Stiri despre dezechilibru hormonal

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cauze care determină căderea părului. Ce ne sfătuiesc specialiştii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cauze care determină căderea părului. Ce ne sfătuiesc specialiştii

  Deficitul de fier este una dintre cele mai frecvente cauze ale căderii părului la femei, după dezechilibrele hormonale. Deficitul de fier duce la scăderea densităţii părului, apărând frecvent mai ales după o scădere  bruscă în greutate, o dietă sau dezechilibru alimentar.

 • Cu ce boli pot fi asociate vergeturile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu ce boli pot fi asociate vergeturile

  Reducerea fibrelor de colagen şi elastină din piele conduce adesea la apariţia vergeturilor. În unele situaţii anumite afecţiuni sunt de vină pentru ivirea acestor neplăceri.

 • De ce este esenţial să ne odihnim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este esenţial să ne odihnim

  S-ar putea crede că somnul este o deconectare totală a organismului. În realitate însă, dormitul este o altă formă de activitate şi nu una oarecare, ci indispensabilă pentru organism.

 • Sindromul ovarelor polichistice: cauze şi simptome
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sindromul ovarelor polichistice: cauze şi simptome

  Sindromul ovarelor polichistice se numără printre cele mai frecvente tulburări endocrine în rândul femeilor. Una din zece femei, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, află că suferă de această boală, conform Donna Medical Center.

 • Ce afecţiuni îţi afectează viaţa sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce afecţiuni îţi afectează viaţa sexuală

  Netratate, anumite boli sau dezechilibre apărute în organism îţi pot influenţa în mod negativ relaţia de cuplu. Este vorba despre afecţiunile cardiovasculare, infecţii, dar acestea nu sunt singurele.

 • Cum alungi kilogramele în plus la menopauză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum alungi kilogramele în plus la menopauză

  Odată cu vârsta, corpul suferă anumite modificări atât din punct de vedere hormonal, cât şi al aspectului. La menopauză, organismul are nevoie de un ajutor mai mare pentru a putea funcţiona în parametri normali.

 • Celulita avansată poate provoca inflamaţie cronică şi dureri. Ce tratamente sunt
indicate pentru a reduce aspectul de „coajă de portocală“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Celulita avansată poate provoca inflamaţie cronică şi dureri. Ce tratamente sunt indicate pentru a reduce aspectul de „coajă de portocală“

  Celulita nu este o boală, ci un status al pielii care capătă aspectul de „coajă de portocală“. Problema este provocată de dezechilibrul hormonal dintre nivelul de estrogen şi cel de progesteron în organism, motiv pentru care femeile sunt mai predispuse, comparativ cu bărbaţii. Totuşi, în stadiile avansate, dacă nu este tratată prin dietă echilibrată, sport şi ajutoare medicale, celulita se poate transforma şi într-o problemă de sănătate

 • Plantele medicinale îţi sporesc fertilitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plantele medicinale îţi sporesc fertilitatea

  Dacă îţi doreşti să devii părinte şi rezultatul întârzie să apară apelează la soluţiile oferite de plantele medicinale. Atât femeile cât şi bărbaţii îşi pot spori fertilitatea cu ajutorul leacurilor.

 • 5 semne nebănuite ale dezechilibrului hormonal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 semne nebănuite ale dezechilibrului hormonal

  Uiţi diverse lucruri sau ţi s-a rărit părul? N-ar fi rău să ceri părerea medicului de familie şi, eventual, să faci analize medicale amănunţite, pentru a avea siguranţa că nu ai probleme cu tiroida.

 • Tulburări care-ţi dau peste cap viaţa sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulburări care-ţi dau peste cap viaţa sexuală

  Diverse afecţiuni şi dezechilibre apărute în organism tind să-ţi creeze probleme şi în relaţia de cuplu. Dacă le tratezi cu toată seriozitatea, cu ajutorul unui medic specialist, ai toate şansele să te bucuri de o viaţă sexuală împlinită.

 • Decât sărac şi bolnav, mai bine bogat şi sănătos. Un studiu demonstrează că săracii needucaţi sunt biologic diferiţi de bogaţii cu educaţie STUDIU
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Decât sărac şi bolnav, mai bine bogat şi sănătos. Un studiu demonstrează că săracii needucaţi sunt biologic diferiţi de bogaţii cu educaţie STUDIU

  Cercetătorii de la University College din Londra (UCL) au descoperit că nivelurile hormonale ale oamenilor din categoria celor săraci şi needucaţi sunt diferite de cele ale celor bogdaţi şi cu educaţie superioară, fapt care ar putea explica inegalităţile din punct de vedere al sănătăţii celor două grupuri populaţionale, potrivit telegraph.co.uk.

 • Semne care anunţă dezechilibrele hormonale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne care anunţă dezechilibrele hormonale

  Organismul trece prin schimbări hormonale de la naştere până la moarte. De-a lungul timpului, aceste modificări pot să aibă un impact negativ asupra funcţiilor reproductive şi sexuale şi a metabolismului.

 • Remedii care te scapă de pistrui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii care te scapă de pistrui

  Odată cu venirea verii apar şi nedoriţii pistrui. Pentru îndepărtarea lor poţi apela la tratamente costisitoare, sau, mai simplu, la ingrediente pe care le găseşti pe rafturile din bucătărie.

 • Cum să-ţi examinezi corect sânii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi examinezi corect sânii

  Cancerul mamar a devenit una dintre cele mai răspândite boli în rândul femeilor moderne. Specialiştii susţin, însă, că depistarea la timp a afecţiunii înseamnă şanse mai mari de vindecare. Autoexaminarea sânilor este foarte importantă în cazul unei eventuale probleme.

Modifică Setările