Stiri despre doctorat victor ponta

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Doctorate pe Facebook. Sau pe okazii.ro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doctorate pe Facebook. Sau pe okazii.ro

  În ultimii zece-cincisprezece ani ai dictaturii comuniste era aproape imposibil să te gândeşti că vei putea vreodată obţine cinstit, fără probleme şi fără pile titlul ştiinţific de doctor.

 • Mediocritatea e de aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mediocritatea e de aur

  Încă din primele articole postate pe adevarul.ro am susţinut ideea că polarizarea socială, ca diferenţă dintre bogaţi şi săraci, a început în primele zile de după 1989. În acest sens, îl invocam pe „rechinul” miliardar George Sörös, care, chiar cu referinţă la România, spunea că cine nu s-a urcat în primele trei luni în „trenul capitalismului”, nu îl mai poate ajunge din urmă.

 • Deputaţii îl lasă pe Ponta cu doctoratul de gât. Camera Deputaţilor a respins articolul care îi permite lui Victor Ponta să renunţe la titlul de doctor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deputaţii îl lasă pe Ponta cu doctoratul de gât. Camera Deputaţilor a respins articolul care îi permite lui Victor Ponta să renunţe la titlul de doctor

  Membrii PSD din Comisia pentru învăţământ a Camerei Deputaţilor au votat cot la cot cu PNL şi UDMR pentru respingerea prevederii care i-ar da posibilitatea premierului să renunţe unilateral la titlul de doctor. Opoziţia se aşteaptă însă la „o şmecherie“. Ministrul Educaţiei spune că aşteaptă şi decizia Senatului, înainte să publice o metodologie care reglementează exact cum se poate retrage un titlu universitar.

Modifică Setările