Stiri despre dezbatere

  988 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Puteri sporite pentru FSB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puteri sporite pentru FSB

  Amendamentele se referă la dreptul angajaţilor FSB de a-i convoca pe cetăţeni pentru a le da un avertisment oficial în cazul în care acţiunile acestora sunt susceptibile că ar conduce la o crimă.

 • Modificările la legea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modificările la legea "Funeriu" dezbătute la Zalău

  Modificările aduse la Legea Educaţiei Naţionale după dezbaterile  din Camera Deputaţilor au fost dezbătute azi la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj. În centrul atenţiei au fost clarificările referitoare la descentralizare, titularizare, finanţarea şi conducerea unităţilor de învăţământ.

 • VIDEO Komorowski, declarat câştigător al dezbaterii televizate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Komorowski, declarat câştigător al dezbaterii televizate

  Lider în cursa prezidenţială a alegerilor din Polonia, Bronislaw Komorowski a câştigat duminică dezbaterea TV cu rivalul său de dreapta, dar nu a reuşit să ajungă la alegători, arată un sondaj de opinie eliberat luni, transmite Reuters.

 • Benzină sau motorină?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Benzină sau motorină?

  Prima dilemă lansată de „Adevărul de duminică“ este adresată pasionaţilor de maşini. Ca în orice pasiune, şi pentru maşini există un jurământ: „Promit să nu mă întorc la un model pe benzină/ motorină“.

 • Centrul istoric din Deva fără maşini: dezbatere publică pentru blocarea autoturismelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Centrul istoric din Deva fără maşini: dezbatere publică pentru blocarea autoturismelor

  Primăria Deva lansează o dezbatere publică privind un proiect care are drept scop sancţionarea şoferilor care parchează ilegal în centrul istoric al municipiului. Maşinile sau remorcile care vor fi oprite între Piaţa Unirii şi Colegiul Naţional Decebal din Deva, în afara orelor pentru aprovizionare, vor fi blocate.

 • Medicii dezbat problemele create de ADHD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicii dezbat problemele create de ADHD

  25 de medici de familie se vor întâlni mâine cu un psihiatru şi cu un psiholog, pentru a dezbate noi abordări ale tratamentului pentru ADHD.

 • Elevii din Focşani, învăţaţi să se ferească de droguri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii din Focşani, învăţaţi să se ferească de droguri

  Campania, derulată de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Focşani are ca scop implicarea populaţiei, în special a copiilor şi tinerilor în programe de prevenire a consumului de produse etnobotanice.

 • Moţiunea de cenzură va fi votată pe 15 iunie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moţiunea de cenzură va fi votată pe 15 iunie

  Moţiunea de cenzură va fi citită, miercuri, la ora 10.30 şi dezbătută şi votată marţea viitoare, de la ora 10.00, au decis, marţi, Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

 • Cuvinte de duminică: Un weekend senin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cuvinte de duminică: Un weekend senin

  Ce faci când te doare capul şi n-ai nicio pastilă prin sertare? Durerea nu trece dacă te vaiţi, aşa că trebuie să-ţi muţi­ atenţia în altă direcţie, iar migrena se va stinge de la sine.

 • Craiova: Foreign Policy vă invită la dezbatere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Foreign Policy vă invită la dezbatere

  V-aţi gândit cum ar arăta o lume mai bătrână? Dacă da, veniţi joi în Sala Mare a Primăriei şi spuneţi-vă ideile în cadrul dezbaterii „Spre o lume a vârstnicilor. Suntem pregătiţi?”.

 • Deputaţii dezbat legea lustraţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deputaţii dezbat legea lustraţiei

  Legea lustraţiei, un proiect aflat în traseul legislativ de acum cinci ani, va intra miercuri în dezbaterea plenului Camerei Deputaţilor, potrivit ordinii de zi. Tot miercuri, actul normativ ar trebui să fie şi votat.

 • Târgu-Jiu: Stop absenteimului şi abandonului şcolar!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Stop absenteimului şi abandonului şcolar!

  Poliţiştii au avut o întâlnire cu elevii de la Bustuchin, cărora le-au vorbit despre absenteismul şi abandonul şcolar, delincvenţa juvenilă şi violenţa în unităţile de învăţământ.

 • „Criza medicamentelor“, dezbătută la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Criza medicamentelor“, dezbătută la Braşov

  Forumul Industriei Farmaceutice va avea loc în Poiana Braşov, în perioada  12-14 mai. Reprezentanţii acestei ramuri vor dezbate situaţia din domeniu şi vor propune soluţii de criză.

 • Craiova: VIDEO/DEZBATERE: Câinii comunitari muşcă adânc din bugetele Primăriilor.Ce facem cu maidanezii agresivi din România?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: VIDEO/DEZBATERE: Câinii comunitari muşcă adânc din bugetele Primăriilor.Ce facem cu maidanezii agresivi din România?

  Autorităţile române preferă să cheltuiască zeci de miliarde cu maidanezii decât să schimbe legislaţia. În timp ce sumele pentru persoanele cu handicap care nu au nici o sursă de venit sunt derizorii, uimesc bugetele anuale acordate rezolvării situaţiei câinilor comunitari. Cum comentaţi risipa de care dau dovadă autorităţile locale din marile oraşe şi cum credeţi că ar trebui cheltuiţi aceşti bani? Ce soluţii propuneţi p

Modifică Setările