Stiri despre dorinte

  59 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce ne visăm supereroi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce ne visăm supereroi

  De multe ori dorim să avem puteri supranaturale, la fel ca personajele din benzile desenate sau din filmele SF, pentru a trece peste momentele dificile. Visăm să avem superputeri care să ne garanteze succesul sentimental şi profesional, altele care să ne permită să ajutăm pe cineva drag, să învingem „eroii negativi“ şi să facem dreptate.

 • Jocuri inteligente pentru piticoţi năzdrăvani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jocuri inteligente pentru piticoţi năzdrăvani

  „Learn to be“ este primul program educativ alternativ de dezvoltare personală a copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani. Psihologul Laura Bardaş a inventat un program prin care copiii învaţă să aibă încredere în ei, să fie creativi şi să-şi exprime dorinţele. 

 • Află ultimele dorinţe ale IPS Bartolomeu din testament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Află ultimele dorinţe ale IPS Bartolomeu din testament

  Mitropolia Clujului a făcut azi public testamentul Înalpreasfinţitului Bartolomeu Anania. IPS Bartolomeu a cerut ca cel care va urma la cârma Mitropoliei să fie „vrednic, drept şi adversar al corupţiei”.

 • Vaslui: Vor cinematografe, microbuze şi siguranţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vaslui: Vor cinematografe, microbuze şi siguranţă

  Vasluienii şi-au spus la început de an nemulţumirile legate de problemele oraşului, pe care speră ca aleşii să le rezolve. Unii îşi doresc refacerea celor două cinematografe pentru a se putea relaxa, alţii mai multe locuri de muncă. Bârlădenii speră să aibă un oraş fără câini.

 • Dorinţe la început de an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dorinţe la început de an

  Mulţi îşi propun ca de la 1 ianuarie să facă schimbări în viaţa lor. Există câteva secrete pentru ca obiectivele  să poată fi îndeplinite. Un nou an. O nouă etapă din viaţă. O excelentă ocazie pentru a schimba câteva lucruri. Numai că promisiunile se pot dovedi destul de greu de pus în practică.

 • Dorinţe puţine, fericire multă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dorinţe puţine, fericire multă

  Persoanele care-şi doresc să găsească sub brad gadgeturi de ultimă generaţie sunt mai nefericite decât cele care se mulţumesc cu aparatura pe care o au, chiar dacă e mai puţin sofisticată.

 • I-a cerut pe Facebook cadouri lui Moş Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  I-a cerut pe Facebook cadouri lui Moş Crăciun

  Daria are 9 ani şi abia aşteaptă să primească daruri sub brad. Fetiţa a vrut să fie sigură că scrisoarea ei va ajunge cât mai repede la destinaţie, aşa că i-a trimis lui Moş Crăciun un mesaj pe celebrul portal de socializare.

 • A cheltuit tot pentru a-şi îndeplini ultimele dorinţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A cheltuit tot pentru a-şi îndeplini ultimele dorinţe

  Un britanic şi-a tocat toate economiile după ce i s-a spus că mai are doar trei luni de trăit. După numai două luni, doctorii l-au anunţat însă că s-au înşelat. Înainte să moară, actorul Dave Ismay şi-a dorit un Mercedes, să joace într-un spectacol de pantomimă şi să termine o carte. A reuşit să le facă pe toate, deşi s-a dovedit că mai avea destul timp.

 • Cuvinte de duminică: Sărmanii plini de bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cuvinte de duminică: Sărmanii plini de bani

  Cum o fi să ai tot ce-ţi doreşti, să nu-ţi lipsească nimic, să ai mai ­mulţi bani decât poţi cheltui? Probabil, fiecare dintre noi s-a gândit măcar o dată în viaţă la asta, imaginându-şi vacanţe în insule exotice sau împlinindu-şi un vis nebunesc.

 • Ultimele dorinţe ale condamnaţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultimele dorinţe ale condamnaţilor

  Un artist londonez a realizat o listă a celor mai ciudate dorinţe culinare ale americanilor condamnaţi la moarte. James Reynolds (23 de ani) a reconstituit ultimele mese ale deţinuţilor şi a încercat să descopere ce anume i-a determinat pe aceştia să ceară acele lucruri, scrie „The Daily Mail“.

 • Reţeta unui an bun: lista cu dorinţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţeta unui an bun: lista cu dorinţe

  Psihologii spun că obiectivele pe care ni le propunem de Revelion sunt primii paşi către reuşitele din anul următor. În prima zi din an, cei mai mulţi dintre noi îşi iau un răgaz şi notează pe o hârtie lucrurile pe care îşi propun să le facă în anul care urmează.