Stiri despre dragnea asasinat

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Criminalul Dragnea - cadavrul politic viu al PSD-ului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criminalul Dragnea - cadavrul politic viu al PSD-ului

  Nu trecuseră nici 3 zile de cînd îl numisem pe Dragnea cadavru politic viu, cînd îl aud cum se victimizează, şi cum a supravieţuit el atentatului celor patru asasini periculoşi, anume cele patru ţestoase ninja: Raphael, Leonard, Michelangelo şi Donatello. Disperarea îl împinge pe criminalul Dragnea la fabulaţii schizofrenice. Totuşi, va urma asaltul final împotriva Justiţiei. Trebuie să #rezistăm!

 • Cei patru asasini ai Faraonului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cei patru asasini ai Faraonului

  În care cei patru asasini trimişi de forţe întunecate să aducă pieirea domnului Dragnea sunt o imagine fantasmată, o creaţie a imaginaţiei devenită realitate, în condiţii de maxim stres şi atingere a limitelor proprii, o proiecţie în afară a conţinuturilor interne ale minţii atât de puternic veridică, încât persoana este convinsă de existenţa ei, o halucinaţie, o imagine eidetică sau, mai simplu spus, un vis cu ochii deschişi.

 • Cum a devenit Liviu Dragnea ţinta 
unei tentative de asasinat cu priviri insistente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a devenit Liviu Dragnea ţinta unei tentative de asasinat cu priviri insistente

  Liviu Dragnea şi-a adus aminte că în aprilie 2017 s-a încercat uciderea sa de către „patru străini“, care l-au privit cu insistenţă şi au încercat să-i blocheze maşina, în spatele lor fiind, chipurile, o persoană influentă. „N-a fost Soros“, asigură liderul PSD. Dragnea a mai pus tunurile pe serviciile secrete, pe multinaţionale şi pe Iohannis.

Modifică Setările