Stiri despre dragnea condamnat

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adi Despot, după reacţiile privind condamnarea lui Dragnea: „Consumul excesiv de politică ne transformă în animale“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adi Despot, după reacţiile privind condamnarea lui Dragnea: „Consumul excesiv de politică ne transformă în animale“

  Cântăreţul Adrian Despot consideră că un „consum excesiv de politică ne transformă în animale“ şi îi îndeamnă pe români să nu se bucure de tragedia altuia, făcând referire la condamnarea lui Liviu Dragnea: „Puneţi fiara la somn şi gândiţi-vă cum să fiţi mai buni unii cu ceilalţi, nu la ce săpun au la Rahova“.

 • Mesajul lui Călinescu după condamnarea lui Dragnea: „Remarcabil e că în urma ta rămâne cea mai jegoasă adunare de partid“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mesajul lui Călinescu după condamnarea lui Dragnea: „Remarcabil e că în urma ta rămâne cea mai jegoasă adunare de partid“

  Actorul Florin Călinescu (63 de ani) a comentat condamnarea lui Liviu Dragnea, precizând că a lăsat în urmă „cea mai jegoasă adunare de partid“ care se luptă pentru acum pentru putere. În plus, omul de televiziune reaminteşte că pe 1 iunie va face un anunţ important, cel mai probabil legat de o eventuală intrare a sa în politică.

 • Ce se poate întâmpla pe
scena politică dacă Dragnea va intra la puşcărie?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se poate întâmpla pe scena politică dacă Dragnea va intra la puşcărie?

  Toate evoluţiile din ultima vreme spre concluzia aceasta ne duc: Dragnea nu mai poate scăpa de puşcărie. Nu neapărat la termenul din 15 aprilie, dar mai mult de un termen, două, nu mai apucă în libertate. Sper că partidele îşi fac propriile analize pentru perioada post Dragnea. Va fi o perioadă de turbulenţă, de criză politică, care nu trebuie să surprindă clasa politică nepregătită.

 • PSD s-a hotărât: ni-l
oferă pe Liviu Dragnea ca premier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD s-a hotărât: ni-l oferă pe Liviu Dragnea ca premier

  Liderii PSD avansează numele lui Liviu Dragnea drept primă variantă luată în calcul pentru funcţia de premier. Social-democraţii cred că preşedintele Klaus Iohannis nu va putea refuza nominalizarea, dacă PSD va reuşi să strângă o majoritate parlamentară în jurul lui Dragnea, deşi liderul PSD e condamnat.

 • Dragă Victor Viorel, tu ai uitat de ce te-am alungat de la Palat? Sau eşti fff…?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragă Victor Viorel, tu ai uitat de ce te-am alungat de la Palat? Sau eşti fff…?

  Observ că judecatului pentru fapte de corupţie Victor Viorel Ponta i s-a urcat din nou puterea la cap. Şi nu doar puterea. Dar mai ales nesimţirea. Aroganţa de băieţaş de cartier care, după ce-şi bate, umileşte şi îşi fură toţi vecinii, vrea să le fie preşedinte de bloc. Aşa se face că Ponta se visează acum şef la Camera Deputaţilor.

 • PSD. Faza fracturilor logice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD. Faza fracturilor logice

  Declaraţiile liderilor PSD de la ultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional dovedesc faptul că partidul se află în plină perioadă a fracturilor logice. Exersată de trei ani încoace de Victor Ponta, fractura logică a cuprins întreaga echipă de conducere a partidului.

 • De ce se strânge PSD în jurul lui Dragnea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce se strânge PSD în jurul lui Dragnea

  Este venit din PD şi deşi a stat în spatele mai multor candidaţi ai PSD la preşedinţia României şi a pierdut cu toţi (chiar şi când a fost coordonatorul campaniei electorale!), Liviu Dragnea este văzut ca un bun organizator. Pentru interesele lui directe, da! Este calculat, bun strateg, plănuieşte fiecare mişcare din timp şi nu numai că reuşeşte să scape basma curată, dar îl putem regăsi imediat în următoarea echipă „câştigătoare”.

 • Stima noastră şi mândria, Liviu Dragnea, România! Uraaaaaaaa!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stima noastră şi mândria, Liviu Dragnea, România! Uraaaaaaaa!

  Cum anticipam, decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea în primă instanţă a căzut greu în capul nomenklaturii PSD! Pur şi simplu nu este în stare s-o digere. Se zvârcoleşte ca peştele pe uscat să găsească o soluţie, dar orice încercare de ieşire ar găsi, pierderile sunt imense. Au fost la început lamentările cuplului Ponta-Dragnea, care se dădea de ceasul morţii, decizia în cazul Dragnea este incorectă, omul fiind nevinovat.

Modifică Setările