Stiri despre divort

  1031 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • S-a spânzurat din cauza divorţului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a spânzurat din cauza divorţului

  O profesoară de informatică de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu" din Craiova a fost găsită spânzurată, miercuri seară, în localitatea doljeană Pieleşti. Cadavrul Gabrielei Stelea (37 de ani) a fost descoperit de un vecin, în curtea casei de vacanţă a profesoarei.

 • Talaaq (Divorţ)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Talaaq (Divorţ)

  La musulmani e de-ajuns să pronunţi de trei ori cuvântul „talaaq“ pentru ca divorţul să fie declarat instantaneu. Trebuie să fii atent cu folosirea sa.

 • Şomerii îşi lasă copiii fără pensii alimentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şomerii îşi lasă copiii fără pensii alimentare

  Zeci de gălăţeni au fost daţi în judecată de către foştii soţi deoarece nu au mai achitat pensiile de întreţinere stabilite în cursul proceselor de divorţ  Parchetul a dispus scoaterea de sub urmărire penală a părinţilor reclamaţi după ce s-a constatat că nu mai au cu să-şi respecte obligaţia.

 • Vrei o căsnicie ferită de divorţ? Mărită-te cu un veterinar!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrei o căsnicie ferită de divorţ? Mărită-te cu un veterinar!

  Dansatorii, coregrafii şi barmanii au aproximativ 40% şanse să divorţeze pe parcursul vieţii, în timp ce veterinarii şi dentiştii s-au dovedit a fi mai stabili în căsnicie, fiind implicaţi în cele mai puţin cazuri de divorţ.

 • Un alt pericol al fumatului: divorţul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un alt pericol al fumatului: divorţul!

  Un medic de la un institut din Valencia susţine că în viitorul apropiat nefumătorii pot cere divorţul partenerilor lor, din cauză că le este pusă viaţa în pericol.

 • Torturile de divorţ, o defulare cu glazură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Torturile de divorţ, o defulare cu glazură

  Prăjitura preparată în cinstea oamenilor care-şi despart destinele s-a transformat într-o ocazie de a sărbători un nou început. Unii consideră despărţirea de partener drept un eveniment cumplit, dar alţii se raportează la aceasta ca la un motiv de petrecere.

 • FOTO Sfârşitul căsniciei îndulcit cu torturi de divorţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Sfârşitul căsniciei îndulcit cu torturi de divorţ

  Dacă la nuntă sărbătorim că am găsit persoana potrivită pentru a petrece tot restul vieţii împreună, la divort, de ce n-am sărbători că nu vom trăi până la adânci bătrâneţi lângă omul nepotrivit?

Modifică Setările