Stiri despre digital

  58 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bunele maniere în era digitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bunele maniere în era digitală

  Rolul serviciilor de telecomunicaţii mobile este să ne ajute să răspundem urgenţelor, nu să ne lipească degetele de tastele device-urilor. Chiar dacă vi se pare firesc să vă întrerupeţi discuţiile pentru a vorbi la telefon sau pentru a vă verifica e-mailul, pentru că la fel fac şi cei din jur, regulile de bună purtare vă contrazic.

 • Oneștiul, primul oraș digital din Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oneștiul, primul oraș digital din Moldova

  Oneștiul a fost trecut de ieri pe harta  orașelor care au de acum încolo acces la servicii de Internet de bandă largă şi servicii de telefonie de ultimă generaţie.

 • Bebeluşii digitali
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bebeluşii digitali

  Un nou studiu arată că sugarii din zilele noastre sunt online chiar din timpul vieţii intrauterine. Părinţii încarcă pe internet fotografii ale bebeluşilor, le deschid conturi pe reţelele de socializare şi postează imagini cu ecografiile din timpul sarcinii.

 • VIDEO Fenomenul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Fenomenul "I-dose", narcoticele muzicale

  I-dose sau drogurile digitale sunt cea mai nouă metodă de a ajunge în al nouălea cer. Tinerii utilizează drogurile digitale, o metodă legală şi gratuită prin care pot obţine senzaţii asemănătoare cu cele produse de Ecstasy.

 • Pulsul digital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pulsul digital

  Cât de adaptabili sunt oamenii? Aceasta e întrebarea care stă la baza îngrijorărilor privind impactul tehnologiei moderne şi mai ales a creşterii spectaculoase a utilizatorilor de laptopuri şi de gadgeturi mai mici, precum iPaduri sau telefoane inteligente. Ne specializăm în mai multe domenii?

 • Bancherii lasă dobânzile la lei sub 10% - Revista presei economice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bancherii lasă dobânzile la lei sub 10% - Revista presei economice

  Presa economică scrie despre micşorarea dobânzilor la credetele în lei, vânzarea biletelor de avion la ghişeele CFR şi despre creşterea preţurilor la carburanţi. Printre alte subiecte, FMI avertizează statele cu deficite mari, iar marketingul digital nu e suficient utilizat pentru că piaţa nu e raţională.