Stiri despre detectiv particular

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce trebuie să ştii când angajezi detectivi particulari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să ştii când angajezi detectivi particulari

  Aflarea unui adevăr poate fi dificilă fără ajutorul unui profesionist. Dacă bănuieşti că partenerul de cuplu te înşală, că o persoană din companie nu este de încredere sau crezi că există microfoane instalate de persoane răuvoitoare (acasă sau la locul de muncă), un detectiv particular poate confirmă sau infirmă bănuielile tale. Astfel, simple bănuieli pot fi verificate amănunţit de un detectiv particular profesionist.

 • Cât de complicat
este să devii detectiv particular în România. De ce boli nu trebuie să suferi
şi până unde ai voie să mergi cu investigaţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de complicat este să devii detectiv particular în România. De ce boli nu trebuie să suferi şi până unde ai voie să mergi cu investigaţia

  În România, profesia de detectiv particular este reglementată de legea 329/2003, considerată de o bună parte dintre cei care fac parte din sistem drept restrictivă şi confuză. Practic, dacă ar fi să fie respectat fiecare aspect reglementat, doar un număr extrem de mic de persoane ar putea să obţină atestatul de detectiv particular.

 • Primul detectiv particular din Tulcea a încetat din viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul detectiv particular din Tulcea a încetat din viaţă

  Fostul poliţist Stelian Filip a încetat din viaţă vineri dimineaţă, din cauza unei probleme de sănătate, la numai 54 de ani. După ce a lucrat o viaţă în Poliţie (judiciar şi economic), căpitanul Filip şi-a continuat investigaţiile în particular.

 • Călăraşi: Cât costă să-l angajezi pe Sherlock Holmes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: Cât costă să-l angajezi pe Sherlock Holmes

  Singurul detectiv din judeţ a fost poliţist timp de 13 ani, şi are un tarif fix pentru toţi care îi cer ajutorul. 20 de euro costă o oră de documentare în care fostul poliţist filează diverse persoane.

 • Cum să devii detectiv particular
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să devii detectiv particular

  Persoanele interesate de obţinerea atestatului de detectiv particular pot depune la sediul Inspectoratului de Poliţie Argeş, până la data de 20 mai dosarele personale întocmite conform art.5 şi 6 din Legea nr.329/2003, în vederea susţinerii examenului ce va avea loc pe 29 iunie 2011, orele 10.00 la sediul acestei instituţii.

 • Satu Mare: Povestea „Copoiului pistruiat”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare: Povestea „Copoiului pistruiat”

  Detectivul particular Ion Coroian şi-a dedicat viaţa investigaţiilor criminale. Există poliţiştii atât de dedicaţi meseriei încât o practică şi după pensionare. Este şi cazul lui Ion Coroian, un „dependent” de investigaţiile criminalistice.

 • Concurs pentru detectivii particulari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concurs pentru detectivii particulari

  Cei care doresc să obţină atestatul de detectiv particular mai au timp să se înscrie la concursul organizat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş.

 • Cum să devii detectiv particular
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să devii detectiv particular

  Persoanele interesate de obţinerea atestatului de detectiv particular pot depune la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, până la data de 28.11 a.c., dosarele personale întocmite conform art. 5 şi 6 din Legea 329/2003, în vederea susţinerii examenului ce va avea loc în data de 10.12 a.c., orele 10.00, la sediul acestei instituţii.

 • Piteşti: Concurs pentru detectivii particulari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Concurs pentru detectivii particulari

  Cei interesaţi să obţină atestatul de detectiv particular pot susţine un concurs pe data de 10 martie. Dosarele pentru examen pot fi depuse la sediul IPJ Argeş.

 • Focşani: Tudorache Dumitrache şi-a făcut un nume ca detectiv particular
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Tudorache Dumitrache şi-a făcut un nume ca detectiv particular

  Fost ofiţer de aviaţie, Tudorache Dumitrache a înfiinţat în anul 2003 Grupul de Investigaţii Privat, „Detectivi 329". Tudorache Dumitrache are şi un „nume de scenă", Igor Tadarachi. El afirmă cu mândrie că agenţia pe care o conduce, de mai bine de şapte ani, are cel puţin 150 de cazuri dificile pe an.

Modifică Setările