Stiri despre dracula film festival

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Armand
Assante vine la Braşov la Dracula Film Festival
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Armand Assante vine la Braşov la Dracula Film Festival

  Cea de-a cincea ediţie a Dracula Film Festival, care va avea loc în perioada 18 – 22 octombrie, aduce pe marile ecrane din Braşov şase poveşti prezentate sau premiate la cele mai importante festivaluri de horror şi fantasy din lume.

 • Filme, concerte şi dezbateri de groază în
cadrul Dracula Film Festival de la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme, concerte şi dezbateri de groază în cadrul Dracula Film Festival de la Braşov

  Timp de cinci zile pasionaţii genului horror vor avea parte de un regal de filme şi dezbateri. În cadrul festivalului vor  putea fi văzute două proiecţii în premieră. Unul dintre fime a făcut deja valuri peste ocean, iar cel de al doilea va fi lansat la finele lunii, deci cu atât mai mult trebuie să fiţi curioşi şi să veniţi la festival.

 • Dracula Film Festival aduce peste 30 de lung metraje la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dracula Film Festival aduce peste 30 de lung metraje la Braşov

  Programul celei de-a treia ediţii a Dracula Film Festival, care va avea loc în perioada 7 – 11 octombrie la Braşov, este unul extrem de ofertant: filme în premieră naţională, o retrospectivă in memoriam Wes Craven, un master class susţinut de compozitorul Simon Boswell şi filme fantasy pentru cei mici în secţiunea Copiii Fantastici.

 • Şase pelicule, în competiţie la Dracula Film Festival
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şase pelicule, în competiţie la Dracula Film Festival

  Producţii din Israel, România, Georgia, Slovenia, Ungaria şi Italia au fost selecţionate în competiţia de lungmetraje a celei de-a treia ediţii a Dracula Film Festival, care are loc între 7 şi 11 octombrie, în Braşov, la Teatrul Sică Alexandrescu, Cinema One, Cinemateca Patria şi Sala Patria.

 • VIDEO Şase filme în premieră la Dracula Film Festival
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Şase filme în premieră la Dracula Film Festival

  Între 1-5 octombrie, la Braşov va avea loc a doua ediţie a Dracula Film Festival, o manifestare dedicată cinefililor care îndrăgesc genurile horror şi fantasy. Şase lungmetraje vor fi prezentate în premieră în România cu acest prilej.

Modifică Setările