Stiri despre dieta ketogenica

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mituri despre dieta cu conţinut scăzut de carbohidraţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mituri despre dieta cu conţinut scăzut de carbohidraţi

  Dietele cu conţinut scăzut de carbohidraţi sunt incredibil de benefice, în unele cazuri. Acestea pot ajuta la „inversarea” multor boli grave, cum ar fi obezitatea, diabetul de tip 2 şi sindromul metabolic.

 • Cum slăbeşti cu dieta ketogenică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum slăbeşti cu dieta ketogenică

  Vrei să slăbeşti şi ai vrea să încerci dieta ketogenică? Acest regim are unele beneficii, dar şi posibile riscuri, pe care este bine să le cunoşti.

 • Medic: „Dieta ketogenică nu se potriveşte oricărui
individ“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medic: „Dieta ketogenică nu se potriveşte oricărui individ“

  Medicii nutriţionişti nu contenesc să avertizeze că dietele trebuie recomandate de specialişti şi nu de vecinii de bloc. Altminteri, riscăm să ne facem mai mult rău decât bine. Dr. Alina Cernea, nutriţionist specializat în medicina funcţională şi integrativă explică în ce constă dieta ketogenică de care tot auzim şi cine se califică pentru un astfel de regim de slăbit.

 • Dieta ketogenică ar putea fi viitorul în materie de slăbit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta ketogenică ar putea fi viitorul în materie de slăbit

  Ai zice că o dietă foarte bogată în grăsimi nu te-ar ajuta să slăbeşti, dar cercetări serioase şi recente ar putea să-ţi schimbe această perspectivă. Vorbim de ceea ce se numeşte dieta ketogenică, dietă despre care oamenii de ştiinţă spun că ar fi bună chiar şi la prevenţia unor boli de genul diabetului sau cancerului.

 • Totul despre dieta ketogenică. Principiile regimului revoluţionar care presupune eliminarea glucidelor din alimentaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Totul despre dieta ketogenică. Principiile regimului revoluţionar care presupune eliminarea glucidelor din alimentaţie

  Dieta ketogenică poate preveni şi combate diabetul de tip 2. Dacă la prima vedere oamenii se tem că este o dietă proteică, medicii şi nutriţioniştii ne spun că acest regim elimină carbohidraţii şi are un conţinut ridicat de lipide. Fructele cu conţinut mare de fructoză nu sunt permise, iar rădăcinoasele sunt şi ele scoase din meniul zilnic. Mitul că distruge rinichii şi ficatul este desfiinţat de specialişti.

 • Dieta cu grăsimi şi proteine: mănânci de toate şi slăbeşti!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta cu grăsimi şi proteine: mănânci de toate şi slăbeşti!

  Spre deosebire de alte diete de slăbit, dieta cu grăsimi şi proteine, cunoscută şi sub denumirea de ketogenică, este la polul opus: aport mare de grăsimi, mediu de proteine şi foarte scăzut de carbohidraţi, fiind folosită în special în scop medical (controlul crizelor epileptice la persoanele care nu răspund tratamentului medicamentos).

 • Dieta ketogenică, între mit şi realitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta ketogenică, între mit şi realitate

  Ceea ce în 1920 funcţiona ca un tratament pentru epilepsie, astăzi a devenit o cură de slăbire miraculoasă ce promite o siluetă de vis, prin consumul excesiv de proteine şi eliminarea glucidelor din alimentaţie.

Modifică Setările