Stiri despre doinita oancea

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Super Trip“, călătoria verii începe la Pro TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Super Trip“, călătoria verii începe la Pro TV

  Emisiunea „Super Trip“ debutează miercuri, 15 iulie, la Pro TV, de la ora 20.30. Postul din Pache Protopopescu dă astfel startul unei super-călătorii prin ţară, alături de cinci echipe, formate din câte două persoane, care vor fi „ghidate“ de cunoscutul actor Andi Vasluianu, gazda show-ului.

 • „Ferma Vedetelor“: cine sunt servitorii săptămânii aleşi de Doiniţa Oancea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ferma Vedetelor“: cine sunt servitorii săptămânii aleşi de Doiniţa Oancea

  „Ferma Vedetelor”. Abia instalată pe poziţia de fermier al săptămânii, Doiniţa Oancea şi-a ales servitorii, pe principiul să fie cine nu a mai fost până acum. Cocoşul fermei a murit şi i-a lăsat pe unii dintre concurenţi cu gândul că vor mânca, în sfârşit, carne, iar Ionuţ Iftimoaie a compus o poezie pentru toţi fermierii.

 • „Ferma Vedetelor“: Doiniţa Oancea este fermierul săptămânii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ferma Vedetelor“: Doiniţa Oancea este fermierul săptămânii

  Doiniţa Oancea a fost aleasă, de colegi, dar şi de Lucian Viziru, stăpâna fermei pentru o săptămână, aceasta fiind nevoită să tranşeze certurile dintre cele două tabere de vedete. Însă, chiar aceasta a nimerit în mijlocul unei dispute cu Vica Blochina, după ce a adus ilegal în fermă o sticlă de suc.

 • Doiniţa Oancea, eliminată de la „Dansez pentru tine“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doiniţa Oancea, eliminată de la „Dansez pentru tine“

  Actriţa Doiniţa Oancea şi partenerul ei de dans, Claudiu Apostu, au fost eliminaţi vineri seară din competiţia „Dansez pentru tine" de la Pro TV, după ce s-au „duelat" cu perechea formată din Paula Seling şi Tudor.

 • Ajută cărţile vechi să ajungă la cititori noi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajută cărţile vechi să ajungă la cititori noi!

  O librărie din centrul Capitalei colectează cărţi vechi pentru elevii Şcolii nr. 125 din Bucureşti. Actriţa Doiniţa Oancea, un model al tinerei generaţii, le-a spus copiilor că pot avea un viitor frumos doar dacă învaţă.

 • FOTO Doiniţa Oancea: „Mi s-a împlinit un vis din copilărie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Doiniţa Oancea: „Mi s-a împlinit un vis din copilărie“

  Doiniţa Oancea (27 de ani), interpreta Minodorei din serialul „Moştenirea“, difuzat de Pro TV, spune că de mică îşi dorea să devină „artistă“ şi un casting i-a oferit această şansă. Doiniţa spune că nu a ascuns niciodată faptul că este de etnie rromă, ba, mai mult, este mândră că face parte dintr-o naţionalitate cu foarte mulţi artişti.