Stiri despre dorian boguta

  25 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INTERVIU Dorian Boguţă, actor şi regizor: „Spuneam texte cu creionul în gură ca să
scap de accentul moldovenesc“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Dorian Boguţă, actor şi regizor: „Spuneam texte cu creionul în gură ca să scap de accentul moldovenesc“

  Dorian Boguţă povesteşte cum a plecat la studii în Georgia la 16 ani şi cum şi-a trăit adolescenţa la 2.000 de kilometri de Chişinău, unde locuia familia lui. În anii ’90, când o mulţime de oameni părăseau România, el a ales Bucureştiul. Şi-a minţit părinţii că a primit un rol, dar de fapt muncea într-un bar pentru bani de chirie şi participa la castinguri pentru producţii cinematografice.

 • Reţete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţete

  Lipsit de subtilităţi şi când îşi propune să amuze, şi când intră pe terenul observaţiilor privind inechităţile societare din Franţa contemporană, şi când cele două coincid (e cazul singurelor eleve mai silitoare din clasa doamnei Géquil, care ies în evidenţă şi prin culoarea mai deschisă a pielii, sau al directorului şcolii, când se referă la soţul protagonistei ca fiind un om extrem de curajos, deoarece e casnic şi astfel

 • Comedia românească „Două lozuri“ premiată la Zurich, în competiţie la FIFF Namur, în cinematografele românesti din 7 octombrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comedia românească „Două lozuri“ premiată la Zurich, în competiţie la FIFF Namur, în cinematografele românesti din 7 octombrie

  Filmul „Două Lozuri” în regia lui Paul Negoescu şi avându-i în rolurile principale pe actorii Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, a câştigat menţiunea specială a juriului la Festivalul de Film de la Zurich. La ediţia de anul acesta au păşit pe covorul festivalului nume ca Hugh Grant, Uma Thurman, Ewan McGregor, Daniel Radcliffe, Woody Harrelson şi Oliver Stone.

 • INTERVIU „Ramona“, un scurtmetraj de Cannes. „La noi, un film independent înseamnă să plăteşti din buzunarul tău“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU „Ramona“, un scurtmetraj de Cannes. „La noi, un film independent înseamnă să plăteşti din buzunarul tău“

  O după amiază de sfârşit de mai la Cannes, soare şi briză. Echipa filmului „Ramona“ (actorii Rodica Lazăr şi Dorian Boguţă, producătorii Codruţa Creţulescu, Radu Stancu şi Claudiu Mitcu, regizorul/scenaristul Andrei Creţulescu) m-a primit pe terasa apartamentului din Louis Pasteur 16 să povestim despre film, despre prietenie, despre cinema independent, despre pasiuni şi visuri.

 • Dragoste şi moarte sau Manifest pentru sănătatea cinemaului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragoste şi moarte sau Manifest pentru sănătatea cinemaului

  OMNIBUS Calupul de scurtmetraje „Scurt/4: Istorii de inimă neagră“, semnate de patru tineri regizori: Luiza Pârvu, Radu Jude, Andrei Creţulescu, Iulia Rugină, poate fi considerat un manifest al noii generaţii de cineaşti, al „valului de după noul val“.

 • Au început înscrierile la şcoala de actorie a lui Dragoş Bucur, Dorian Boguţa şi Alexandru Papadopol. Absolvenţii vor fi distribuiţi într-un film
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au început înscrierile la şcoala de actorie a lui Dragoş Bucur, Dorian Boguţa şi Alexandru Papadopol. Absolvenţii vor fi distribuiţi într-un film

  În perioada 1 septembrie – 20 octombrie au loc înscrierile la şcoala de actorie condusă de actorii Dragoş Bucur, Dorian Boguţa şi Alexandru Papadopol. La cursuri se pot înscrie atât actori profesionişti care urmăresc însuşirea tehnicilor specifice de actorie de film, cât şi iubitorilor de film sau cei care plănuiesc să îşi dezvolte abilităţile de leadership sau de susţinere de prezentări şi interviuri în faţa camerei.

