Stiri despre diploma

  158 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Elevii cu minţi sclipitoare din Vrancea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii cu minţi sclipitoare din Vrancea

  Vasile Pîrvu şi Emanuela Manolache sunt doi dintre şcolarii cu rezultate excepţionale la olimpiade. Studiu intens, ambiţie şi o colaborare fructuoasă cu profesorii.

 • Înscrieri fără diplomă de Bacalaureat la şcolile postliceale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înscrieri fără diplomă de Bacalaureat la şcolile postliceale

  Aglomeraţie mare la şcolile postliceale din judeţul Vrancea. La auzul veştii că se fac înscrieri şi fără diploma de Bacalaureat, absolvenţii de liceu s-au dus buluc să prindă un loc, astfel încât peste trei ani să fie declaraţi asistenţi medicali generalişti, de farmacie, sau specialişti în balneo- fizioterapie.

 • Episodul „admitere fără Bac“ de la Iași taxat cu o mustrare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Episodul „admitere fără Bac“ de la Iași taxat cu o mustrare

  Universitatea „Apollonia“ a fost controlată de o comisie din cadrul Ministerului Educaţiei după ce şefii s-au oferit să-i ajute pe ratangii de la „examenul de maturitate“. Vizita ministerială a vizat admiterea fără dimplomă de Bacalaureat anunţată de reprezentanţii universităţii particulare.

 • Găgăuzia și-a făcut propriul model de diplomă de Bacalaureat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Găgăuzia și-a făcut propriul model de diplomă de Bacalaureat

  Autorităţile din Găgăuzia au decis astăzi să emită propriul model de diplomă de Bacalaureat. Documentul va fi eliberat pentru cei 24 de absolvenți din autonomia teritorial-administrativă care au luat note mai mici de 5 la proba de limbă și literatură română.

 • Sighişorenii, premiaţi pentru că sunt eco
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sighişorenii, premiaţi pentru că sunt eco

  WWF a premiat oraşul Sighişoara pentru implicarea în campania internaţională Earth Hour, în cadrul căreia localnicii au stins lumina electrică, timp de un ceas, în data de 26 martie.

 • Diploma, busolă în carieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diploma, busolă în carieră

  Până în 2020, UE speră ca 40% din adulţii între 30 şi 34 de ani să aibă studii superioare. Diplomele academice româneşti au din ce în ce mai puţină valoare în faţa angajatorilor. Mai importante sunt competenţele tinerilor şi abilităţile de viaţă. 

 • Cât valorează o diplomă afară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât valorează o diplomă afară

  Cercetătorii de la Universitatea americană „Georgetown“ au analizat diferenţele de salarizare între absolvenţii mai multor specializări. O diplomă bine aleasă poate atrage un post cu 300% mai bine plătit decât în cazul celor mai puţin profitabile.

 • Directorul teatrului „Tudor Vianu” Giurgiu, premiat la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Directorul teatrului „Tudor Vianu” Giurgiu, premiat la Bucureşti

  Mircea M. Ionescu, directorul teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu, a fost recompensat de către Institutul European de Cultură (IEC) cu o diplomă de excelenţă pentru contribuţia la renaşterea cultural-estetică a teatrului giurgiuvean.

 • PORTRET Orădeanul Eduard Maliţa este cel mai tânăr magician cu diplomă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET Orădeanul Eduard Maliţa este cel mai tânăr magician cu diplomă

  Băiatul a ajuns absolvent al Academiei de Magie din România, distins cu premii internaţionale, dar spune că a descoperit iluzionismul doar din întâmplare. Eduard Maliţa a reuşit performanţa ca la 19 ani să fie cel mai tânăr magician profesionist din România.

 • Blocuri în miniatură la Biblioteca Judeţeană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blocuri în miniatură la Biblioteca Judeţeană

  Şase machete reprezentând blocuri ale viitorului pot fi admirate, până sâmbătă, la Biblioteca Judeţeană. În holul instituţiei şi-au expus lucrările de diplomă elevii clasei a 12-a de la Liceul de Artă "Dinu Lipatti" din Piteşti.

 • Medicul fals de la Tulcea vrea să dea la facultate la Constanţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicul fals de la Tulcea vrea să dea la facultate la Constanţa

  Ali Marius Ghiulser cere clemenţa judecătorilor pentru a primi acordul de a veni la Constanţa şi a urma cursurile Facultăţii de Medicină. Trimis în judecată pentru tentativă la înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals în formă continuată, el este judecat cu interdicţia de a părăsi localitatea.

 • Cursurile în germană, atu pentru un job bun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cursurile în germană, atu pentru un job bun

  Din dorinţa de a intra în cursa pentru angajarecu un avantaj, mulţi tineri optează pentru facultăţi cu predare în limba germană. La 19 universităţi din 11 oraşe se poate obţine o diplomă la un ciclu de studii de specialitate în limba germană sau la un ciclu de studii de germanistică.

 • Consilier judeţean cu diplomă falsă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consilier judeţean cu diplomă falsă

  Un consilier judeţean din Dâmboviţa este cercetat penal după ce a urmat cursurile unei facultăţi din Bucureşti la care s-a înscris cu o diplomă de Bacalaureat falsă.

 • Piţipoancele de la televizor, repetente la şcolile de televiziune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piţipoancele de la televizor, repetente la şcolile de televiziune

  Marina Dina, Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu s-au înscris la cursuri de televiziune, dar au „dezertat“ după doar câteva seminare. De meserie asistente, Marina Dina şi Bianca Drăguşanu au fost eleve  la Şcoala de Televiziune patronată de jurnalistul Vlad Ionescu.

 • Cristina Neagu a primit certificatul valorii!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristina Neagu a primit certificatul valorii!

  „Galactica“ Cristina Neagu a primit, duminică, la Malmo, trofeul acordat celei mai bune jucătoare din anul 2010, în cadrul unei ceremonii desfăşurate înaintea finalei CM. Interul stânga al naţionalei României a intrat totodată în posesia unui cec în valoare de 10.000 de euro, înmânat chiar de Hassan Moustafa, preşedintele IHF.

Modifică Setările