Stiri despre destinatie

  105 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Vacanţă în doi: miere sau fiere?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vacanţă în doi: miere sau fiere?

  Unele cupluri freamătă de nerăbdare în aşteptarea deliciilor unei vacanţe romantice, în timp ce altele sunt deja angrenate într-o luptă surdă între planurile lui şi dorinţele ei.

 • Primul taxi spaţial a ajuns la destinaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul taxi spaţial a ajuns la destinaţie

  Capsula Dragon a companiei SpaceX, primul vehicul cosmic construit de o societate privată, s-a conectat cu succes la Staţia Spaţială Internaţională (SSI).

 • Frumuseţile Dunării, neexploatate turistic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frumuseţile Dunării, neexploatate turistic

  O plimbare cu barca te va purta într-o lume mirifică, dominată de linişte şi farmec aparte. Unele dintre cele mai frumoase oaze ale naturii, ostroavele care găzduiesc mii de specii de păsări, animale şi plante ocrotite de lege, dar neexploatate turistic, se găsesc pe Dunăre.

 • Ţara Loviştei, paradisul ascuns din Nordul judeţului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţara Loviştei, paradisul ascuns din Nordul judeţului

  Zona este de o frumuseţe rară, puţin exploarată de turişti. Călătorul poate descoperii în Ţara Loviştei locul unde se spune că a avut loc Bătălia de la Posada. Peisajele unice fac deliciul oricărui fotograf amator sau profesionist.

 • VIDEO Colţ de rai: Expediţie spre ruinele Histriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Colţ de rai: Expediţie spre ruinele Histriei

  Cetatea este o destinaţie potrivită pentru o escapadă de o zi în pustietatea Dobrogei, în care să te bucuri de natura netulburată şi de rămăşiţele istoriei. Pe drumul spre Delta Dunării, istoria a fixat un bastion al civilizaţiei greceşti. Histria e ca o carte deschisă a timpului pe care o răsfoieşti captivat, chiar dacă din ea lipsesc multe pagini.

 • Revista austriacă Gewinn scrie:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revista austriacă Gewinn scrie: "Holender dirijează Bucureştiul"

  Festivalul "George Enescu" 2011 a fost inclus într-o selecţie anuală a celor mai prestigioase destinaţii turistice tematice - culturale, muzicale şi artistice -, realizată de revista economică austriacă Gewinn, notează Mediafax.

 • Unde sărbătoresc Revelionul bogaţii Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde sărbătoresc Revelionul bogaţii Capitalei

  Patru bucureşteni au plătit 63.000 de euro pentru un circuit de lux în Statele Unite.Au fost însă alţii care au plătit zeci de mii de euro pentru vacanţe în ţări exotice precum Jamaica, Zanzibar, Cuba sau Republica Dominicană.

 • Slobozia: Peisaj mirific pe lacurile din Borduşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Peisaj mirific pe lacurile din Borduşani

  Între brațele fluviului Dunărea, în partea de est a județului Ialomița, există o rezervație naturală, de o importanță vitală pentru zeci de păsări migratoare.

 • Destinaţie de vacanţă: Enisala Safari Village
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Destinaţie de vacanţă: Enisala Safari Village

  Locuinţele cu arhitectură lipovenească sunt construite din piatră. Clubul de vacanţă cu circuit închis Safari Village din Enisala este un loc încărcat de istorie şi privelişti inedite.

 • Roma, cea mai incitantă destinaţie turistică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roma, cea mai incitantă destinaţie turistică

  Potrivit "Sunday Times Magazine", capitala Italiei este prima în topul senzualităţii urbane. New York este al patrulea în top, Paris este pe locul şase iar Londra ocupă poziţia a şaptea.

Modifică Setările