Stiri despre doina fanica

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • UPDATE Sindicaliştii din Sănătate, proteste în faţa a trei ministere: „Cu 1.200 de lei abia supravieţuiesc”. Bănicioiu: „Vom mări salariile în iunie!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Sindicaliştii din Sănătate, proteste în faţa a trei ministere: „Cu 1.200 de lei abia supravieţuiesc”. Bănicioiu: „Vom mări salariile în iunie!”

  Sindicaliştii din Sănătate au protestat marţi, între orele 10 - 12, în faţa a trei ministere: Ministerul Sănătăţii, Ministerul Muncii şi Ministerul Finanţelor. Principala lor nemulţumire este legată de salariile mici din sistem. Deblocarea posturilor este o altă doleanţă a sindicaliştilor. În replică, ministrul Nicolae Bănicioiu le-a transmis sindicaliştilor că majorarea ar putea fi posibilă abia la jumătatea anului.

 • UPDATE: Spitalul Judeţean, încadrat în categoria trei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE: Spitalul Judeţean, încadrat în categoria trei

  Ministerul Sănătăţii se află în plin proces de încadrare a spitalelor din judeţul nostru în noile categorii de competenţă. Primele rezultate au venit, ieri, pentru unităţile medicale din Mioveni şi Ştefăneşti, care au fost încadrate în categoriile 4 şi 5, adică în penultima, respectiv ultima clasă.

 • Reorganizare cu scandal a spitalelor din Argeş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reorganizare cu scandal a spitalelor din Argeş

  Cadrele medicale şi pacienţii nu vor ca unităţile sanitare să se transforme în cămine de bătrâni sau să devină secţii ale unităţilor mari. În comuna Domneşti, a avut loc ieri un protest spontan, la care au participat atât angajaţii spitalului „Dr. Teja Papahagi”, cât şi locuitori sau primari.

 • Case pentru specialiştii... care pleacă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Case pentru specialiştii... care pleacă

  În timp ce Guvernul demarează proiectul de construcţie a locuinţelor care vor fi populate de specialişti, în Argeş  profesorii, medicii şi poliţiştii nu numai că sunt sceptici în ceea ce priveşte finalizarea acestuia, dar nu-i văd rostul pe aceste vremuri de criză