Stiri despre dezbatere

  989 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bicicleta în metrou, ultima zi de dezbatere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bicicleta în metrou, ultima zi de dezbatere

  Pasionaţii de mers pe bicicletă mai au două zile să-şi spună părerea, pe adresa de mail a Metrorex, cu privire la propunerea de acces cu bicla în metrou. Metrorex a lansat la 12 martie o dezbatere publică pentru a afla părerile călătorilor fideli cu privire la permiterea accesului cu bicicletele în interiorul trenurilor de metrou. Părerile le trimiteţi la adresa: contact@metrorex.ro.

 • Târgu-Mureş: Dezbateri în domeniul fiscal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Dezbateri în domeniul fiscal

  Consultanţi fiscali din judeţul Mureş, Alba, Bistriţa şi Harghita şi reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor Publice vor dezbate mâine, 15 aprilie, în incinta Hotelului Continental din Târgu-Mureş, modificările aduse de Codul Fiscal intrat în vigoare la 1 ianuarie a acestui an.

 • Să trimitem violenţa la plimbare!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să trimitem violenţa la plimbare!

  Zeci de elevi de la liceele din sectorul 4 al Capitalei au participat în perioada februarie-martie la şase ateliere care fac parte din proiectul „Muzeul Violenţei Şcolare“.

 • Funeriu: Riscăm să-i transformăm pe copiii noştri în roboţei de rezolvat probleme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Funeriu: Riscăm să-i transformăm pe copiii noştri în roboţei de rezolvat probleme

  După ce şi-a declarat profunda nemulţumire că mulţi şi-au permis să lipsească de la dezbaterea organizată la Palatul Parlamentului, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a prezentat obiectivele noii Legi a Educaţiei. Printre noutăţile pe care le-a amintit se numără "aducerea claselor pregătitoare în învăţământul obligatoriu" şi trecerea clasei a IX-a de la liceu la gimnaziu.

 • Legea educaţiei, dezbătută pe ultima sută de metri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legea educaţiei, dezbătută pe ultima sută de metri

  Opinia publică mai are doar două zile pentru a-şi exprima părerea despre viitorul act normativ. Doar astăzi şi mâine vă mai puteţi pronunţa în legătură cu prevederile noii Legi a educaţiei.

 • „Încercați să nu vă speriați de noua lege a învățământului!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Încercați să nu vă speriați de noua lege a învățământului!“

  Proiectul Legii Educaţiei Naţionale a fost dezbătut astăzi la Constanța, în prezența directorilor unităților școlare din județ. În sala Colegiului Național de Arte „Regina Maria“ secretarul de stat în Ministerul Educației, Oana Badea, a făcut o pledoarie pentru noul proiect, cerând profesorilor să nu întrebe de salarii și să nu se sperie de prevederile Legii.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Nu există circumstanţe atenuante pentru pedofilii din sânul Bisericii"

  Monseniorul Tomasi, observator al Sfântului Scaun la ONU a declarat că protecţia minorilor trebuie să fie o prioritate a Bisericii. Acesta a avut o luare de poziţie în cadrul unei întâlniri anuale la Naţiunile Unite, referitoare la drepturile copilului.

 • Unde cred tinerii că se termină Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde cred tinerii că se termină Europa

  România. Rusia. Ucraina. Republica Moldova. Urali. Marea Neagră. Marea Caspică. Nistru. Vladivostok. Acestea sunt doar o parte dintre răspunsurile publicului la întrebarea „Unde se termină Europa?“.

 • Dezbatere Foreign Policy la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezbatere Foreign Policy la Cluj

  Publicişti, experţi în politici publice, profesori şi istorici sunt protagoniştii unei dezbateri Foreign Policy România, pe tema „Unde se termină Europa?”, care va avea loc joi în Cluj-Napoca.

 • În această seară se dezbate bugetul Focşaniului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În această seară se dezbate bugetul Focşaniului

  Dezbaterea este publică, fiind aşteptaţi cât mai mulţi focşăneni să-şi spună părerea despre proiectele municipalităţii.Şedinţa va începe la ora 17.00, în sala de consiliu a Primăriei Focşani.

 • Târgu-Mureş:Eugen Istodor la Conferinţele Cetăţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Eugen Istodor la Conferinţele Cetăţii

  Mureşenii sunt invitaţi la o dezbatere liberă pe tema „Idei fixe în societatea românească. După 20 de de ani”, la Teatru 74, de la ora 18.00. Invitatul special al evenimentului va fi scriitorul Eugen Istodor, unul dintre cei mai apreciaţi autori contemporani români.

Modifică Setările