Stiri despre discuri

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Viaţa după corporaţie: un clujean a renunţat la jobul bine plătit în IT pentru a deschide un magazin de discuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa după corporaţie: un clujean a renunţat la jobul bine plătit în IT pentru a deschide un magazin de discuri

  Viaţa de IT-ist în Silicon Valley-ul României ascunde, în spatele prosperităţii unui domeniu aflat în plină dezvoltare, o uzură psihică „tratată“ cu ieşiri în oraş, vacanţe exotice şi diferite pasiuni mai mult sau mai puţin costisitoare. Unii dintre IT-işti, printre care şi Daniel Piper, au renunţat de tot la viaţa corporatistă pentru a-şi urma visul. În cazul lui este vorba despre un magazin de discuri.

 • VIDEO. Ceva vechi, ceva nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO. Ceva vechi, ceva nou

  Nu, nu am de gând să vorbesc despre mirese şi nunţi, ci despre două discuri în aparenţă antagonice tocmai prin faptul că vin din partea a doi muzicieni foarte diferiţi, cu o experienţă foarte diferită. Totuşi, un lucru le uneşte: calitatea intrinsecă a muzicii de pe aceste două discuri. Protagoniştii sunt violonistul Ithzak Perlman şi compozitorul Max Richter.

 • Votează discul de muzică clasică al anului 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Votează discul de muzică clasică al anului 2014

  Am pornit campania "Votează discul de muzică clasică al anului 2013" mai mult ca un joc şi pentru că, recunosc, îmi place atât de mult să cunosc ce este mai nou pe piaţă  - iar lumea industriei discografice este atât de ofertantă în prezent.

 • VIDEO Cadouri muzicale de
Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cadouri muzicale de Crăciun

  Cred că deja cu toţii am început să ne facem griji pentru cadourile de Crăciun şi avem programate sesiunile de cumpărături pentru ultimele daruri de pe listă. Şi cum Crăciunul ar trebui să fie totuşi o sărbătoare a spiritului în primul rând, vă fac câteva sugestii de cadouri muzicale cu care, oferindu-le persoanelor potrivite, nu veţi da greş.

 • VIDEO - România mea
altfel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO - România mea altfel

  Sunt unul dintre oamenii care nu iubesc văicăreala şi care cred că faptul că o ţară se poate schimba numai prin efortul mic al fiecăruia dintre noi (adică măcar să facem bine ceea ce trebuie să facem în mod curent).

 • Recoltă de toamnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recoltă de toamnă

  Eu sper că Festivalul Enescu a deschis apetenţa tuturor pentru muzica bună. Şi cum artişti cum am ascultat în Festivalul Enescu la Sala Palatului sau Ateneul Român nu vor mai veni probabil la Bucureşti până în septembrie 2015, la viitoarea ediţie a Festivalului Enescu, singura şansă să avem acces la interpretări de această calitate este să le ascultăm la Radio România Muzical sau pe discuri.

 • Puncte pe i
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puncte pe i

  Am fost duminică, 28 aprilie, la dezbaterea găzduită de Librăria Humanitas Cişmigiu cu tema: „De ce iubim Festivalul Enescu?”. Însă câteva dintre lucrurile pe care le-am ascultat acolo nu erau deloc răspunsuri la întrebarea „De ce iubim Festivalul Enescu?”, ci aruncau şi nişte umbre asupra acestui eveniment. Ceea ce mi s-a părut nedrept faţă de festival în sine şi faţă de noi toţi cei care iubim Festivalul Enescu.

 • VIDEO Robbie Williams s-a reunit cu Take That pentru prima oară din 1995
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Robbie Williams s-a reunit cu Take That pentru prima oară din 1995

  Robbie Williams şi grupul Take That, de care cântăreţul britanic s-a despărţit în 1995, după ce au vândut împreună peste 15 milioane de discuri, şi-au anunţat oficial reunirea joi, cu ocazia debutului sesiunii de înregistrări pentru un nou album, care va fi lansat în noiembrie.

Modifică Setările