Stiri despre digital

  57 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Biblioteca judeţeană, paşi mărunţi în era digitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biblioteca judeţeană, paşi mărunţi în era digitală

  Încă de când a preluat frâiele bibliotecii judeţene Ioan Pintea a atras atenţia asupra instituţiei sale cu ajutorul unor evenimente care au adus bistriţenii printre cărţi. Miercuri biblioteca şi-a lansat un site nou ce va permite împrumutul electronic, permisele electronice, dar şi un ghid al bibliotecilor din judeţ.

 • Cultul omului în era digitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cultul omului în era digitală

  În era revoluţiei digitale, omul s-a integrat foarte uşor şi foarte rapid în lumea internetului. Dar cum ne afectează asta şi în ce sens ne-a schimbat ca persoană faţă de cum gândeam şi ne comportam înaintea ‘boom-ului’ digital? De unii considerată o revoluţie care va duce la pieirea umanităţii, de alţii o şansă la exprimare prin metode noi a amatorului prin relaţia user-creator.

 • Nunţile digitale, noul viitor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nunţile digitale, noul viitor?

  Cum tehnologia devine din ce în ce mai prezentă în vieţile noastre, nu este de mirare că evenimente importante, precum nunţile, au fost şi ele transferate în mare măsură în mediul virtual.

 • Rezoluţiile
tehnologice de Anul Nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rezoluţiile tehnologice de Anul Nou

  Ca la fiecare început de an, ne pregătim, sau cel puţin sperăm, să îmbunătăţim anumite aspecte din viaţa noastră. Majoritatea schimbărilor pe care ni le dorim ţin de sănătate sau de diete, de echilibrarea vieţii de familie cu jobul. Câteva rezoluţii utile ţin însă de tehnologie şi merită încluse pe lista de lucruri care trebuie făcute în anul nou început.

 • Rihanna, regina download-urilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rihanna, regina download-urilor

  Rihanna este artista cu cele mai mari vânzări digitale din istorie, potrivit unui top publicat de Nielsen SoundScan.

 • Patrimoniul arheologic din Tulcea, într-un atlas digital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patrimoniul arheologic din Tulcea, într-un atlas digital

  Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea (ICEM), în parteneriat cu Asociaţia Română de Arheologie Bucureşti a implementat în perioada 29 iulie-15 noiembrie 2011, proiectul „ARheoDataBase – sistem informatic de inventariere, conservare şi digitizare a datelor privind patrimoniul arheologic al judeţului Tulcea“.

 • Declaraţia digitală te scapă de cozi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Declaraţia digitală te scapă de cozi

  De la 1 iulie, contribuabilii care au de completat declaraţia unică privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, a impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate vor scăpa de calvarul deplasărilor lunare la Direcţia de Finanţe Publice.

 • Bunele maniere în era digitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bunele maniere în era digitală

  Rolul serviciilor de telecomunicaţii mobile este să ne ajute să răspundem urgenţelor, nu să ne lipească degetele de tastele device-urilor. Chiar dacă vi se pare firesc să vă întrerupeţi discuţiile pentru a vorbi la telefon sau pentru a vă verifica e-mailul, pentru că la fel fac şi cei din jur, regulile de bună purtare vă contrazic.