Stiri despre doctorita

  39 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Botoşani: „M-a trimis la muncă, deşi boala s-a agravat“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: „M-a trimis la muncă, deşi boala s-a agravat“

  Bolnavă de cancer în fază avansată, Viorica Iusuf nu şi-a permis să dea mită. Femeia susţine că a fost fugărită din cabinet de medicul Liliana Teodoriu, cu o zi înainte ca poliţiştii să îi pună acesteia cătuşe pentru că lua bani de la pensionari.

 • Botoşani:EXCLUSIV Ultima victimă a doctoriţei pensionarilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani:EXCLUSIV Ultima victimă a doctoriţei pensionarilor

  Bolnavă de cancer în fază avansată, Viorica Iusuf (57 ani)susţine că a fost trimisă la muncă de şefa comisiei de expertiză pentru că nu a cotizat. Femeia a fost fugărită din cabinet cu câteva ore înainte ca poliţiştii să îi pună cătuşe doctoriţei acuzată că ia mită pentru pensionare. După ce a trimis o bolnavă la muncă, doctoriţa a cerut eliberarea din arest pe motiv că suferă de o boală incurabilă care se poate

 • Constanţa: Doctoriţa cercetată pentru ucidere din culpă poate practica medicina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Doctoriţa cercetată pentru ucidere din culpă poate practica medicina

  Judecătoria Medgidia a decis ieri că Simona Cristina Tona, medicul învinuit de ucidere din culpă şi fals intelectual, poate profesa din nou.  Decizia de a-i interzice doctorului să mai prescrie tratamente şi să dea diagnostice fusese luată de procurorul care instrumentează cazul în urmă cu aproape o săptămână.

 • O româncă, invidiată de colegii medici italieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O româncă, invidiată de colegii medici italieni

  Doctoriţa Irene Brumărescu este chemată des să salveze victimele accidentelor auto şi să ajute la operaţii dificile de transplant de rinichi la un spital din Sicilia. Compatrioata noastră este solicitată să ajute pacienţii şi în timpul său liber, atunci când se petrec accidente grave care pun în pericol viaţa mai multor oameni.

Modifică Setările