Back“ atrage atenţia asupra fenomenului de migraţie a tinerilor interpreţi români spre filmele occidentale. „Washington Post“ scrie despre Dragoş Bucur că este un actor „excepţional“, situându-l de aceeaşi parte cu Colin Farrell şi Ed Harris – protagoniştii filmului.

 • Hoţii de Timp luptă pentru bolnavii incurabili
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoţii de Timp luptă pentru bolnavii incurabili

  Voluntarii de la Fundaţia Hospice Casa Speranţei, alături de vedete precum Felicia Filip, Dragoş Bucur, Cristian Mihăilescu, Dana Nălbaru, Alex Vasilache şi Gianina Corondan s-au strâns astăzi, la prânz, în Piaţa Universitatii pentru a deveni „Hoţi de Timp“ şi pentru a dărui simbolic „timp fără durere“ bolnavilor incurabili îngrijiţi de fundaţie.

 • Dragoş Bucur a primit trofeul „Shooting Stars“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragoş Bucur a primit trofeul „Shooting Stars“

  Distincţia i-a fost înmânată ieri-seară, în cadrul unei gale desfăşurate la Berlinale Palast (Palatul Berlinalei). Actorul român a fost recompensat pentru „intensitatea şi precizia“ cu care dă viaţă personajelor pe care le interpretează.

 • VIDEO Dragoş Bucur promovează filmul românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dragoş Bucur promovează filmul românesc

  Actorul, selecţionat în programul „Shooting Stars“ din cadrul Berlinalei, a fost prezentat duminică presei de specialitate. După Maria Popistaşu (2007) şi Anamaria Marinca (2008), Dragoş Bucur este al treilea român inclus în prestigiosul proiect internaţional „Shooting Stars“.

 • Când un drum cu metroul este o misiune imposibilă - Revista presei interne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când un drum cu metroul este o misiune imposibilă - Revista presei interne

  Presa internă de astăzi scrie despre lipsa facilităţilor pentru persoanele cu dizabilităţi, statuia lui Lenin dată jos din Piaţa Presei Libere sau selecţionarea lui Dragoş Bucur la programul "Shooting Stars". Printre alte subiecte, o şcoală a fost reînfiinţată de judecători, iar „Magazinele de vise” din Vâlcea fac comerţ şi după închidere.

 • Dragoş Bucur, un actor care farmecă publicul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragoş Bucur, un actor care farmecă publicul

  Publicaţia americană „Variety" a scris despre actorul român Dragoş Bucur, 32 de ani, selectat în programul „Shooting Stars" din cadrul Festivalului Internaţional de la Berlin, că reprezintă „cea mai grozavă naţiune din circuitul festivalurilor de film din prezent".

 • ”Poliţist, adjectiv” - cele mai multe premii la Gala Best Film Fest 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ”Poliţist, adjectiv” - cele mai multe premii la Gala Best Film Fest 2010

  Filmul ”Poliţist, adjectiv”, regizat de Corneliu Porumboiu, a primit, vineri seară, în cadrul Galei Best Film Fest, care a avut loc la Cinema Studio din capitală, Premiul pentru cel mai bun film românesc al anului 2009. Același film i-a adus lui Porumboiu şi Premiul pentru cel mai bun regizor, iar actorului Dragoş Bucur distincţia de ”cel mai bun actor într-un film românesc”.

 • Dragoş Bucur:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragoş Bucur: "Filmam cu pompa de insulină pe mine" - Revista presei mondene

  Presa mondenă de astăzi scrie despre boala lui Dragoş Bucur, decizia vedetei Tyra Banck de a renunţa la televiziune sau distracţia Oanei şi a lui Cristi Brancu de Crăciun. Printre alte subiecte, Nicoleta Luciu dă mare importanţă carierei muzicale, iar Tom Cruise are un motor de 50.000 de euro.