Stiri despre doru dragomir

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Necoabitarea dintre Forţele Aeriene Române şi unii guvernanţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Necoabitarea dintre Forţele Aeriene Române şi unii guvernanţi

  Sunt momente în viaţă când nu poţi umbla cu mănuşi, la modul figurat, atunci când impostura trece din arealul societăţii în care trăim, în interiorul organismului militar, sub forma tragicomică a exercitării controlului civil, nu şi competent, asupra armatei.

 • Un sfat, pentru ambasadorul Kremlinului, la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un sfat, pentru ambasadorul Kremlinului, la Bucureşti

  Am căderea morală să scriu aceste rânduri, deoarece am fost primul jurnalist din România, care a realizat un interviu cu actualul ambasador al Federaţiei Ruse, la Bucureşti, publicat de Doru Dragomir, directorul cotidianului online ZIUA VECHE.RO. Intenţionam să realizez un nou dialog, cu Excelenţa Sa, distinsul diplomat Oleg S. Malginov, dar... m-am răzgândit.

 • Steagul american şi cei 20.000 de studenţi, din România răsăriteană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Steagul american şi cei 20.000 de studenţi, din România răsăriteană

  Când un frate se ceartă cu altul, o vreme nu se mai văd, nu se mai caută, unul pe celălalt. Chiar la telefon îşi vorbesc mai mult răstit. Sau preferă tăcerea. Pentru care au optat şi preşedintele unionist al României şi premierul de la Bucureşti, care au ignorat, pe bună dreptate, aniversarea a 95 de ani, de la Unirea Basarabiei, cu România. Semn că nu uită, firesc, vizitele anulate, la Chişinău, de liderii de acolo, speriaţi de viitorul lor.

 • INTERVIU Afganistan - un tărâm al contrastelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Afganistan - un tărâm al contrastelor

  M-a bucurat iniţiativa colegilor de la cotidianul online "Ziua Veche", condus de Doru Dragomir, de a posta, zilele trecute, pe YouTube, un documentar aparte, despre esenţa misiunilor executate de militarii români - din forţa expediţionară naţională - dislocaţi în teatrul de război, din Afganistan. Un film ce poartă marca vizionarului Gabriel Cobasnian şi a omului de televiziune Benone Neagoe. Şi, mai nou, laurii Uniunii Ziariştilor Profesionişti.

Modifică Setările