Stiri despre dragnea

  516 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Proşti, dar
miniştri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proşti, dar miniştri

  Faptul că PSD îşi taie singur craca de sub picioare prin promovarea unor persoane incompetente în funcţii de decizie în statul român nu mai este un secret pentru nimeni. Fiecare ieşire a unui oficial produce o catastrofă de imagine. Pur şi simplu nu se mai poate. Domnule Dragnea, dacă vă convine aşa ceva, totuşi nu vreţi să le interziceţi să mai iasă în public?

 • Liviule, închide graniţele, că venim să facem curăţenie!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liviule, închide graniţele, că venim să facem curăţenie!

  Români din toată lumea şi-au anunţat prezenţa pe 10 august la Bucureşti, în Piaţa Victoriei, sub semnul #diasporaacasă şi pe notele de „hai acasă” ale lui Gil Dobrică, care ne face să plângem când ne e cel mai dor de România.

 • Mai e PSD un partid pro-european?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai e PSD un partid pro-european?

  „NATO şi UE au finanţat şi susţinut public statul paralel”. Afirmaţia îi aparţine liderului PSD, Liviu Dragnea. A făcut-o la o zi după ce 100 de mii de membri ai partidului său au fost aduşi la Bucureşti, pentru a protesta împotriva „statului paralel”, o expresie bizară cu care e descrisă, în chip peiorativ, independenţa justiţiei.

 • Belarus scrie pe noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Belarus scrie pe noi

  E Centenarul Ceauşescu, nu Centenarul Unirii. Nicolae Ceauşescu ar fi împlinit 100 de ani. Dar a murit? Stirpea lui politică distruge România democrată şi o decuplează de Europa şi SUA. Riscul acestor zile e o prăbuşire geoistorică aşa cum numai ocupaţiile străine au produs în istoria noastră. Termen: 21 iunie.

 • Afară-i vopsit gardu', Dragnea-i leopardu'
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afară-i vopsit gardu', Dragnea-i leopardu'

  În Piaţa Victoriei, mulţi inşi îmbrăcaţi în alb, nu puţini siliţi prin şantaje mai degrabă decât benevol să vină din ţară, s-au constituit în publicul vituperarilor liderilor PSD-ALDE împotriva „statului paralel“.

 • Mitingul PSD şi uriaşa lui manipulare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitingul PSD şi uriaşa lui manipulare

  Desfăşurat în acelaşi timp cu finala de la Roland Garros (felicitări, Simona Halep!) şi cu marşul minorităţilor sexuale, mitingul organizat de PSD a demonstrat nivelul periculos de scăzut la care se află (firava) democraţie românească.

 • Ce scrie presa internaţională despre mitingul PSD: de la „ocuparea“ Pieţei Victoria la problemele penale ale lui Dragnea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce scrie presa internaţională despre mitingul PSD: de la „ocuparea“ Pieţei Victoria la problemele penale ale lui Dragnea

  În relatările referitoare la mitingul PSD de sâmbătă seara, care a reunit circa 180.000 de susţinători „majoritatea vârstinici”, agenţiile de presă internaţionale amintesc că România este unul dintre cele mai corupte state din Uniunea Europeană şi că Liviu Dragnea nu a putut ajunge prim-ministru din cauza condamnării din 2016.

 • Ludovic Orban: Am fost primit bine în Videle deşi mi s-a spus că este „fieful” lui Dragnea, Dăncilă şi Carmen Dan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ludovic Orban: Am fost primit bine în Videle deşi mi s-a spus că este „fieful” lui Dragnea, Dăncilă şi Carmen Dan

  Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a povestit, într-o postare pe contul său de socializare, că a fost vineri la Videle, în judeţul Telorman, cu ocazia zilelor oraşului şi, cu toate că mulţi l-au sfătuit să nu meargă pentru că este „fieful” lui Dragnea, Dăncilă şi Carmen Dan, spune că a fost primit foarte bine şi „nu prea” a văzut lideri PSD acolo.

 • Curtea Supremă a amânat pronunţarea  în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman pentru 21 iunie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Curtea Supremă a amânat pronunţarea  în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman pentru 21 iunie

  Curtea Supremă a amânat pentru 21 iunie pronunţarea sentinţei în dosarul „angajărilor fictive” de la DGSCAP Teleorman, dosar în care liderul PSD Liviu Dragnea este acuzat de abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, infracţiuni pentru care procurorii DNA au cerut o pedeapsă de peste şapte ani de puşcărie cu executare, precum şi anularea suspendării pedepsei din dosarul „Referendumul”.

 • Sevil Shhaideh scapă de o parte din sechestrul pus în dosarul Belina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sevil Shhaideh scapă de o parte din sechestrul pus în dosarul Belina

  Tribunalul Bucureşti a decis reducerea semnificativă a sechestrului asigurator impus de procurorii DNA pe averea fostului vice-premier, Sevil Shhaideh, inculpată în dosarul Belina pentru abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Hotărârea este definitivă.

 • Fricile care păzesc puterea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fricile care păzesc puterea

  Aceste frici şi multe altele îl fac să-şi epateze puterea, să cheme poporul, să facă demonstraţii de susţinere, de putere absolută, pentru conducătorul iubit. Altfel cum s-ar înţelege organizarea unor manifestări de tip asiatic, cu sute de mii de oameni mobilizaţi în stil militar, când are de partea sa toată armata roşie, toată puterea politică, toată legislaţia dorită, toate pârghiile guvernării actuale?

 • Coana România faţă cu diversiunea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coana România faţă cu diversiunea

  Diversiunea este „o acţiune politică întreprinsă cu scopul de a distrage atenţia de la problemele reale ale vieţii publice”. Repetaţi asta până învăţaţi pe de rost. E tot ce trebuie să faceţi pentru a înţelege, clar ca lacrima, ce se întâmplă în România de azi.

 • Un sloven care seamănă şi cu Dragnea,
şi cu Orbán
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un sloven care seamănă şi cu Dragnea, şi cu Orbán

  Duminică, slovenii au mers la urne pentru al nouălea scrutin organizat de la obţinerea independenţei. Alegerile au fost provocate de demisia premierului Miro Cerar, care a condus, din 2014 încoace, o coaliţie formată din formaţiunea pe care o conduce - Centrul modern, din social-democraţi şi din Partidul Democratic al Pensionarilor. Vedetele acestei consultări electorale au fost un fost premier şi un fost imitator.