Stiri despre divort

  1031 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • László Tökés, „fitilul“ Revoluţiei, dictator în familie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  László Tökés, „fitilul“ Revoluţiei, dictator în familie

  Edith Tökés, soţia pastorului reformat László Tökés, cel de la care a pornit Revoluţia din Timişoara în 1989, a intentat proces de divorţ. Soţii Tökés sunt căsătoriţi din 1985 şi au împreună trei copii. Cei doi „nu mai trăiesc ca soţ şi soţie de aproape 20 de ani“, susţine avocatul lui Edith Tökés.

 • Târgu-Mureş: Episcopul Tokes Laszlo, acuzat de infidelitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Episcopul Tokes Laszlo, acuzat de infidelitate

  Soţia europarlamentarului Tokes Laszlo, episcop reformat de Piatra Craiului, îl acuză pe acesta de infidelitate, motiv pentru care, potrivit Mediafax, a intentat acţiunea de divorţ la Judecătoria din Oradea.

 • UE vrea să stabilescă reguli mai clare pentru divorţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UE vrea să stabilescă reguli mai clare pentru divorţ

  În ţările Uniunii Europene, în fiecare an, divorţează 140.000 de cupluri căsătorite, de naţionalităţi distincte. În total, în ţările comunitare divorţează un milion de perechi.

 • Topul celor mai scumpe divorţuri de la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai scumpe divorţuri de la Hollywood

  Multe dintre vedetele de la Hollywood şi-au revenit cu mai mare uşurinţă după divorţuri, datorită sumelor exorbitante pe care le-au primit de la foştii soţi.

 • Sandra Bullock divorţează de Jesse James
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sandra Bullock divorţează de Jesse James

  Mariajul cuplului Sandra Bullock - Jesse James pare să fi ajuns aproape de final, mai ales după ce producătorul TV a fost acuzat de adulter. Actriţa recompensată cu Oscar ar fi contactat deja un cabinet de avocaţi care să se ocupe de divorţul ei, anunţă site-ul premiere.fr.

 • Treizeci de preoți divorțați din Bihor riscă să nu mai poată sluji în biserică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Treizeci de preoți divorțați din Bihor riscă să nu mai poată sluji în biserică

  În județul Bihor există între 25 și 30 de preoți divorțați, care acum riscă să nu mai poată sluji, potrivit deciziei Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Decizia a stârnit controverse în rândul preoților, unii amenințând că vor trece la alte culte, dacă probleme se pune în această manieră.

 • Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy: Ménage à quatre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy: Ménage à quatre

  Mariajul Carlei Bruni (42) cu preşedintele francez Nicolas Sarkozy (55) a început să scârţâie. Pentru prima dată de la căsătoria celor doi, din februarie 2008, paginile tabloidelor franceze au publicat mai multe informaţii cu privire la faptul că cei doi soţi şi-au găsit, fiecare, un alt partener.

 • Cele mai bizare motive de divorţ din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bizare motive de divorţ din lume

  Fie că au divorțat din cauza chatului, a papagalului sau a câinilor vagabonzi, unele separări de cupluri au făcut înconjurul lumii datorită "originalității" lor. Într-un top al celor mai ciudate divorțuri din lume se află și o româncă din Focșani.

 • Bucureşti: Amalia şi Ilie Năstase, divorţ de 7 milioane de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Amalia şi Ilie Năstase, divorţ de 7 milioane de euro

  Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România, Amalia şi Ilie Năstase, se destramă. După o relaţie de 14 ani, din care jumătate au fost căsătoriţi, Ilie, în vârstă de 63 de ani, şi Amalia, în vârstă de 34 de ani, au anunţat oficial că divorţează printr-o scrisoare şi vor împărţi averea de 7 milioane de euro.

 • Facebook, o nouă cauză a divorţurilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facebook, o nouă cauză a divorţurilor

  Un sondaj făcut în rândul avocaţilor specializaţi în dreptul familiei a arătat că, pe pământul american, se înregistrează o creştere a despărţirilor bazate pe dovezi culese de pe site-uri precum Facebook, MySpace şi Twitter.

 • Brăila:Jumătate de secol de iubire neîntreruptă/GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:Jumătate de secol de iubire neîntreruptă/GALERIE FOTO

  Ea se trezeşte în fiecare dimineaţă şi pregăteşte cu aceeaşi dăruire micul dejun pentru soţul ei, ca în 1958. Astăzi, când auzi din ce în ce mai des vorbindu-se despre divorţ sau drame familiale, despre copii abandonaţi de părinţi şi femei înşelate, familia Basuc ne dă o lecţie despre fericirea în doi.

 • Joc, set şi meci Amalia!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joc, set şi meci Amalia!

  Fostul tenismen Ilie Năstase (63 de ani) şi soţia sa, Amalia (33 de ani), au hotărât să divorţeze după şapte ani de căsnicie. După 12 ani petrecuţi în cuplu, cei doi vor împărţi atât custodia celor două fiice, Alessia (7 ani) şi Emma (4 ani), cât şi averea lui Ilie Năstase.

 • Ilie Năstase divorţează de Amalia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ilie Năstase divorţează de Amalia

  Unul dintre cuplurile cele mai mediatizate de la noi, Amalia şi Ilie Năstase, se destramă. După o relaţie de 14 ani, din care jumătate au fost căsătoriţi, Ilie, 63 de ani, şi Amalia, 34 de ani, au anunţat că divorţează.

 • Divorţ cu program fix la Cluj: marţi, de la 10.00 la 12.00
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Divorţ cu program fix la Cluj: marţi, de la 10.00 la 12.00

  Cei care vor să-şi desfacă căsătoriile au la dispoziţie două ore pe săptămână. Aceştia se arată nemulţumiţi de intervalul orar propus de Judecătoria Cluj, pentru a fi audiaţi de către preşedintele instituţiei, în vederea înregistrării divorţului.

 • „Nu vrem să plece preotul sub nicio formă!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Nu vrem să plece preotul sub nicio formă!“

  Sătenii au depus un memoriu cu 1.000 de semnături la Patriarhie pentru părintele Dimitri.Cetăţenii sunt revoltaţi pentru că Patriarhia i-a retras dreptul de a ţine slujbe preotului divorţat şi pentru că au decis să-l înlocuiască fără să ţină cont de ce vrea comunitatea.

Modifică Setările