 • INTERVIU Alexandru Papadopol: „Când am făcut telenovele am fost numărul unu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Alexandru Papadopol: „Când am făcut telenovele am fost numărul unu“

  Alexandru Papadopol a vorbit cu mândrie despre meseria de actor, care l-a consacrat în mai multe telenovele difuzate pe Acasă TV. După ce a debutat timpuriu în cinematografie, cariera sa a cunoscut o pantă ascendentă cu altfel de roluri, cele din telenovelele „Numai Iubirea“ sau „Aniela“. Ultima producţie în care a jucat, „Îngeri pierduţi“, a ajuns la final, moment prielnic pentru ca Alexandru Papadopol să rememoreze drumul său de până acum.

 • VIDEO Actorii din
„Love Building” sunt consilieri în amor, pe
net
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Actorii din „Love Building” sunt consilieri în amor, pe net

  Azi, 5 septembrie, actorii Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, care recontruiesc iubirea în “Love Building”, vor lansa o aplicaţie cu sfaturi pentru îndrăgostiţi pe pagina de Facebook a filmului. Filmul românesc este regizat de Iulia Rugină şi va avea premiera în 13 septembrie.

 • Dorian Boguţă:
„Eu, când mă uit la ce eşarfe şi bijuterii face Malvina, ştiu că ăla e
talent pur“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dorian Boguţă: „Eu, când mă uit la ce eşarfe şi bijuterii face Malvina, ştiu că ăla e talent pur“

  Dorian Boguţă e unul dintre cei mai interesanţi actori români din noul val. Şi nu numai pentru că recent a fost făcută publică relaţia lui cu Malvina Cservenschi. În septembrie, va ajunge pe marile ecrane pelicul „Love Building“, în care Dorina Boguţă joacă alături de Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol. Despre actorie dar şi despre alte lucruri importante din viaţa sa, actorul a vorbit într-un interviu acordat pentru revista „OK!“.

 • „Nu cerşesc emoţia de la spectatori“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Nu cerşesc emoţia de la spectatori“

  Dorian Boguţă a fost Miţă, iubitul vânat de cămătari al unei educatoare care pleacă în Italia (Monica Bârlădeanu) în pelicula „Francesca“, şi Tavi, un tânăr activist de partid, în „Caravana cinematografică“, regizată de Titus Muntean. E de 11 ani în Bucureşti, vine de la Chişinău şi, până a ajunge la roluri principale în film, a muncit ca barman – nopţile – şi a mers la zeci de castinguri – zile în şir

 • Dorian Boguţă: „Cu toţii am trăit un viol“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dorian Boguţă: „Cu toţii am trăit un viol“

  Actorul, care joacă rolul unui activist de partid în pelicula „Caravana cinematografică“ regizată de Titus Muntean, vorbeşte despre drama trăită de România sub comunism. Într-un amplu interviu acordat „Adevărului literar şi artistic“, Dorian Boguţă descifrează mesajul care se ascunde în spatele scenei unui viol brutal.

 • VIDEO Comunismul, o comedie mai degrabă cenuşie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Comunismul, o comedie mai degrabă cenuşie

  Filmul „Caravana cinematografică“, în regia lui Titus Muntean, a fost proiectat miercuri seară la Festivalul „Anonimul“, în prezenţa actorului Dorian Boguţă Este poate „cel mai ploios film din România, o comedie mai degrabă cenuşie, decât neagră“, a spus Boguţă, care în film joacă rolul unui tânăr şi zelos activist  de partid.

 • VIDEO Patru pentru Cannes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Patru pentru Cannes

  Câteva scurtmetraje româneşti participă la secţiunea Short Film Corner a Festivalului de Film de la Cannes, care se va desfăşura în perioada 12 - 22 mai. Filme de Dorian Boguţă, Sabin Dorohoi, Dinu Mărgărint şi de Ilinca Neagu vor putea fi urmărite pe Croazetă.

 • 5 întrebări pentru Dorian Boguţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 întrebări pentru Dorian Boguţă

  Actorul, care a jucat în filmul „Francesca“, poate fi urmărit în serialul „Efect 30“, la Prima TV. Boguţă şi-a făcut recent debutul regizoral cu scurtmetrajul „10“.

 • Clubul devoratorilor de TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clubul devoratorilor de TV

  Dorian Boguţă este actorul care îl interpretează pe Vlad, unul dintre cei mai atră­gători bărbaţi din serialul de la Prima TV „Efect 30". Cunoscut din rolul iubitului tinerei Frances­ca, Dorian câştigă tot mai mult teren în lumea actoriei, dar şi a admiratoarelor.

Modifică Setările