Stiri despre diploma

  158 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Sper să nu ajung şomer cu diplomă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Sper să nu ajung şomer cu diplomă“

  Anca Maria Popară-Voica (25 de ani), din Craiova, a obţinut cel mai mare punctaj din România la examenul de rezidenţiat. Tânăra spune că visul ei este să devină cardiolog în România, deşi este conştientă de problemele din sistem. Anca urmează să fie rezident la Spitalul Fundeni din Bucureşti.

 • Judeţ cu judeţ: Inspectoratul Şcolar Suceava organizează un proiect european prin care 1.200 de profesori vor învăţa limba engleză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judeţ cu judeţ: Inspectoratul Şcolar Suceava organizează un proiect european prin care 1.200 de profesori vor învăţa limba engleză

  Publicaţia britanică „The Telegraph“ scrie că, la Centrul de Plasament Bistriţa, copiii dorm în paturi prea mici şi sunt ţinuţi în camere insalubre, fără a fi scoşi la aer. Rudele bolnavilor din Botoşani care trebuie operaţi caută donatori de sânge pe internet şi plătesc până la 100 de lei în cazul grupelor rare. 

 • Diploma de baby-sitter, paşaport pentru munca în străinătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diploma de baby-sitter, paşaport pentru munca în străinătate

  Aproape 30 de clujence au primit, astăzi, diploma de absolvire a primului curs gratuit de calificare ca baby-sitter. Cele mai multe dădace cu diplomă spun că acea bucată de hârtie le dă o şansă în plus să îşi găsească un loc de muncă atât în ţară, dar mai ales în străinătate.

 • Englezii dau diploma pe schimbat scutece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Englezii dau diploma pe schimbat scutece

  În Marea Britanie, unul din trei bărbaţi cu diplomă universitară preferă să aibă grijă de viitorii copii în loc să-şi folosească licenţa şi să se angajeze. Potrivit unui raport al Demos, organizaţie britanică specializată în politici publice, absolvenţii din acest an se tem de angajare.

 • „Spiru Haret“ amână licenţa din septembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Spiru Haret“ amână licenţa din septembrie

  Conducerea universităţii îi ţine în continuare pe absolvenţii promoţiilor 2008 şi 2009 cu sufletul la gură. Examenul de licenţă „renegat“ de Ministerul Educaţiei şi anunţat că va fi susţinut din nou în perioada 15-30 septembrie a fost amânat pe termen nedefinit.

 • Cei mai frumoşi argeşeni în costum popular
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cei mai frumoşi argeşeni în costum popular

  Cea de-a patra ediţie a Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului s-a încheiat aseară cu o festivitate desfăşurată pe scena teatrului de vară din Parcul Ştrand.

 • Suceava: Fermierii danezi caută porcari cu facultate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suceava: Fermierii danezi caută porcari cu facultate

  Ultimele oferte de locuri de muncă în străinătate au pus pe jar mulţi suceveni şomeri, însă i-au dezamăgit crunt pe alţii. Aceştia au aflat că fermierii din Danemarca caută tineri care au absolvit Agronomia, care să le îngrijească vacile şi porcii.

 • Locuri fără număr la privat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locuri fără număr la privat

  Universităţile particulare şi cele de stat sunt pentru prima dată în istoria lor, într-o situaţie de concurenţă acerbă.

 • Campioana cifrelor, pasionată de pictură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campioana cifrelor, pasionată de pictură

  Andreea Maria Ilie (12 ani), elevă în Focşani, învaţă bine la toate materiile. Tânăra învaţă la Şcoala „Ion Basgan“ din Focşani şi rezolvă problemele la matematică cu acelaşi drag cu care pune culorile pe pânză.

 • Locul premiantului: Colecţionează diplome la matematică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locul premiantului: Colecţionează diplome la matematică

  Cătălin Ruxandar (foto) este un băiat ca oricare altul. Nu se consideră tocilar, doar ceva mai receptiv decât ceilalţi copii. De luna viitoare va păşi în clasa a VII-a  a Colegiului Naţional „A. T. Laurian“ Botoşani. Profesorii îl apreciază pentru că la orice materie are rezultate deosebite.

 • Piteşti: Ea a câştigat bătălia cu Ministerul Educaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Ea a câştigat bătălia cu Ministerul Educaţiei

  Lui Carmen-Lenuţa Din, absolventă a Universităţii Spiru Haret, filiala Piteşti, i-a fost recunoscută diploma după ce câştigat procesul cu Ministerul Educaţiei, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 • Pálinka pentru toţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pálinka pentru toţi

  Noua reglementare prevede, în paralel cu liberalizarea producţiei de pàlinka, şi eliminarea impozitului pe distilare.

 • Înscrierea la facultate, încurcată de Bacalaureat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înscrierea la facultate, încurcată de Bacalaureat

  Prima zi în care universităţile şi-au deschis porţile în aşteptarea bobocilor a mers destul de greu, pentru că a coincis cu afişarea rezultatelor finale la examenul de absolvire a liceului. Proaspăt scăpaţi de febra Bac-ului, tinerii aleargă să-şi scoată adeverinţele pentru a se putea înscrie la facultate.

 • Diploma de Bucureşti, căutată pe piaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diploma de Bucureşti, căutată pe piaţă

  Reprezentanţii celei mai mari universităţi din Capitală spun că diploma de Bucureşti  contează foarte mult în faţa angajatorului: „Gradul de inserţie pe piaţa forţei de muncă într-un interval de şase luni de la absolvire este cuprins între 65% şi 85% dintre studenţi”, spun reprezentanţii Universităţii.

 • Locul premiantului:Miruna, un copil complet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locul premiantului:Miruna, un copil complet

  Miruna Mihai (foto)abia a terminat clasa I, la Şcoala nr. 5 „Spiru Haret” din Dorohoi, şi a adunat foarte multe diplome de merit. Într-un an de zile, Miruna a obţinut cinci premii I în competiţii naţionale de artă plastică şi tot atâtea aprecieri din partea juriilor unor competiţii muzicale.

 • Banii primiţi cu diploma „Spiru Haret“, înapoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Banii primiţi cu diploma „Spiru Haret“, înapoi

  Aproape 70 de profesori, absolvenţi ai Universităţii „Spiru Haret", trebuie să restituie măririle salariale încasate. Aceştia se simt nedreptăţiţi şi vor să se adreseze instanţelor de judecată pentru a li se recunoaşte studiile.

 • Care deschide uşile: diploma sau experienţa?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care deschide uşile: diploma sau experienţa?

  Dacă pentru practicarea anumitor meserii diploma de licenţă este esenţială, pentru altele ea nu face decât să deschidă uşa angajatorului. De cele mai multe ori, experienţa şi performanţa la job contează la fel de mult ca şi diplomele obţinute în facultate. 

Modifică Setările