Stiri despre detoxificare

  48 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 3 greşeli care îşi sabotează cura de slăbire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 greşeli care îşi sabotează cura de slăbire

  Mulţi dintre noi am încercat regimuri de slăbit, în speranţa unui rezultat rapid. Din păcate, nu toate dietele sunt utile, iar cele mai multe dintre ele pot duce la dezechilibre majore şi la probleme de sănătate.

 • Ceaiul de anghinare te ajută să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiul de anghinare te ajută să slăbeşti

  Pe lângă o dietă echilibrată şi exerciţii fizice regulate, îţi poţi creşte şansele să ajungi cât mai repede la silueta visată cu ajutorul plantelor. Acestea stimulează digestia, intensifică metabolismul şi, în unele cazuri, elimină toxinele din organism.

 • Cele mai bune remedii pentru detoxificarea organismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune remedii pentru detoxificarea organismului

  Corpul nostru este înzestrat în mod natural cu sistem de detoxificare propriu. În plus, poţi apela la anumite plante, care pot fi de ajutor în procesul de „depoluare” a organismului.

 • Moduri naturale de detoxificare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moduri naturale de detoxificare

  Organismul are nevoie primăvara de o detoxificare. Acest proces de eliminare a toxinelor şi deşeurilor din corp poate fi făcut prin intermediul câtorva schimbări alimentare, şi anume:

 • Remedii pentru afecţiunile hepatice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii pentru afecţiunile hepatice

  Ficatul este unul dintre cele mai importante organe care participă la digestie şi, totodată, locul neutralizării toxinelor şi a altor substanţe care ajung în sânge. Alimentaţia nesănătoasă, oboseala şi stresul îi pot afecta buna funcţionare. Există numeroase remedii naturale care au grijă de ficat.

 • Efectele suprinzătoare ale ceaiului detox
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Efectele suprinzătoare ale ceaiului detox

  Alimentele şi băuturile sănătoase sunt necesare pentru a menţine corpul sănătos. Dar, dacă corpul nu este detoxificat, pot apărea o serie de probleme; disfuncţii ale creierului, afecţiuni ale ficatului şi rinichilor, dezechilibre hormonale şi un risc crescut de cancer. Deşi există o mulţime de băuturi cu efect detoxifiant care pot fi făcute acasă, ceaiul este cel mai eficient.

 • Dezavantajele dietei cu apă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezavantajele dietei cu apă

  Din ce în ce tot mai populară, dieta cu apă are şi o serie de dezavantaje de care este recomandat să ţii cont. O astfel de dietă se presupune că are ca avantaje pierderea în greutate fără a depune un efort foarte mare, o detoxifiere facilă a organismului, un ten mai curat datorită absenţei alimentelor mai ales a celor de tipul fast food şi mai multă energie.

 • Avantajele consumului zilnic de avocado
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avantajele consumului zilnic de avocado

  Specialiştii afirmă despre avocado că ne ajută să ţinem în frâu colesterolul rău, oferind totodată şi senzaţia de saţietate, ferindu-ne de constipaţie.

 • Avantajele ceaiului din frunze de avocado
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avantajele ceaiului din frunze de avocado

  Nu mai încape nicio îndoială că avocado face parte din categoria alimentelor care ar trebui folosite cât mai des cu putinţă, având reale beneficii asupra organismului uman, însă ştii ce avantaje au frunzele de avocado?

 • Alimente care îţi menţin ficatul sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care îţi menţin ficatul sănătos

  Organismul tău are nevoie constant de o alimentaţie echilibrată şi de un stil de viaţă sănătos pentru a te menţine pe linia de plutire şi fără prea multe vizite la medicii specialişti.

 • La ce se poate folosi ghimbirul când nu se mănâncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce se poate folosi ghimbirul când nu se mănâncă

  Despre ghimbir se ştie că se poate folosi mai ales atunci când eşti răcit sau te confrunţi cu un episod de greaţă sau flatulenţă. Însă ştii ce alte întrebuinţări are?

 • 5 ajutoare din natură în detoxificare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 ajutoare din natură în detoxificare

  Consumul excesiv de alimente procesate şi poluarea suprasolicită ficatul care acumulează toxine. Aceste alimente susţin procesul de detoxificare!

 • Cum să elimini toxinele din organism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să elimini toxinele din organism

  Ţi se întâmplă să te simţi deseori extrem de obosită, iar atunci când te uiţi în oglindă să constaţi că cercurile negre de sub ochi sunt primele pe care le remarci? Stresul şi alimentaţia necorespunzătoare, din cauza stilului de viaţă haotic, îşi pun amprenta asupra organismului. Iată ce poţi face pentru a elimina toxinele!

