Stiri despre diana lupescu

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • S-a mai născut o Doruleţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a mai născut o Doruleţ

  Nu cred să existe o evidenţă riguros exactă a numărului montărilor de care a avut parte din 1937, anul în care a fost scrisă, şi până azi frumoasa piesă a lui Tudor Muşatescu, „Visul unei nopţi de iarnă”. Sunt însă cum nu se poate mai sigur că nici una dintre înscenări nu a avut parte nici de celebritatea, nici de simpatia, nici de longevitatea celei din anul 1980.

 • Un transplant
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un transplant

  În 2014 se împlinesc 35 de ani de la moartea dramaturgului Aurel Baranga. Şi cu toate că face, în vremea din urmă, prostie după prostie, din vrerea lui Stelian Tănase cocoţat politic în funcţia de preşedinte-director general, îmi place să cred că nu scopul comemorativ a fost acela ce a determinat Televiziunea Română să programeze luni, 1 septembrie,  spectacolul cu piesa Fii cuminte, Cristofor!.

 • S-a sfârşit cum a-nceput
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a sfârşit cum a-nceput

  „Sărbători fericite“, comedie bulevardieră tipică, semnată de un as al genului pe nume Jean Poiret, a intrat în repertoriul Teatrului „Regina Maria” din Oradea în lipsă de altceva mai bun.

 • Shaorma la Nottara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Shaorma la Nottara

  „Matrimoniale“ de Lia Bugnar e ceea ce se cheamă un text „comisionat“. Mai precis, i-a fost comandat scriitoarei de Teatrul „Nottara“ spre a se ilustra astfel, printr-un text nou-nouţ şi printr-un spectacol asemenea, tema crizei, adică subiectul dramaturgic principal al primei ediţii a Fest(in) pe Bulevard, un nou festival de teatru creat de instituţia de spectacole de pe Magheru.

 • VIDEO FOTO Povestiri emoţionante, momente vesele şi iz de covrigi, la şueta cu mari actori de la Biblioteca Judeţeană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO FOTO Povestiri emoţionante, momente vesele şi iz de covrigi, la şueta cu mari actori de la Biblioteca Judeţeană

  Mari actori, regizori şi critici de teatru şi-au dat întâlnire luni în aula Bibliotecii Judeţeane, la un colocviu organizat în cadrul festivalului „VedeTeatru”. Dezbaterea a fost moderată de Marinela Ţepuş, directoarea festivalului „VedeTeatru” dar şi a Teatrului „Nottara” din Bucureşti, acolo unde sunt angajaţi mulţi dintre actorii invitaţi la eveniment.

 • Diaconu şi-a examinat soţia şi a angajat-o cu 10
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diaconu şi-a examinat soţia şi a angajat-o cu 10

  Actorul Mircea Diaconu s-a lăsat corupt de senatorul Mircea Diaconu şi a profitat de funcţia de director al Teatrului Nottara pentru a-i oferi soţiei un post de regizor. La concursul pentru un post de regizor la Nottara, Diana Lupescu a susţinut lucrarea cu tema „Relaţia actor-regizor“. Cinci fraze. Nota 10 pe linie. Soţul, Mircea Diaconu, a fost şeful comisiei de evaluare.

Modifică Setările