Stiri despre dinte

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Povestea lui
Dinte, victima agresiunilor poliţiştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea lui Dinte, victima agresiunilor poliţiştilor

  Povestea lui Dinte, un parcagiu care a fost victima unor agresiuni în incinta fostului sediu al Secţiei 10 de Poliţie din Capitală, a stat la baza unui proiect derulat de Asociaţia Carusel în parteneriat cu Romanian Harm Reduction Network.

 • Ai un dinte lipsă? Cum îl poţi înlocui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai un dinte lipsă? Cum îl poţi înlocui

  De-a lungul vieţii noastre complicate există posibilitatea să pierdem un dinte. De această data zâna măseluţă nu ne mai recompensează şi nici nu creşte de la sine unul nou, ci dimpotrivă, vom căuta noi un medic stomatolog care să ne ajute. Dintre variantele pe care le avem la dispoziţie, cea mai nepotrivită este să nu facem nimic.

 • Când mi-a căzut primul dinte. Răspuns lui Gabriel Liiceanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când mi-a căzut primul dinte. Răspuns lui Gabriel Liiceanu

  Toată viaţa mea am avut probleme cu dinţii. Crescând în condiţii precare, nu am avut nici educaţia să mă spăl pe dinţi, nici banii să ne permitem stomatologi, nici disciplina necesară pentru a avea grijă de dinţi. Când eşti pe străzi, din casă în casă, cu sacii de haine după tine, altele sunt priorităţile. Eram în Iaşul anilor 90, iar sărăcia era mult prea palpabilă.

 • O femeie a găsit un dinte în pizza pe care o comandase la domiciliu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O femeie a găsit un dinte în pizza pe care o comandase la domiciliu

  O arădeancă susţine că a găsit un dinte cariat într-o pizza pe care o comandase de la Pizza 5 Colţuri.Tânăra, Ardelean Florina Diana, a apostat pe pagina de Facebook mai multe fotografii în care pe un şerveţel apare un dinte, alături de feliile de pizza.

 • Sfaturi pentru gingii sănătoase: cum ne păzim de gingivită şi ce păţim dacă nu o tratăm la timp
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi pentru gingii sănătoase: cum ne păzim de gingivită şi ce păţim dacă nu o tratăm la timp

  Gingivita este o inflamaţie a gingiilor care se vindecă uşor, dacă este tratată din timp. Este una dintre bolile paradontale care afecteaza sănătatea dinţilor. Principala cauză a gingivitei este igiena defectuoasă. Obiceiurile sănătoase precum spălatul zilnic pe dinţi şi controlul regulat la medicul stomatolog pot preveni apariţia acestei afecţiuni.

 • VIDEO Drona dentist sau cum se scot dinţii de lapte în ziua de azi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Drona dentist sau cum se scot dinţii de lapte în ziua de azi

  Pe vremuri, bunicii sau părinţii legau dintele de lapte al copilului cu o sfoară agăţată şi de clanţa uşii, problema dispărea rapid şi, cu un pic de noroc, fără durere. Dinţii de lapte le dau de furcă micuţilor şi în ziua de azi, dar metodele se actualizează, după cum dovedeşte un tată inventiv şi aflat în pas cu tehnologia.

 • VIDEO John Lennon ar putea fi clonat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO John Lennon ar putea fi clonat

  Medicul stomatolog Daniel Zuk, un fan al trupei The Beatles, a anunţat că intenţionează să îl cloneze pe John Lennon, folosind ADN-ul extras dintr-un dinte al legendarului cântăreţ britanic asasinat în 1980, informează site-ul revistei New Musical Express.

 • Un copil a rămas fără un dinte după ce a dat de o piatră în felia de pâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un copil a rămas fără un dinte după ce a dat de o piatră în felia de pâine

  Un băiat din Zalău a rămas fără  un dinte după ce a muşcat dintr-o felie de pâine. Părinţii acestuia au descoperit  în pâinea cumpărată de la un magazin din municipiu, o piatră de aproximativ doi centrimetri  lungime. Din câte  se pare este vorba despre un sortiment de pâine produs de o scocietate comercială cu sediul în Carei.

 • A rămas fără un dinte după ce a muşcat dintr-o felie de pâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A rămas fără un dinte după ce a muşcat dintr-o felie de pâine

  Un băiat a rămas fără un dinte după ce a muşcat dintr-o felie de pâine. Părinţii au descoperit în pâinea cumpărată de la magazin o piatră de aproximativ trei centimetri lungime. Părinţii solicită brutăriei contravaloarea lucrărilor dentare.

 • Dintele lui John Lennon, scos la licitaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dintele lui John Lennon, scos la licitaţie

  Unul dintre dinţii muzicianului John Lennon va fi vândut în cadrul unei licitaţii care va avea loc pe 5 noiembrie, în Marea Britanie, potrivit rollingstone.com.

 • Ce trebuie să ştiţi despre tratamentele de fluorizare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să ştiţi despre tratamentele de fluorizare

  Fluorul este principalul element folosit în prevenirea cariilor dentare. Însă, administrat în exces, poate dăuna danturii. De zeci de ani, fluorul este folosit în tratamentele de prevenire a cariilor dentare. El poate fi administrat pe cale orală, prin suplimente, sau local, în diverse forme.

 • Cosmin Adam realizează, cu ajutorul aerografului, adevărate opere de artă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cosmin Adam realizează, cu ajutorul aerografului, adevărate opere de artă

  La 24 de ani, Cosmin se consideră un om normal, care a avut o idee bună. El spune că pictatul cu aerograf nu reprezintă o investiţie foarte mare şi poate aduce destui bani, pentru cei care se pricep să o facă. Cosmin este unul dintre singurii timişoreni care au dezvoltat o afacere din pictatul cu aerograf

 • Abcesele trebuie tratate de la primele simptome
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Abcesele trebuie tratate de la primele simptome

  Dureroasele abcese nu trebuie neglijate, deoarece infecţia se poate răspândi în organism, ducând la complicaţii. Iată care sunt măsurile corecte în caz de abces.

 • Constanţa: Cum să-ţi pui un dinte în mai puţin de o oră VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Cum să-ţi pui un dinte în mai puţin de o oră VIDEO

  Noua tehnologie este folosită de o clinică stomatologică din oraş. Dintele făcut la minut costă 200 de euro. Pacientul vine la cabinet, medicul stomatolog îi face o amprentă digitală cu o cameră video, după care o unitate de strunjire face dintele în şapte-opt minute.

Modifică Setările