Stiri despre destinatie

  105 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Profilul românului care merge la schi în Austria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Profilul românului care merge la schi în Austria

  În lunile ce urmează vor fi redeschise tronsoanele celor mai bune pârtii de schi din Europa Centrală, iar Austria se numără printre destinaţiile preferate de români în sezonul rece.

 • Hoteluri bizare din întreaga lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoteluri bizare din întreaga lume

  V-aţi gândit vreodată cum ar fi să vă petreceţi noaptea într-o cameră de hotel amenajată cu susul în jos sau să vă cazaţi într-o casă demnă de hobbiţii din filmul „Stăpânul inelelor“? Uneori, de la idee la faptă nu este decât un pas, iar imaginaţia unor proprietari de hoteluri nu cunoaşte limite.

 • Un sfârşit e un început
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un sfârşit e un început

  FINAL Cei trei biciclişti „puţin plecaţi“ au ajuns acasă după o călătorie de 49 de zile. Andrei Lescae îşi aminteşte cu nostalgie traseul din ultimele şapte săptămâni, cocoţat pe biclă.

 • Cordoba, o destinaţie ca o megaproducţie hollywoodiană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cordoba, o destinaţie ca o megaproducţie hollywoodiană

  Oraş cu un patrimoniu cultural considerabil, Cordoba a fost odinioară, pentru un timp, centrul intelectual al Europei. Este o destinaţie turistică de primă mărime a Europei şi a Spaniei. Sute de turişti se perindă zilnic pentru a-i vedea comorile.

 • FOTO Destinaţii turistice unde eşti cazat sub cerul liber
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Destinaţii turistice unde eşti cazat sub cerul liber

  Turiştii cu dare de mână sunt dispuşi să plătească bani grei pentru a se bucura de confortul oferit de cele mai luxoase hoteluri din lume, dar există şi persoane dispuse să plătească oricât pentru a dormi sub cerul înstelat.

 • Călătorie cu trenul dictatorului Tito
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călătorie cu trenul dictatorului Tito

  Din capitala Serbiei şi până în Muntenegru, turiştii pasionaţi de istorie se pot plimba cu luxosul „palat pe roţi“ care i-a aparţinut fostului preşedinte iugoslav

 • Alina Sorescu: „În vacanţa care urmează mi-am propus să citesc Biblia“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alina Sorescu: „În vacanţa care urmează mi-am propus să citesc Biblia“

  Cântăreaţa Alina Sorescu adoră să călătorească, iar apetitul pentru destinaţii cât mai exotice i s-a deschis mai ales de când pleacă în vacanţe alături de soţul ei, designerul Alexandru Ciucu. Chiar zilele trecute, vedeta a revenit dintr-o excursie în Malta, în care a mers însoţită de părinţii săi. Şi pentru că vara e lungă, urmează să mai facă o escapadă turistică, în Sicilia, împreună cu Alexandru.

 • Parisul, destinaţie obligatorie!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parisul, destinaţie obligatorie!

  Da, Parisul. Este genul de destinaţie în care doreşti să revii. Este adevărat ce se spune: boem, eclantant, romantic (o, da!), fermecător, respirând istorie prin toţi porii, eclectic, seducător, murdar chiar. Dar trebuie să vezi Parisul pentru a înţelege cum sunt posibile atâtea contradicţii referitoare la acelaşi reper.

 • Cinci perle
turistice ascunse în Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci perle turistice ascunse în Europa

  În timp ce Parisul şi Londra sunt invadate de sute de turişti, există unele zone în Europa mai puţin cunoscute de aventurieri. Insula Muhu şi oraşul italian Matera sunt doar două dintre cele cinci destinaţii ascunse pe pământ european, adevărate oaze de relaxare pentru visători, relatează bbc.co.uk

 • Forrest Gump de Teleorman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Forrest Gump de Teleorman

  Ca să-l găseşti, nu trebuie să-l cauţi acasă, ci pe drum. Căci Nelu Cocoloş, sau Nelu lui Feia, cum îi spun cei din sat, se află mai mereu în mişcare. El zice că doar atunci când are timp liber.

 • Cinci oraşe minunate din Anglia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci oraşe minunate din Anglia

  Marea Britanie înseamnă mai mult decât Londra atunci când vine vorba de destinaţii a căror privelişte îţi taie respiraţia. Mai mult de atât, printre englezi circulă o vorbă care spune că dacă vrei să cunoşti cu adevărat Anglia, trebuie să ieşi din Londra şi să vizitezi restul oraşelor.

 • FOTO Cele mai „păcătoase“ oraşe din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cele mai „păcătoase“ oraşe din lume

  Manama, New Orleans şi Pattaya sunt doar trei din cele zece destinaţii în care sexul, jocurile de noroc şi drogurile sunt la ele acasă. Publicaţia „AskMen“ a realizat un clasament al oraşelor care nu dorm niciodată, locuri în care decenţa se confundă cu nuditatea afişată, iar libertatea cu nebunia servită, la gramaj, la colţ de stradă.

 • FOTO Cinci destinaţii ideale pentru o inimă rănită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cinci destinaţii ideale pentru o inimă rănită

  Încheierea unei relaţii nu trebuie să ne izoleze de cei din jur, cel mai bine este să ne facem bagajele şi să pornim la drum pentru a ne redescoperi şi pentru a cunoaşte locuri şi oameni noi.

 • Bangkok, cel mai vizitat oraş din lume în 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bangkok, cel mai vizitat oraş din lume în 2013

  Bangkok ocupă anul aceasta primul loc în topul destinaţiilor de călătorie, cu 15.98 milioane de vizitatori, oraş preferat mai mult decât Londra, Paris, New York sau Istanbul, conform unor prognoze publicate în Global Destination Cities Index.

 • VIDEO Kos, tainica insulă din Egee
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Kos, tainica insulă din Egee

  Tentaţii, senzaţii, ape turcoaz, ţărmuri care te duc cu gândul la Paradis, câteva plaje aproape ireale, înconjurate de stânci, acoperite de pietricele, cel mai bătrân copac al Europei, câteva castele… Povestim despre cel mai bine păstrat secret al Egeei.

 • FOTO Destinaţie. Frumuseţile Dunării, oaze de linişte şi relaxare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Destinaţie. Frumuseţile Dunării, oaze de linişte şi relaxare

  Unele dintre cele mai frumoase oaze ale naturii, ostroavele care găzduiesc mii de specii de păsări, animale şi plante ocrotite de lege, dar neexploatate turistic, se găsesc pe Dunăre. Doar cei care deţin o barcă se încumetă să viziteze aceste frumoase insuliţe create pe fluviu. Zeci de pelicani, pescăruşi, şoimi şi alte specii rare de păsări trăiesc în raiul conferit de insule.

 • FOTO Nouă destinaţii pentru vacanţe cu aventuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Nouă destinaţii pentru vacanţe cu aventuri

  În fiecare an apar noi destinaţii pentru cei aflaţi în cătarea aventurii. Cei care doresc mai mult decât să savureze un coktail pe plajă vor fi atraşi de explorarea unor locuri complet noi din Patagonia, de un tur cu bicicletele pe o insulă interzisă din Cuba şi chiar de urmăritul gorilelor prin pădurile tropicale.

Modifică Setările