Stiri despre diplome

  188 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ei sunt oamenii anului la Tulcea!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ei sunt oamenii anului la Tulcea!

  Astăzi Viorel Dima (publicaţia Tulcea Expres) a înmânat premiile celor votaţi de tulceni drept „Oamenii anului 2010“. Festivitatea a avut loc astăzi, la ora 10.00, la începutul şedinţei de Consiliu Judeţean.

 • VIDEO Liceele Concord, fabrici ilegale de diplome
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Liceele Concord, fabrici ilegale de diplome

  Unităţile şcolare Concord  scot anual, pe bandă rulantă, câteva mii de absolvenţi cu diplome de Bacalaureat încălcând toate regulile sistemului de educaţie. Licee fără sedii proprii, cu profesori plătiţi la negru şi elevi înscrişi oricând pe parcursul anului şcolar. Totul este permis la liceele Concord dacă plăteşti preţul corect.

 • Diplome de calificare pentru autodidacţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diplome de calificare pentru autodidacţi

  Persoanele care au dobândit anumite competenţe, dar nu au urmat un curs de calificare îşi pot echivala cunoştinţele. Înveţi de pe internet sau de la un mentor şi poţi să obţii un certificat de calificare. Legea educaţiei recunoaşte şi cunoştinţele dobândite nonformal sau informal.

 • Află aici cât de scump este învăţământul gratuit, de stat!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Află aici cât de scump este învăţământul gratuit, de stat!

  O lege obligă liceenii să plătească o taxă în funcţie de numărul de diplome pe care le obţin la absolvire. După ce dau Bacalaureatul, elevii se aleg cu cel puţin patru certificate pe lângă diploma de BAC. Pentru aceasta părinţii trebuie să scoată din buzunar în jur de 40 de lei.

 • Elevii decebalişti, pregătiţi pentru a-şi continua studiile în Germania şi Austria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii decebalişti, pregătiţi pentru a-şi continua studiile în Germania şi Austria

  Mai mulţi liceeni de la Colegiul Naţional “Decebal” din municipiul Deva vor primi, astăzi, diplome de limba germană. La festivitatea de înmânare va participa şi Huber Gronen, consultant de specialitate din partea statului german al Ministerului Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului, respectiv Ministerului Afacerilor Externe.

 • Ziua veteranilor la Tulcea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua veteranilor la Tulcea

  Mâine, de la ora 11.00, Prefectura Tulcea va fi gazda unei manifestări omagiale dedicată veteranilor de război din judeţul Tulcea.

 • Rectorul din Alexandria, falsuri cu repetiţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rectorul din Alexandria, falsuri cu repetiţie

  Instanţa a decis, ieri, să-l lase în libertate pe rectorul universităţilor „Alexandru Ghica“ şi Europa Ecor, Mina Dobronăuţeanu. Dobronăuţeanu a continuat să falsifice diplome şi foi matricole, deşi era implicat într-o anchetă ce a zguduit, în 2009, lumea universitară.

 • Slobozia: Maria Ilie studiază lumea la nivel molecular
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Maria Ilie studiază lumea la nivel molecular

  La numai 16 ani, Maria este deţinătoarea a numeroase diplome în domeniul chimiei, fiind de altfel şi un orator premiat. Pasiunea pentru ştiinţă a prins rădăcini încă de pe vremea când era la gimnaziu.

 • După doi ani de controverse, absolvenţii „Spiru Haret“ îşi primesc diplomele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După doi ani de controverse, absolvenţii „Spiru Haret“ îşi primesc diplomele

  Mii de absolvenţi ai Universităţii „Spiru Haret“, promoţia 2009, stau de aproape doi ani fără diplomă de licenţă şi fără măcar a şti dacă vor primi vreodată una. Pentru o parte din ei situaţia s-a rezolvat. Universitatea „Spiru Haret“ a anunţat că de astăzi se vor elibera diplomele pentru o parte din absolvenţii licenţiaţi în 2009.

 • 30 de ani de la înfiinţarea Centrului Militar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  30 de ani de la înfiinţarea Centrului Militar

  Generali, ofiţeri, subofiţeri, maiştri militari, reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi judeţene au participat astăzi la o manifestare organizată cu prilejul aniversării a 30 de ani de la înfiinţarea centrului Militar Judeţean Giurgiu.

 • Călăraşi: Simona Vasile, 30 de diplome la baschet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: Simona Vasile, 30 de diplome la baschet

  Adolescenta a reuşit să uimească prin performanţele obţinute. În doar 4 ani a colecţionat 30 de diplome la concursurile sportive. A ales baschetul datorită fratelui său, şi el un pasionat al acestui sport.

 • Pieţar fără BAC, consilier local pe educaţie şi culte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pieţar fără BAC, consilier local pe educaţie şi culte

  Tudorică Răducanu, în vârstă de 55 de ani, decide asupra soartei învăţământului din municipiul Târgovişte fără a fi trecut vreodată examenul de absolvire a liceului. Consilierul local crede că are suficientă experienţă de viaţă cât să le dea lecţii multora care-şi flutură diplomele. La vară însă speră să treacă Bac-ul.

 • Călăraşi: Larisa Barbu, performanţe la patru materii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: Larisa Barbu, performanţe la patru materii

  Adolescenta are medii numai de 9 şi 10, iar în ultimii 2 ani a obţinut peste 20 de diplome la olimpiadele şcolare şi la proiecte de protejarea mediului şi promovarea culturii cinematografice.

 • Persoane marcante târgoviştene au fost premiate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Persoane marcante târgoviştene au fost premiate

  Aseară, persoane marcante ale culturii târgoviştene au fost premiate în cadrul unei festivităţi organizate în Sala „Tony Bulandra” a Teatrului Municipal Târgovişte.

 • Absolvenţii „Spiru Haret“ îşi revendică diplomele de licenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Absolvenţii „Spiru Haret“ îşi revendică diplomele de licenţă

   Sute de absolvenţi din promoţia 2009 a Universităţii „Spiru Haret“ – Centrul Teritorial Zalău le-au cerut conducerilor facultăţilor absolvite să le elibereze diplomele de licenţă. În caz contrar, ei spun că vor da universitatea în judecată.

Modifică Setările