Stiri despre distractii

  39 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Constanţa: Încep controalele în parcurile de distracţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Încep controalele în parcurile de distracţii

  Deţinătorii de instalaţii de agrement din judeţele Constanţa şi Tulcea mai au timp până la jumătatea acestei luni să se autorizeze. De luni, inspectorii de la Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub presiune şi Instalaţiilor de Ridicat (ISCIR) Constanţa vor începe verificarea instalaţiilor de agrement de pe raza celor două judeţe.

 • Craiova: Parcul greşelilor gramaticale flagrante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Parcul greşelilor gramaticale flagrante

  Cel mai mare loc de recreere pentru craioveni tinde să devină un spaţiu în care incultura este la ea acasă.În mai multe zone ale Parcului Nicolae Romanescu sunt amplasate plăcuţe cu greşeli de ortografie şi punctuaţie care stârnesc amuzamentul sau indignarea trecătorilor.

 • Botoşani: 55.000 euro pentru parcul de distracţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: 55.000 euro pentru parcul de distracţii

  Toboganul gonflabil achiziţionat de municipalitate anul trecut pentru suma de 10.000 de euro nu va mai fi piesa de rezistenţă a Parcului de Distracţii pentru Copii din Parcul Mihai Eminescu.

 • Unde petrec jucătorii CFR-ului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde petrec jucătorii CFR-ului

  Majoritatea străni, jucătorii echipei lui Arpad Paszkany îşi petrec timpul liber atât în cluburile de fiţe, cât şi la restaurantele de lux. Alcantara, Kone, Cadu, Claro, Culio şi Traore sunt cel mai des văzuţi în cluburile clujene. Pe primul loc în preferinţele jucătorilor este clubul Obsession.

 • Brăila:Luna aceasta avem cinci concerte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:Luna aceasta avem cinci concerte

  Reporterii cotidianului „Adevărul de Seară" au aflat pentru dumneavoastră unde vă puteţi petrece timpul liber în luna ianuarie.

Modifică Setările