 • Cea mai bună combinaţie pentru un colon sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună combinaţie pentru un colon sănătos

  Colonul joacă un rol esenţial în menţinerea sănătăţii organismului tău. Dacă faci parte din categoria oamenilor cu o digestie deficitară, alege să susţii buna funcţionare a acestui cu ajutorul plantelor.Colonul joacă un rol esenţial în menţinerea sănătăţii organismului tău. Dacă faci parte din categoria oamenilor cu o digestie deficitară, alege să susţii buna funcţionare a acestui cu ajutorul plantelor.

 • Alimente care detoxifică organismul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care detoxifică organismul

  Elimină din alimentaţia ta produsele nesănătoase, care nu fac decât să îţi afecteze organismul. Alege o metodă rapidă prin care te îţi poţi curăţa organismul de toxine. Include în dieta ta alimente care te vor ajuta să te simţi ca nouă, plină de energie şi viaţă în doar 5 zile.

 • Cum să-ţi detoxifici rinichii în mod natural
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi detoxifici rinichii în mod natural

  Suferi de balonare şi de oboseală cronică? Ai pietre la rinichi, probleme cu tenul sau infecţii urinare recurente? Ar trebui să te gândeşti să faci o detoxificare a rinichilor. Cu cât mai multe toxine laşi să se acumuleze la rinichi, cu atât mai mult rişti o boală renală sau un colaps complet al acestora.

 • Ceapa roşie, eficientă în combaterea cancerului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceapa roşie, eficientă în combaterea cancerului

  Albă sau roşie? Reţetele de obicei nu specifică, pe principiul „să fie ceapă“, ceea ce nu e neapărat rău, pentru că ceapa e bună oricum ai da-o. Bună la sănătate vrem să zicem.

 • Pelinul, leacul amar bun la toate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pelinul, leacul amar bun la toate

  Atunci când te îmbolnăveşti, obişnuieşti să asociezi viaţa cu gustul amar al pelinului, ignorând efectele terapeutice ale acestuia. Deşi pare o plantă banală, este recomandată pentru virtuţile sale tămăduitoare într-o mulţime de afecţiuni.

 • Laptele, sursa noastră de sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Laptele, sursa noastră de sănătate

  Laptele este produsul lactat care nu trebuie să-ţi lipsească din alimentaţia zilnică. Oamenii sunt în cea mai mare parte conştienţi de beneficiile consumului de lapte zilnic, dar ei nu cunosc adevăratele motive pentru care laptele este atât de sănătos.

 • Curăţă ficatul cu apa de stafide
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Curăţă ficatul cu apa de stafide

  Un ficat sănătos este important pentru întreaga bunăstare a corpului. Cel mai eficient remediu de curăţare şi de detoxificare a ficatului este apa cu stafide.

 • Mustul, sursă de longevitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mustul, sursă de longevitate

  Principalul ingredient ce stă la baza mustului, strugurii sunt vedetele acestui sezon. Prin procedeul de stoarcere al acestora se obţine sucul delicios şi plin de vitamine care se transformă treptat în vin. Ştiai că mustul nu este doar bun la gust, ci îţi şi menţine sănătatea?

 • Cum să ţii corect o cură de detoxificare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ţii corect o cură de detoxificare

  Detoxificarea este importantă pentru organism, dar este bine de ştiut că ea trebuie făcută cu mare precauţie şi în cel mai natural mod. Acest proces se face la fiecare schimbare de anotimp sau măcar la 6 luni.

 • Semne că ai un stil de viaţă toxic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne că ai un stil de viaţă toxic

  Organismul tău îţi transmite constant semnale atunci când ceva nu merge corespunzător. Învaţă să le observi, să le interpretezi corect şi să te bucuri de o viaţă sănătoasă!

 • Trucuri de detoxificare fără efort
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri de detoxificare fără efort

  Anumite obiceiuri ajută corpul, îndeosebi ficatul, să funcţioneze bine şi să alunge toxinele pe care le poate acumula în timp.

 • Supe cremă pentru detoxificare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supe cremă pentru detoxificare

  Supele nu sunt doar un simple preparate culinare care să îţi potolesc foamea. Cu ajutorul lor vei putea să elimini toxinele din corp şi să te bucuri de o sănătate de fier.

Modifică Setările