Stiri despre destinatii

  169 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Moldovenii vor „liux la Zatoka“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moldovenii vor „liux la Zatoka“

  Concetăţenii noştrii nu pot renunţa la obiceiul de a merge pe litoralul ucrainesc, chiar dacă pentru aceeaşi bani ar găsi şi alte destinaţii

 • Care sunt destinaţiile turismului extrem
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt destinaţiile turismului extrem

  Violentele favele braziliene, periculosul Cernobîl, terifiantele lagăre naziste devin destinaţii de succes pentru agenţiile de turism.

 • Ţiganii bulgari au luat calea Occidentului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţiganii bulgari au luat calea Occidentului

  Cartiere întregi de rromi din oraşul bulgar Plovdiv se mută în Germania, Franţa sau Elveţia, în căutarea unei vieţi mai bune, relatează cotidianul  „Mariţa„, citat de site-ul Novinite.com

 • Unde şi-au petrecut VIP-urile locale sărbătorile de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde şi-au petrecut VIP-urile locale sărbătorile de iarnă

  Multă lume se întreabă unde şi-au petrecut vedetele locale sărbătorile de iarnă. Spre deosebire de anii trecuţi, când majoritatea VIP-urilor locale au luat calea staţiunilor montane sau a ţinuturilor de dincolo de graniţele ţării, în acest an, majoritatea celor vizaţi au rămas de sărbători în Alexandria.

 • Elevii îşi petrec vacanţa în destinaţii exotice sau muncind pe brânci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii îşi petrec vacanţa în destinaţii exotice sau muncind pe brânci

  Diferenţele dintre elevii arădeni se văd şi în vacanţă, nu doar în timpul şcolii. Dacă, în timpul anului şcolar cei care au părinţi cu situaţie materială bună merg cu cele mai scumpe haine pe ei şi conduc maşini de lux şi în vacanţă aceştia se remarcă prin locurile în care se duc.

 • Satu Mare: Curse spre destinaţii europene de pe aeroport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare: Curse spre destinaţii europene de pe aeroport

  Din vara anului viitor, sătmărenii vor putea zbura direct spre destinaţii din Germania, Spania sau Italia. Pentru a întruni condiţiile necesare gestionării curselor internaţionale, Aeroportul Satu Mare a primit o finanţare de un milion de lei pentru dotarea cu alimentator.

 • VIDEO Răsfăţ în Poiana Narciselor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Răsfăţ în Poiana Narciselor

  O zi în poiana înflorită din lunca râului Dâmbovnic este o plăcere simplă şi necostisitoare. Timp de trei săptămâni, luminişul din lunca râului Dâmbovnic e învăluit în parfumul narciselor. Coprinele, cum le zic localnicii, înfloresc la început de mai şi ţin până în iunie.

 • VIDEO Muscel, satul din poveşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Muscel, satul din poveşti

  Un cătun vechi, cu împrejurimi pitoreşti, respiră în linişte, ferit de invazia civilizaţiei. Muscelul este încă unul dintre locurile binecuvântate din România, în care oamenii duc însă un trai aspru.

 • Frumoasa de pe Dunăre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frumoasa de pe Dunăre

  În Bratislava m-au fascinat de la început melanjul cochet, armonios, discret de stiluri arhitecturale, dar şi oamenii harnici, disciplinaţi şi politicoşi, mândri de ţara lor. Bratislava, „frumoasa de pe Dunăre“, situată la doar 65 km de Viena, 180 km de Budapesta şi 330 km de Praga, rămâne oraşul sufletului meu.

 • Băcăuanii preferă destinații calde pentru Paște
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băcăuanii preferă destinații calde pentru Paște

  Cele mai multe pachete turistice puse la dispoziție de agenții s-au vândut pentru Cipru. Nici Grecia, Israel sau Bulgaria nu vor fi ocolite de turiști din județul nostru care vor să petreacă sărbătorile pascale departe de casă.