Stiri despre destinatii

  179 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Elevii îşi petrec vacanţa în destinaţii exotice sau muncind pe brânci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii îşi petrec vacanţa în destinaţii exotice sau muncind pe brânci

  Diferenţele dintre elevii arădeni se văd şi în vacanţă, nu doar în timpul şcolii. Dacă, în timpul anului şcolar cei care au părinţi cu situaţie materială bună merg cu cele mai scumpe haine pe ei şi conduc maşini de lux şi în vacanţă aceştia se remarcă prin locurile în care se duc.

 • Satu Mare: Curse spre destinaţii europene de pe aeroport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare: Curse spre destinaţii europene de pe aeroport

  Din vara anului viitor, sătmărenii vor putea zbura direct spre destinaţii din Germania, Spania sau Italia. Pentru a întruni condiţiile necesare gestionării curselor internaţionale, Aeroportul Satu Mare a primit o finanţare de un milion de lei pentru dotarea cu alimentator.

 • VIDEO Răsfăţ în Poiana Narciselor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Răsfăţ în Poiana Narciselor

  O zi în poiana înflorită din lunca râului Dâmbovnic este o plăcere simplă şi necostisitoare. Timp de trei săptămâni, luminişul din lunca râului Dâmbovnic e învăluit în parfumul narciselor. Coprinele, cum le zic localnicii, înfloresc la început de mai şi ţin până în iunie.

 • VIDEO Muscel, satul din poveşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Muscel, satul din poveşti

  Un cătun vechi, cu împrejurimi pitoreşti, respiră în linişte, ferit de invazia civilizaţiei. Muscelul este încă unul dintre locurile binecuvântate din România, în care oamenii duc însă un trai aspru.

 • Frumoasa de pe Dunăre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frumoasa de pe Dunăre

  În Bratislava m-au fascinat de la început melanjul cochet, armonios, discret de stiluri arhitecturale, dar şi oamenii harnici, disciplinaţi şi politicoşi, mândri de ţara lor. Bratislava, „frumoasa de pe Dunăre“, situată la doar 65 km de Viena, 180 km de Budapesta şi 330 km de Praga, rămâne oraşul sufletului meu.

 • Băcăuanii preferă destinații calde pentru Paște
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băcăuanii preferă destinații calde pentru Paște

  Cele mai multe pachete turistice puse la dispoziție de agenții s-au vândut pentru Cipru. Nici Grecia, Israel sau Bulgaria nu vor fi ocolite de turiști din județul nostru care vor să petreacă sărbătorile pascale departe de casă.

 • Românii preferă vacanţele în afara graniţelor ţării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii preferă vacanţele în afara graniţelor ţării

  Aproximativ 70% din turiştii care au cumpărat vacanţe la târgul Holiday Market, care s-a desfăşurat în perioada 17-20 martie, au preferat destinaţiile externe, potrivit datelor Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).

 • Nu ne mai permitem vacanţe de peste 500 €
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu ne mai permitem vacanţe de peste 500 €

  Cei mai mulţi dintre vizitatorii târgului de turism Holiday Market, care are loc în acest weekend la Palatul Parlamentului din Bucureşti, caută vacanţe în străinătate la preţuri de până la 500 de euro, spun reprezentanţii agenţiilor de turism şi ai tour operatorilor care au analizat profilul din acest an al românului care totuşi va merge în vacanţă.

 • VIDEO Top 10 destinaţii de vacanţă pentru 2011
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Top 10 destinaţii de vacanţă pentru 2011

  Una din cele mai apreciate reviste de călătorii din America, "Ghidul turistic Frommer's", publică la sfârşitul fiecărui an o listă a celor mai bune oraşe, insule şi alte locuri de vacanţă pentru anul următor.

 • Destinaţii-vedetă în acest an: Egipt şi Spania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Destinaţii-vedetă în acest an: Egipt şi Spania

  Plajele însorite ale Mediteranei sunt unele dintre locurile preferate ale turiştilor români. În perioada 25-28 martie, la Romexpo se desfăşoară Târgul Internaţional de Turism, unde tour-operatorii oferă reduceri de preţuri de până la 40%.