Stiri despre diferente culturale

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Top 5 provocări generate de angajaţii care nu cunosc suficient de bine o limbă străină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 5 provocări generate de angajaţii care nu cunosc suficient de bine o limbă străină

  Dacă eşti recruiter sau antreprenor, probabil ai observat de foarte multe ori că nivelul de cunoaştere al unei limbi străine poate să difere între ce scrie în CV şi cunoştinţele pe care candidatul le are în realitate. Dacă această diferenţă este prea mare, provocările pentru business-ul tău nu vor întârzia să apară.

 • Thomas Anders şi Modern Talking, la Cluj. Uimit de efectul pe care-l are muzica sa asupra oamenilor: 
	
	
	


„Îmi lipsesc diferenţele culturale“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Thomas Anders şi Modern Talking, la Cluj. Uimit de efectul pe care-l are muzica sa asupra oamenilor: „Îmi lipsesc diferenţele culturale“

  Artistul Modern Talking va concerta împreună cu trupa Modern Talking marţi seara, 27 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă din Cluj. Acesta a declarat, într-o conferinţă de presă, că are circa 70 de spectacole pe an şi că în urma mărturisirilor oamenilor a conştientizat că muzica sa are un impact puternic asupra oamenilor.

 • Pedagogia răului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pedagogia răului

  Unii au văzut pericolul imediat după 11 septembrie 2001, alţii după Madrid, din ce în ce mai mulţi după Paris şi, dacă mai era nevoie, cu atât mai clar acum, după Bruxelles: suntem în plin război cultural şi nu numai.

 • De la gentleman la
ţopârlan nu-i decât un pas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la gentleman la ţopârlan nu-i decât un pas

  Se presupune că avem şapte ani de-acasă. Dar în ziua de azi, când laşi copiii de 6 ani la şcoală şi copiii de 2 ani cu bona, educaţia de bază e cam hurducăită, fapt care se vede mai târziu.

 • Harta prejudecăţilor: cum se văd europenii între ei. România, asociată în cele mai multe situaţii cu hoţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Harta prejudecăţilor: cum se văd europenii între ei. România, asociată în cele mai multe situaţii cu hoţia

  Deseori, dezbaterile care se iscă din cauza diferenţelor culturale sfârşesc uneori în stereotipii. Prejudecăţile sunt folosite ca argumente, însă, atunci când punem laolaltă toate părerile mai mult sau mai puţin fondate, obţinem o imagine comică a felului în care popoarele se văd între ele. „Atlasul Prejudecăţilor”, o continuare a proiectului „Cartografierea Stereotipurilor”, arată, în glumă, statistici nu tocmai fericite pentru România.

 • Copii sacrificaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copii sacrificaţi

  Să stai departe de România este, pe undeva, la fel de dificil ca şi lăsatul de fumat. E greu să nu deschizi pagina electronică a vreunei publicaţii, cu toate că eşti conştient că nu-ţi face bine.

Modifică Setările