Stiri despre dragnea

  732 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Majoritatea parlamentară, arma disidenţilor
din PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Majoritatea parlamentară, arma disidenţilor din PSD

  Se părea că s-au liniştit apele în PSD după puciul eşuat din ultimul CEx. Doar 10 disidenţi şi-au menţinut opţiunea, personalităţi de vârf din conducerea partidului. După eşecul lamentabil al referendumului, lupta se reaprinde. Cum majoritatea în CEx îi este, încă, favorabilă lui Dragnea, lupta se mută în parlament, în asigurarea majorităţii parlamentare.

 • Remus Borza: Legea offshore, pusă pe off
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remus Borza: Legea offshore, pusă pe off

  Atrăgând atenţia că legea offshore este „mai nou mărul discordiei în coaliţie”, deputatul Remus Borza subliniază că versiunea din luna iulie era echitabilă atât pentru stat, cât şi pentru concesionari. Doar că acum, s-a ajuns deja la cea de-a patra variantă.

 • Dum-dum, bum-bum: referendum (III)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dum-dum, bum-bum: referendum (III)

  La fisurile şi golurile (faliile) menţionate până acum, se mai adaugă şi altele. Menţionăm numai trei care vizează Opoziţia:

 • Vot de blam împotriva ipocriziei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vot de blam împotriva ipocriziei

  Întrucât nimeni nu-şi asumă nicio răspundere pentru niciun eşec, gafă sau eroare, chiar istorică, iar duplicitatea este la putere, România trece printr-o profundă şi acută criză de autoritate. De orice autoritate.

 • Dum-dum şi bum-bum: referendum (II)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dum-dum şi bum-bum: referendum (II)

  Cu rezultatele de la Referendum, Liviu Dragnea şi „ai lui“ au tras-o în bară urât de tot. N-au băgat golul în poarta adversarilor, dar au creat alte, nebănuite goluri şi fisuri. Strategia politică generală a PSD, respectiv a pesediştilor, este cunoscută, deşi nu este recunoscută, în ruptul capului, şi de către dânşii-dânsele.

 • Sub conducerea lui
Dragnea, PSD a ajuns la 10% încredere în rândul alegătorilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sub conducerea lui Dragnea, PSD a ajuns la 10% încredere în rândul alegătorilor!

  Aceasta este concluzia care se desprinde din analiza rezultatelor la referendumul tocmai încheiat. Electoratul PSD este unul ascultător. Vine la vot de fiecare dată când partidul i-o cere. De data aceasta i-a spus „pas“! Învârtind pe toate părţile acest rezultat, rezultă clar concluzia din titlu: doar 10% din populaţie a ascultat de îndemnurile PSD. Restul, până la 21%, reprezintă partizanii înfocaţi ai familiei tradiţionale.

 • De ce PSD a trântit referendumul şi a ieşit câştigător
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce PSD a trântit referendumul şi a ieşit câştigător

  Voci cu greutate în România consideră că neîndeplinirea pragului de prezenţă la referendum este un eşec al PSD, deoarece Dragnea & Co. şi-ar fi asumat referendumul. Însă orice analiză ar trebui să înceapă de la întrebarea clasică a latinilor: „Cui prodest?“ Chiar ar fi fost în interesul PSD ca referendumul să fie validat?

 • Dum-dum şi bum-bum: referendum (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dum-dum şi bum-bum: referendum (I)

  Mărturisesc aici că, timp de două zile, am stat sub tensiune, urmărind mersul Referendum-ului. Două zile şi două nopţi, dum-dum, Referendumul a fost pe drum. Nu puteam să ştim, dacă va fi unul bun, sau unul ne-bun. Pentru mine, ca şi pentru mulţi alţii ca mine, în chip paradoxal, Referendum-ul era bun, tocmai dacă nu era unul bun, adică dacă rata, ceea ce s-a şi întâmplat.

 • Guvernul României, sub tirul necruţător al Comisiei
Europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul României, sub tirul necruţător al Comisiei Europene

  Comisia Europeană nu mai are răbdare cu România. Paharul este plin. România şi-a asumat, prin tratatele semnate, un anumit comportament legat de statul de drept, de independenţa justiţiei, de deficitul bugetar. Nu respectă aceste tratate, ghinion. „Gardianul“ UE, Comisia Europeană, îi arată cartonaşul roşu, apoi uşa. Interesul românilor este ca România să respecte ce a semnat, nu să apere interesele lui Dragnea.

 • Triumful României moderne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Triumful României moderne

  E imposibil de găsit ceva normal sau tradiţional în boicotul masiv cu care s-a soldat referendumul convocat de regimul Dragnea pe tema familiei „tradiţionale“ sau „normale“.

 • Preşedintele Iohnnis ar trebui să negocieze
continuarea guvernării PSD-ALDE, dar fără Dragnea şi Dăncilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele Iohnnis ar trebui să negocieze continuarea guvernării PSD-ALDE, dar fără Dragnea şi Dăncilă

  Pe surse se ştie că negocierile pentru trecerea unei moţiuni de cenzură au eşuat. Parlamentarii PSD-ALDE ar vrea să dea jos „calamitatea“ guvernului Dăncilă, dar nu cu preţul pierderii guvernării. Între două rele, continuare guvernării PSD-ALDE cu Dragnea şi Dăncilă în frunte, şi continuarea guvernării PSD-ALDE cu o altă conducere şi un alt guvern, alegerea este simplă. A doua variantă este mai puţin rea.

 • Naţionalizarea familiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Naţionalizarea familiei

  Lucrurile trebuie spuse tare şi clar, cît mai e voie şi timp. Referendumul avortat la cererea elitelor noastre tolerante şi supra-poporale anunţă vremuri noi de veche tradiţie dogmatică. Revoluţia culturală care a măturat valorile clasice ale lumii occidentale e pregătită să epureze moral România.

 • De ce nu
merg la Referendum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu merg la Referendum

  Nu am de gând să stau acasă în acest week end. Voi merge la cumpărături, pe stradă, în librării, la două sau trei spectacole de teatru. Însă în nici un caz nu voi poposi în cabina de vot.